Skocz do zawartości

moto bazar warszawa

marekxtz750
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś w wawie na giłdzie moto wyścigi drzewo typu topola powalone 30 sekundowym wiatrem przywaliło 4 osoby jednego reanimowano nie wiem czy przeżył ale wyglądało koszmarnie topola była na wskroś przerdzewiała a ten gość przyszedł coś sobie kupić

A ja się spieniłem jak dostałem w łepetynę żołędziem.....

Organizator - Administrator - Właściciel.... ktoś za to beknie.

Niech se nie myślą, że 9 pln za wejście to manna z nieba.

Rok temu tak mnie wk**wili, że naubliżałem ochronie. Organizacja pozostawiała wiele do życzenia.....

Destruction of the empty spaces is my one and only crime

Dziś w wawie na giłdzie moto wyścigi drzewo typu topola powalone 30 sekundowym wiatrem przywaliło 4 osoby jednego reanimowano nie wiem czy przeżył ale wyglądało koszmarnie topola była na wskroś przerdzewiała a ten gość przyszedł coś sobie kupić

have mercy.. moze przecinek? albo kropke?

z ego co wiem z relacji naoczych swiadkow to drzewo przywalilo jedna osobe...

w chwili przyjazdu pogoowia, byla przytomna.

Widziałem całą sytuację. Byłem na wysokości tego drzewa tylko w alejce z gratami do weterenów. Trwało to dosłownie 5 sekund. Oglądając sobie jakieś graty usłyszałem krzyki ludzi i zobaczyłem jak ogromne drzewo przewraca się na stoiska po prawej stronie idąc od Puławskiej. Podbiegli tam ludzie ale tak naprawdę nie byli w stanie nic zrobić. Drzewo było bardzo grube i ciężkie. Ze względu na to, że nie lubię oglądać takich rzeczy obserwowałem to wszystko z pewnej odległości. Z tego co się dowiedziałem jedna osoba nie dawała oznak życia, kolejna z liczymi złamaniami otwartymi żyła. Drzewo stało pomiędzy pierwszą, a drugą alejką. Po 10 minutach przyjechały karetki i straż. Nie wiem co się później działo ponieważ pojechałem do domu. Jeszcze na parkingu spotkałem człowieka, który był bardzo przestraszony i blady. Powiedział mi, ze to drzewo spadło od niego 5 metrów. Wszystko się działo ok godziny 14.

Edytowane przez Occult

Widziałem to na własne oczy, stałem jakieś dwa-trzy Stoiska przed miejscem wypadku, zamarłem. ;) Dobrze że drzewo zatrzymało sie na Volksvagenie Transporterze bo mogło być gorzej.

Ciekawe co z tym którego reanimowali,mam nadzieje że wszystko ok.

Byłem wczoraj na Mototargu i chwilę po wejściu usłyszałem sygnał kartki i policji. Poszliśmy z kolegą w tamtym kierunku i oO drzewo zawalone :smile: Ja widziałem tylko zgnieciony samochód, jakieś pouszkadzane skutery a dwie osoby zabrała karetka. Mam nadzieję, że będzie z nimi wszystko ok bo wiadomo, samochód, motor - rzecz nabyta a zdrowie nie :smile:

http://img510.imageshack.us/img510/2627/dsc04636si4.jpg

http://img519.imageshack.us/img519/1903/dsc04638dn9.jpg

http://img252.imageshack.us/img252/9500/dsc04634rm9.jpg

Widziałem to na własne oczy, stałem jakieś dwa-trzy Stoiska przed miejscem wypadku, zamarłem. :banghead: Dobrze że drzewo zatrzymało sie na Volksvagenie Transporterze bo mogło być gorzej.

Ciekawe co z tym którego reanimowali,mam nadzieje że wszystko ok.

no to dobrze ,że dostałem pilny telefon zeby sie zbierać do szpitala

bo jakbysmy mieli się spotakać w połowie drogi..........ty byłeś od Puławskiej a ja od parkingu

to mogło być kijowo

Zdrowia dla poszkodowanych

Na gronie wyczytałem złą wiadomość mówiącą o śmierci :icon_twisted:

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...