Shad11 Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Generalnie zjawiskowe moto i na zdjeciu opona wyglada nawet ok. CFaniaków pełno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek508 Opublikowano 24 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 http://allegro.pl/honda-cbr-900-sc28-sc33-uwaga-oszust-zdjecia-i3109207957.html Cytuj Motorynka -> Komar jajcun ->WSK 125 x3 -> ETZ 150 -> ETZ 250 -> GS500 -> FZR600/SC33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żurek Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 (edytowane) http://tablica.pl/of...d674f1455;r:;s: Krzywe przednie zawieszenie, napęd wyje jak w ikarusie. Za te pieniądze nie warto. Opisz dokładniej, ten wyjący napęd, przy jakich prędkościach itp.W jaki sposób zdiagnozowałeś krzywe zawieszenie? U dawno nie zaglądałem... Trochę przedawnione ale moto wciąż w sprzedaży.Napęd wyje zawsze, niezależnie od prędkości jest wyjątkowo słyszalny. Praca na biegu bez obciążenia generuje naprawdę głośne stuki w miejscu gdzie w innych motocyklach jest zębatka zadawcza(nie wiem jak to sie nazywa w takich motocyklach z kardanem), z tamtąt też wydobywa się głnośne wycie. Motocykl skorodowany jak diabli( mój ma 32 lata i wygląda lepiej). Serwis tego motocykla jest wątpliwy, z tego co sie dowiedziałem był robiony tylko u mechaników samochodowych. Lagi puszczają olej. Silnik jak w każdej NTV chodził normalnie, żadnych podejrzanych objawów- wyglądał na ok. Krzywa zawiecha to znaczy nie tyle lagi co źle złożony przód lub mały dzwon który poprzestawiał to i owo, ciężko mi teraz powiedzieć. To było widać i czuć gdy tylko wsiadłem i wyjechałem na asfalt. I to nie powodowało ściągania motocykla na bok, jechał prosto jak strzała.Kasa trochę wysoka jak za taki motocykl, gdyby był tańszy to pewnie opłaciło by się kupić i naprawić co się da. Z resztą sam bym tak zrobił.Ale sprzedający twierdzi że motocykl jest w dobrym stanie. Edytowane 25 Marca 2013 przez Żurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmoko141 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 http://gsxf.pl/viewtopic.php?p=54452 Cytuj Nie jeździj szybciej, aniżeli twój anioł stróż potrafi latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek30 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Niestety ale podrabianie oleju jest coraz czesciej spotykane a podrobienie opakowan nie stanowi zadnego problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 to takie pie**olenie! miałem w ręku tydzień wstecz opakowanie motula które było w 100% takie jak mówią wszyscy że podróba-było to bańka od kolegi z IM która na 200% jest ori. Z tymi podróbami motula jest jak z yeti... Prawie wszyscy to leją a jeszcze nikomu nie padł silnik na motulu. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Czarny PR konkurencji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 jestem praktycznie przekonany w 100% że tak właśnie jest. Cholernie ciężko jest przebić produkt który wiedzie prym na rynku w "czysty" sposób... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Bo to tak jest, że olej jednego producenta często się różni. Ja kupiłem z jednego sklepu dwa razy ten sam olej i różnił się wyraźnie kolorem, ten z drugiego opakowania wyglądał na brudny. Pewnie to zależy od partii. Ale konkurencji bym w to nie mieszał. To raczej ludzie sieją ferment jak tylko uda im się kupić olej w którym zauważą coś podejrzanego. Edytowane 29 Marca 2013 przez heniek128 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 oj też ma konkurencja swoje za paznokciami. Nie raz słyszałem na hurtowni (która nie miała w ofercie castrola) słowa żeby nie lać GPSa bo podrabiają na umór. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modjo Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Prawie wszyscy to leją a jeszcze nikomu nie padł silnik na motulu. Niestety,koledze w Aprilii RSV1000 po 800 km od wymiany na Motulu 300V 15W50 wyszla panewka na korbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Niestety,koledze w Aprilii RSV1000 po 800 km od wymiany na Motulu 300V 15W50 wyszla panewka na korbie...Nie wszystko jest idealne. Nawet Durex może zawieść :) Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raptor1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 http://otomoto.pl/kawasaki-zx-6r-ninja-M3585102.html chcecie wiedzieć więcej to piszcie PW bo to było moje moto które sprzedałem kilka miesięcy temu za 17400 :) i więcej wart nie jest. Jeszcze właściciel wyciągnął prawdopodobnie xenon warty 500zł pozrywał naklejki monster energy i założył krasze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ale jakieś konkrety, czy po prostu zazdrościsz, że może mu się uda sprzedać za więcej niż Tobie? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saladin Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Teraz stoi w komisie, a ten przede wszystkim chce zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi