Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Jutro mam nadzieję będą zdjęciaTo czekamy, bo widziałem, że dużo zdjęć robiłeś :buttrock: :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 P.S. Na następny zlot pełny serwis dla WSIECH--- sprzęgła ,linki opony,lusterka a nawet zapasowe moto no i oczywiście akcesoria do alkoholizacji macie zapewnione! :wink: :buttrock: Przyczepka jest pojemna :crossy:a ja już powiem Bolowi, żeby rezerwował czas i busika na zwłoki :biggrin: i kurczę muszę przyznać, że mimo tego, iż dziś zamiast się wyspać spałam całe 5 godzin(co daje mi średnią z łikendu 4h snu/dobę ;) )i to bynajmniej nie z wiązku z kolejną imprezą, to po 8 godzinach w pracy wracałam do domu nadal z bananem na pyszczku, o takim---> :biggrin: żeby z nastroju nie wypaść w środę lecę do 2oo. ktoś sie wybiera? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Było by więcej, ale akumulatory odmówiły współpracy :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 TURTEL--- sorki z 10 :buttrock:ufff już się bałem, że jest gorzej niż myślałem (ale mi się rymnęło). W takim razie: nie nie było w 10 prania mózgu, ot efekt uboczny dobrej zabawy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Było by więcej, ale akumulatory odmówiły współpracy :banghead: :icon_idea:powitac oki nie zapomna o akumulatorkach do Aparatów :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A, zapomniałem podziękować Lubliniaczkom Agramowi i Nulce za próby wskrzeszenia do życia mojej oldsculowej maszyny, w sobotę rano stała mała kolejeczka po prąd :biggrin: . W przyszłym roku też chcę mieć domek obok, co by daleko nie pchać :icon_razz: . BTW Nulka, ładny masz rowerek :banghead: bierz pod pache i idziemy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Nowy011, ja zrobiłem zdjęcie jak ściagałeś gacie, ale samej dupy nie ma, także o swoje koraliki nie musisz się martwić, nikt ich nie zobaczy :icon_idea: Jutro mam nadzieję będą zdjęciaA co Ty chcesz Loluch od mojej motorynki? :wink: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 żeby z nastroju nie wypaść w środę lecę do 2oo. ktoś sie wybiera? :icon_razz: wiszę Ci piwo sliczna, ale po dzisiejszych wydarzeniach... chyba trochę na Inkę nie wsiądę:banghead: powitac oki nie zapomna o akumulatorkach do Aparatów :icon_idea:Agram...mozesz mi przypomniec jak wygladał ten Twoj zestaw narzędzi?bo nie wiem gdzie go szukać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 ufff już się bałem, że jest gorzej niż myślałem (ale mi się rymnęło). W takim razie: nie nie było w 10 prania mózgu, ot efekt uboczny dobrej zabawy :icon_razz:Ja nie piłam a miałam kaca i pewnie jeszcze nie doszłam do siebie i się mylę :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Adam- te koty jadły w sobotę kaszankę. Jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu-ale ona chyba nie była z kota :icon_idea: nie nie nie!! kaszanka została polecona przez przesympatyczna Panią ze sklepu jako najlepszy wybór dla kotów(właściwie to chodziło o tę czarną koteczkę, ale maleństwa też skorzystały :icon_razz: ), więc na pewno nie była z kota!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 wiszę Ci piwo sliczna, ale po dzisiejszych wydarzeniach... chyba trochę na Inkę nie wsiądę:icon_razz:Agram...mozesz mi przypomniec jak wygladał ten Twoj zestaw narzędzi?bo nie wiem gdzie go szukać :/w mym Katamaranie TAXI :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dzizias... Kaszanka z kota... A widział ktoś moje lody pasztetowe i Bartkowe lody mięsne?:icon_razz: PS. Ładny mam avatar? :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Dzizias... Kaszanka z kota... A widział ktoś moje lody pasztetowe i Bartkowe lody mięsne?:icon_mrgreen: PS. Ładny mam avatar? :icon_mrgreen:avatar pikny, ale najważniejsze, że wygodny :icon_razz: tych lodów nie widziałam, ale w sklepie były lody ciepłe :banghead: edit:kurna.... a rano mieliśmy lody kiełbaskowe.... zapomniałam :icon_idea: Edytowane 24 Września 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A widział ktoś moje lody pasztetowe i Bartkowe lody mięsne?:icon_mrgreen: PS. Ładny mam avatar? :icon_mrgreen:Nic mi nie mów na ich temat :icon_idea: :banghead: Ładny, a kto robił zdjęcie?? Coo?? :icon_razz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dzizias... Kaszanka z kota... A widział ktoś moje lody pasztetowe i Bartkowe lody mięsne?:icon_mrgreen: PS. Ładny mam avatar? :icon_mrgreen:I śledziowa czekolada MILKA serwowana przez Norbika wprost z łona Marcina SF :banghead: Avatarek Adasiu--- zawalisty :icon_razz: :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Właśnie stwierdziłem, że po Borkach głownym fotografem forumowym powinieneś zostać... Pochwała wzrokowa :] Co do ciepłych lodów w sklepie to nie dziwie się kobitce za ladą... Biorąc pod uwagę temperaturę w większości domków najlepiej schodziłyby gorące lody :] A Sadriss za pasztetowe i mięsne lody ma bana ;} Cooo!? Avatarek Adasiu--- zawalisty Gilerka tyż :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi