tomski Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam.Jak w temacie. W najbliższym czasie wybieram się na kurs prawa jazdy kat. A i poszukuje jakiegoś dobrego Ośrodka Szkolenia Kierowców w Warszawie. Dobrego - tzn. takiego w którym instruktorzy znają się na motocyklach i rzetelnie wykonuja swoją pracę- a nie sa to siwi panowie w spodniach w kancik, którzy jeżdżą za kursantem samochodem i za przeproszeniem mają w dupie czy ktoś się czegoś nauczy, poza trasą egzaminu na pamięć. Słyszałem że sa w warszawie szkoły w których instruktorami sa prawdziwi pasjonaci motocykli którzy naprawde chcą czegoś nauczyć. No i tez słyszałem że generalnie lepiej jeśli intruktor jeździ z uczniem na motocyklu jako pasażer- a nie w samochodzie za nim.Jesli macie jakąś wiedzę na ten temat - bardzo prosze o jakieś info - równierz jeśli chcecie odradzić jakąs szkołę. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ks-rider jest instruktorem w dobrej szkole, jego pytaj o szczeguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jane Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Witam.Jak w temacie. W najbliższym czasie wybieram się na kurs prawa jazdy kat. A i poszukuje jakiegoś dobrego Ośrodka Szkolenia Kierowców w Warszawie. Dobrego - tzn. takiego w którym instruktorzy znają się na motocyklach i rzetelnie wykonuja swoją pracę- a nie sa to siwi panowie w spodniach w kancik, którzy jeżdżą za kursantem samochodem i za przeproszeniem mają w dupie czy ktoś się czegoś nauczy, poza trasą egzaminu na pamięć. Słyszałem że sa w warszawie szkoły w których instruktorami sa prawdziwi pasjonaci motocykli którzy naprawde chcą czegoś nauczyć. No i tez słyszałem że generalnie lepiej jeśli intruktor jeździ z uczniem na motocyklu jako pasażer- a nie w samochodzie za nim.Jesli macie jakąś wiedzę na ten temat - bardzo prosze o jakieś info - równierz jeśli chcecie odradzić jakąs szkołę. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Kolejny raz poruszany ten temat, spróbuj poszukać w archiwum, jest tam tego naprawdę sporo. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earl77 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Pro Motor bez dwoch zdan. Nie wiem czy ktos lepiej cie nauczy jezdzic na motocyklu w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tylko i wylacznie Pro-Motor http://www.pro-motor.pl/ Oni nie tylko naucza Cie jezdzic motocyklem...ale naucza rowniez jak nie dac sie zabic na ulicy,oraz jak nie zabijac innych.A do tego pokaza Ci co to jest miedzygaz(przygazówka) i naucza przeciwskretu(o ktorym to wielu instruktorow do tej pory sie zastanawia"Co za cholerstwo?")Jesli chodzi o jazdy po miescie to instruktor siedzi z Toba na jednym motocyklu jako"plecak" i na biezaco wytyka Ci bledy wszystkie :biggrin: oraz uczy jazdy z "bagazem" :) To nie jest wydane AŻ 1100zł....to jest wydane TYLKO 1100zł :( P.STakie jest moje zdanie :smile: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie przywital sie, nie sprawdzil archiwum, od razu na ostro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jean Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Hehe, pewnie tak lubi :) Trzeba mu wybaczyc i poslac go do Pro-Motora, niech przynajmniej nauczy sie jezdzic na motocyklu, skoro nie zna netykiety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie przywital sie, nie sprawdzil archiwum, od razu na ostro... tak, tak...opierd...ić kolesia :smile: :biggrin: ale jak już napisał wskazać na czyt. dwa posty nad wrOną :) i wszystko jasne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomski Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 nie przywital sie, nie sprawdzil archiwum, od razu na ostro... sorki już naprawiam błąd.Dzięki za szybką odpowiedź-właśnie czegoś takiego jak promotor szukałem - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Tylko i wylacznie Pro-Motor http://www.pro-motor.pl/ Bez dwóch zdań !! Żeby jeszcze mieli ładne młode instruktorki, byłoby już jak w erze :biggrin: Bo niestety z Piotrkiem na plecaku to te CBFki ni husteczki nie chcą jechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Bez dwóch zdań !! Żeby jeszcze mieli ładne młode instruktorki, byłoby już jak w erze :lalag: Bo niestety z Piotrkiem na plecaku to te CBFki ni husteczki nie chcą jechać :wink: Jeszcze nie poznałeś pełnej oferty ProMotora Kubi :icon_razz: wpadnij na dziewczyńskie odszkalanie enduro - i jak w erze i do tego jadą :buttrock:/no może nie CBF../ Edytowane 21 Września 2007 przez ucek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Potwierdzam słowa poprzedników: TYLKO PRO-MOTOR Ludzie znają się na rzeczy i wiedzą co robią pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A ja polecę warszawską szkołę imola. Miło, superszybko i bezproblemowo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi