Ynciol Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam ja w niedziele z imprezy na impreze więc dopiero teraz moge coś nakreślić !!! Dzięki za organizację choć nie mogłem być wszędzie gdzie sie coś dzieje:P a szkoda bo czytam i myślę kiedy i gdzie to się wydarzyło:) No ale troche ludzi poznałem, którzy mnie nie będą pewnie pamiętać ale może za rok mnei pokojarzą. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 w mym Katamaranie TAXI :icon_rolleyes:chodzilo mi o to ze chcialbym sobie podobny zestaw kupic :icon_question:tyle ze nie wiem jak to sie nazywa (firma/nazwa) i myslalem ze mnie naprowadzisz :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agram Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ależ to powietrze w Borkach wpływa na zmianę upodobań :icon_question: Jeden zaczął lataćhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/385b52313a002089.html ....Pas startowy konkretny tylko czy do domku trafił :icon_rolleyes: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Z turbulencjami, ale trafił :icon_question: Tak mi wrona mówił :icon_rolleyes: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 przynajmniej trzy razy pierwszej nocy przez okno przechodzil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 przynajmniej trzy razy pierwszej nocy przez okno przechodzil... Przez szybe? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ależ to powietrze w Borkach wpływa na zmianę upodobań :icon_mrgreen: Jeden zaczął lataćhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/385b52313a002089.htmleee, myślałem, że te loty będą bardziej lotem koszącym w kierunku krzaków i na jednej nodze :icon_mrgreen: ale tutaj się chyba jeszcze dobrze trzymam :biggrin: Marcin SF---- żeby czekoladę zjadać z ...... Ty wiesz o czym mówię :icon_rolleyes: ee to ja ją w końcu jadłem wiesz z czego czy norbik? Bo już się gubię, albo wiesz, nie odpowiadaj na to pytanie. Sam fakt, że jadłem czekoladę jest dziwny :icon_question: a ja już powiem Bolowi, żeby rezerwował czas i busika na zwłoki :biggrin:i kurczę muszę przyznać, że mimo tego, iż dziś zamiast się wyspać spałam całe 5 godzin(co daje mi średnią z łikendu 4h snu/dobę :bigrazz: )i to bynajmniej nie z wiązku z kolejną imprezą, to po 8 godzinach w pracy wracałam do domu nadal z bananem na pyszczku, o takim---> :icon_question: żeby z nastroju nie wypaść w środę lecę do 2oo. ktoś sie wybiera? :icon_biggrin: ee wstępnie planowałem czwartek, bo żonka zmyka :biggrin: ale mogę też jutro. W środę nie dam raczej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Przez szybe? :icon_rolleyes:nie no, przez szybę tylko raz. chyba :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 przynajmniej trzy razy pierwszej nocy przez okno przechodzil... Kur*a jak latać to z klasą !!!!!!! nie no, przez szybę tylko raz.chyba :icon_rolleyes: 2 razy przez moją szybę, raz przez szybę ABG, wszystko dlatgo, że nadgorliwi zamykają drzwi i chowają klcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) ee wstępnie planowałem czwartek, bo żonka zmyka :icon_rolleyes: ale mogę też jutro. W środę nie dam raczej rady.że tak powiem-środa czwartku nie wyklucza :icon_question: a wtorki to mi tak średnio pasują Kur*a jak latać to z klasą !!!!!!!2 razy przez moją szybę, raz przez szybę ABG, wszystko dlatgo, że nadgorliwi zamykają drzwi i chowają klczeprzeleciałeś Adasiowi szybkę? Ty świntuchu! Edytowane 24 Września 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 że tak powiem-środa czwartku nie wyklucza :icon_question: a wtorki to mi tak średnio pasująprzeleciałeś Adasiowi szybkę? Ty świntuchu! niech się cieszy, że jemu przez szybe, a nie jego przez szybe :icon_question:, z resztą gdyby nie ja, to domek by stracił drzwi. Może mi się uda w środę podjechać na chwilę. Zebrać buziaka w policzek i wracac do domu :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ciężko by było 2 razy się przez tą samą szybę przebić :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ciężko by było 2 razy się przez tą samą szybę przebić :]bo Ty za mało znasz Marcina, niedowiarku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 bo Ty za mało znasz Marcina, niedowiarku :D dodam tylko, że każde okno składało się z dwóch szyb :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 dodam tylko, że każde okno składało się z dwóch szyb :wink:a to Ty dlatego tak zygzakiem później chodziłeś! po tylu lotach, to mogło sie w głowie zakręcić. patrz... a wszyscy myśleli, żeś nawalony jak szpadel :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi