marekxtz750 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Dziś w wawie na giłdzie moto wyścigi drzewo typu topola powalone 30 sekundowym wiatrem przywaliło 4 osoby jednego reanimowano nie wiem czy przeżył ale wyglądało koszmarnie topola była na wskroś przerdzewiała a ten gość przyszedł coś sobie kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Po polsku prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Widziałem to powalone drzewo, wyglądało przerażająco. http://img505.imageshack.us/my.php?image=image445ey3.jpghttp://img207.imageshack.us/my.php?image=image446bv4.jpg sory za jakość fotek, ale nie miałem cyfrówki pod ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 (edytowane) Oszszsz w mordę.... O której to się stało? Byłem na giełdzie do 12.30 mniej więcej. Pozostaje trzymać kciuki za stan zdrowia poszkodowanych. Edytowane 15 Września 2007 przez BartekJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 A ja się spieniłem jak dostałem w łepetynę żołędziem.....Organizator - Administrator - Właściciel.... ktoś za to beknie.Niech se nie myślą, że 9 pln za wejście to manna z nieba. Rok temu tak mnie wk**wili, że naubliżałem ochronie. Organizacja pozostawiała wiele do życzenia..... Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Dziś w wawie na giłdzie moto wyścigi drzewo typu topola powalone 30 sekundowym wiatrem przywaliło 4 osoby jednego reanimowano nie wiem czy przeżył ale wyglądało koszmarnie topola była na wskroś przerdzewiała a ten gość przyszedł coś sobie kupićhave mercy.. moze przecinek? albo kropke?z ego co wiem z relacji naoczych swiadkow to drzewo przywalilo jedna osobe...w chwili przyjazdu pogoowia, byla przytomna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Widziałem całą sytuację. Byłem na wysokości tego drzewa tylko w alejce z gratami do weterenów. Trwało to dosłownie 5 sekund. Oglądając sobie jakieś graty usłyszałem krzyki ludzi i zobaczyłem jak ogromne drzewo przewraca się na stoiska po prawej stronie idąc od Puławskiej. Podbiegli tam ludzie ale tak naprawdę nie byli w stanie nic zrobić. Drzewo było bardzo grube i ciężkie. Ze względu na to, że nie lubię oglądać takich rzeczy obserwowałem to wszystko z pewnej odległości. Z tego co się dowiedziałem jedna osoba nie dawała oznak życia, kolejna z liczymi złamaniami otwartymi żyła. Drzewo stało pomiędzy pierwszą, a drugą alejką. Po 10 minutach przyjechały karetki i straż. Nie wiem co się później działo ponieważ pojechałem do domu. Jeszcze na parkingu spotkałem człowieka, który był bardzo przestraszony i blady. Powiedział mi, ze to drzewo spadło od niego 5 metrów. Wszystko się działo ok godziny 14. Edytowane 16 Września 2007 przez Occult Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Widziałem to na własne oczy, stałem jakieś dwa-trzy Stoiska przed miejscem wypadku, zamarłem. ;) Dobrze że drzewo zatrzymało sie na Volksvagenie Transporterze bo mogło być gorzej. Ciekawe co z tym którego reanimowali,mam nadzieje że wszystko ok. MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Byłem wczoraj na Mototargu i chwilę po wejściu usłyszałem sygnał kartki i policji. Poszliśmy z kolegą w tamtym kierunku i oO drzewo zawalone :smile: Ja widziałem tylko zgnieciony samochód, jakieś pouszkadzane skutery a dwie osoby zabrała karetka. Mam nadzieję, że będzie z nimi wszystko ok bo wiadomo, samochód, motor - rzecz nabyta a zdrowie nie :smile: http://img510.imageshack.us/img510/2627/dsc04636si4.jpghttp://img519.imageshack.us/img519/1903/dsc04638dn9.jpghttp://img252.imageshack.us/img252/9500/dsc04634rm9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Widziałem to na własne oczy, stałem jakieś dwa-trzy Stoiska przed miejscem wypadku, zamarłem. :banghead: Dobrze że drzewo zatrzymało sie na Volksvagenie Transporterze bo mogło być gorzej. Ciekawe co z tym którego reanimowali,mam nadzieje że wszystko ok. no to dobrze ,że dostałem pilny telefon zeby sie zbierać do szpitala bo jakbysmy mieli się spotakać w połowie drogi..........ty byłeś od Puławskiej a ja od parkingu to mogło być kijowo Zdrowia dla poszkodowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Na gronie wyczytałem złą wiadomość mówiącą o śmierci :icon_twisted: Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Koleś nie żyje, zmarł w szpitalu. Miał 25 lat, z tego co usłyszałem na bazarze...jestem załamany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 akurat, jak wchodziłem na bazar drzewo runęło. Było tak ciężkie, że nie dało się go ruszyć nawet. Wydawało mi się, jak ładowali gościa do karetki, że odzyskał przytomność, ale mogę się mylić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 W temacie o mototargu jest info http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1024678 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi