loluch Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Grupa Klaudiuszowa, nawet nie pytam czy mogę i mnie chcą :wink:, poprostu będę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Grupo IV :crossy:, tylko prosze nie odjezdzajcie przed ta 17:00 bo sam do Borek nie trafie :biggrin:. Dzieki podpisuję sie pod tym wszystkimi czterema łapkami(co jest dość skomplikowane jak się tak skacze). to i my dołączymy, tylko trzeba popracowac nieco :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Śliwa, weż proszę dopisz ludzi :biggrin:Asia.. a z kim jedziesz?:> Ludziki.. BARDZO proszę o niespóźnianie się na zbiórkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 tajemnica :icon_mrgreen: poza tym co ja na to poradzę, że teoretycznie do 17 jestem w pracy? i tak gadałam dziś z szefem i mogę wyjść pół godziny wcześniej. więc nie zrzędzic mi tu, tylko czekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Witam Bzyk,Lustro o 13.oo stacja Neste w Jankach przy Praktikerze czekamy na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Haalloo, Dzień Dobry....jest godzina 7:30 czasu lokalnegoPogoda w Majorkach kształtuje sie następująco :P temperatura powietrza 32 st.C, temperatura wody 26 st.C....Prosimy o zachowanie szczególnej ostrożności na drodze...Życzymy spokojnej podróży i udanego lotu :icon_mrgreen: Pilot CBR600F4i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Norbik, kiedy przylatujesz? :P Mam nadzieje ze dzisiaj :icon_mrgreen: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Norbik, kiedy przylatujesz? :biggrin: Mam nadzieje ze dzisiaj :bigrazz: jasne , że dzisiaj :P wychylilibymy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: dozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 No proste :icon_mrgreen: :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Klaudia, nie wiem jak to sie stało, nie pytaj, a moze jeszcze spię..... - urlopu nie biore, Marta mruczy ale to i tak sukces, bede o 12 na zajezdni - tydzień kończy sie PIĘKNIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Klaudia, nie wiem jak to sie stało, nie pytaj, a moze jeszcze spię..... - urlopu nie biore, Marta mruczy ale to i tak sukces, bede o 12 na zajezdni - tydzień kończy sie PIĘKNIE!!!!McShit a nie Zajezdnia :D Superowo p.s. Pozdrów Marte ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) McShit a nie Zajezdnia :biggrin: Superowo p.s. Pozdrów Marte :biggrin: wlasnie wyszłaa zajezdnia nie jest obok mc?aaaaa sorki, to petla, dobra....wilanow to mala wiocha i jak sadze ma tylko 1 mcshita :biggrin: ide zakladac podpinki coby jajka od wiatru nie popekały wr0na, zapakowalem to co chciałeś, pojedzie napewno Edytowane 21 Września 2007 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) wlasnie wyszłaa zajezdnia nie jest obok mc?aaaaa sorki, to petla, dobra....wilanow to mala wiocha i jak sadze ma tylko 1 mcshita :biggrin: ide zakladac podpinki coby jajka od wiatru nie popekały wr0na, zapakowalem to co chciałeś, pojedzie napewno nie pamiętam gdzie tam jest dokładnie McShit, ale wyjadę wcześniej, na drugie śniadanie i kawę :biggrin: a podpinki zdjąłem, ma być 20 stopni dzisiaj :biggrin: Edytowane 21 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 McShit jest przed skrzyżowaniem Al. Wilanowskiej z Wiertniczą :biggrin: jadąc od strony Sadyby Best Mall :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 nie pamiętam gdzie tam jest dokładnie McShit, ale wyjadę wcześniej, na drugie śniadanie i kawę ;) a podpinki zdjąłem, ma być 20 stopni dzisiaj :banghead: najwyzej jajka bede mial mokre :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi