Skocz do zawartości

niskie w siodle enduro dla kobiety

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

KLX 250, XLR 250 lub DR 350 ewentualnie lekkie 125 4T?, są to w miarę lekkie enduro które uda sie kupić za 5tys, chyba każdy z nich można dostosować do wzrostu kierownika, regulacje, krótsze sprężyny, siedzenie, itd :icon_exclaim:

edit:

yamaha TW 125 wyglada na niski w siodle motocykl :icon_mrgreen:

Edytowane przez lukopr

Aha.

Mam dwie bardzo niskie koleżanki i jeśli chodzi o LEKKIE motocykle, to bez problemów podnoszą po glebie suzuki dr 125. Dopiero uczą się jeździć, jeszcze nie mają prawka i stawiają pierwsze kroki.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M538424 o chociażby taki.

Z 5 tys starczy jeszcze na jakiś strój do jazdy.

:)

Edytowane przez Oriana

Oriana napisał:

Aha.

Mam dwie bardzo niskie koleżanki i jeśli chodzi o LEKKIE motocykle, to bez problemów podnoszą po glebie suzuki dr 125. Dopiero uczą się jeździć, jeszcze nie mają prawka i stawiają pierwsze kroki.

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M538424 o chociażby taki.

Z 5 tys starczy jeszcze na jakiś strój do jazdy.

:)

Dobrze mówi! :)

Marzka, jako zupełnemu świeżakowi polecałabym ci kupić taką właśnie malutką DR 125 cc i pomykać nią uczciwie przez sezon a potem sprzedać i kupić coś już konkretnie pod siebie.

Nie wiem ile masz wolengo czasu ale sądząc po tergecie wiekowym (witaj w klubie! :) ) - mniej niż mało.. mały motorek pozwoli ci bezstersowo i z przyjemnością uczyć się a nie za każdym razem walczyć o przetrwanie :)

4T cię nie przestraszy i nie zabije

pouczysz się techniki na spokojnym moto, oswoisz z jazdą w terenie

i po roku bedziesz wiedziłała juz co ci w nim przeszkadza i jakie ma być twój motorek

opchniesz go spokojnie (stracisz na tym ok - ale w sumie kilka stów) i kupisz sobie coś konkretnego

i wpadaj, wpadaj do nas - wsadzimy cię na coś takiego jak DR - zobaczysz jaki chill out'cik :bigrazz:

pozdrawiam

Edytowane przez ucek

ucek napisał:

Dobrze mówi! :biggrin:

Marzka, jako zupełnemu świeżakowi polecałabym ci kupić taką właśnie malutką DR 125 cc i pomykać nią uczciwie przez sezon a potem sprzedać i kupić coś już konkretnie pod siebie.

Nie wiem ile masz wolengo czasu ale sądząc po tergecie wiekowym (witaj w klubie! :D ) - mniej niż mało.. mały motorek pozwoli ci bezstersowo i z przyjemnością uczyć się a nie za każdym razem walczyć o przetrwanie :)

i wpadaj, wpadaj do nas - wsadzimy cię na coś takiego jak DR - zobaczysz jaki chill out'cik :biggrin:

pozdrawiam

no właśnie na nadmiar wolnego czasu nie narzekam. Teraz kombinuję z trudem aby wyszarpać coś na jazdy...2h jazd mam już za sobą (zdążyłam nawet położyć TW125, ale spoko poradziłam sobie z jej podniesieniem, więc chyba nie jest ze mną źle :crossy:

A może wpadniesz z dziewczynami na rajd felkowski? Odbywa się w Wiśniowej Górze k/Łodzi w ten weekend?

więcej szczegółów www.felkowisko.riders.pl

<seryjna kolekcjonerka>

Moja małpa wie jak naprawdę ze mną jest

Patrzy w oczy tak, jakby znała mnie od lat

Kiedy jest mi źle, opowiada różne dziwne historie

marzka napisał:

no właśnie na nadmiar wolnego czasu nie narzekam. Teraz kombinuję z trudem aby wyszarpać coś na jazdy...2h jazd mam już za sobą (zdążyłam nawet położyć TW125, ale spoko poradziłam sobie z jej podniesieniem, więc chyba nie jest ze mną źle :icon_razz:

A może wpadniesz z dziewczynami na rajd felkowski? Odbywa się w Wiśniowej Górze k/Łodzi w ten weekend?

więcej szczegółów www.felkowisko.riders.pl

oo jest z tobą wybitnie dobrze! :P

i dziękujemy bardzo za zaproszenie - imprezka zacna i sądząc po fotach na stronie - z dobrym klimatem :rolleyes: :banghead: :biggrin:

duchem będziemy z wami a ciałem w lesie, bo asfaltu unikamy jak ognia ;)

a tak serio - mamy treningi i plan napięty (wiesz.. do cztredzistki trzeba opanować to i owo :biggrin: )

ściskam i szerokości