kamyk7rr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam wszystkich Wiecie coś chłopaki na temat tego motocykla ? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1630148 podobno ktoś tam był u tego gościa , ktoś kto jeździ po torze ale niekupili. mam zamiar podjechać i zobaczyć ALE NIECHCE JECHAĆ NA DARMO gośc mówił że moto ma nr ramy ponawiercane niby tzw breaker z Angli,nieposiada dokumentów i w tym senk czy wystarczy oświadczenie sprzedającego ? W oświadczeniu możńa by napisac nr silnika i jakieś charakterystyczne rzeczy tego moto, niewiem czy niebede miał problemów z tym moto podczas jakiejś kontroli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Yo! Czlowieku, pytasz sie nas o sens jazdy po motocykl, ktory nie posiada dokumentow i ma ponawiercane numery ramy? Obudz sie! Ten sprzet zaj**ali jakiemus Anglikowi! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 moto ma nr ramy ponawiercane niby tzw breaker z Angli,nieposiada dokumentów i w tym senk czy wystarczy oświadczenie sprzedającego ? W oświadczeniu możńa by napisac nr silnika i jakieś charakterystyczne rzeczy tego moto, niewiem czy niebede miał problemów z tym moto podczas jakiejś kontroli. Nie bardzo rozumiem - chcesz na takim oświadczeniu sprzedającego wyjechać na ulicę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk7rr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Niechce nim jeździć na ulicy !!! potrzebuje sprzęt na tor np bez prawa rejestracjii, jak bede miał oświadczenie to ja jestem kryty, gośc się zgodził na oświadczenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Niechce nim jeździć na ulicy !!! potrzebuje sprzęt na tor np bez prawa rejestracjii, jak bede miał oświadczenie to ja jestem kryty, gośc się zgodził na oświadczenie . Czyli bez znaczenia z jakiego źródła ? Tylko nie płacz jak Tobie kiedyś zajebią motocykl :bigrazz: bo popyt generuje podaż :banghead: Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk7rr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Czyli bez znaczenia z jakiego źródła ? Tylko nie płacz jak Tobie kiedyś zajebią motocykl :bigrazz: bo popyt generuje podaż :banghead: Niechce kradzionego motocykla!!! niewiem czy ten akurat jest kradziony czy faktycznie te nawiercone numery ramy są zrobione legalnie czy przez pana władka w szopie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 motocykle sprzedawane jako pokradzieżowe mają AFAIK też jakiś dokument sprzedaży, z tymi danymi po których można je zidentyfikować. jeśli facet nie ściemnia, to powinien taki posiadać (choćby po to, żeby jego nikt nie zamknął za posiadanie pojazdu w wyjątkowo podejrzanym stanie). w takim przypadku nie powinien robić problemu z pokazaniem i skserowaniem, w końcu cenę i tak ustalicie i w zasadzie dla niego to bez znaczenia czy będziesz wiedział po fakcie za ile kupił jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk7rr Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Rozmawiałem z gościem i powiedział że jego kolega kupił go z ubezpieczalni kiedyś tam i on go odkupił od tego kolegi ale papierów niema żadnych :( niewiem nadal czy wystarczy oświadczenie bądź umowa z wpisanym numerem silnika itd pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor24 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Rozmawiałem z gościem i powiedział że jego kolega kupił go z ubezpieczalni kiedyś tam i on go odkupił od tego kolegi ale papierów niema żadnych :( niewiem nadal czy wystarczy oświadczenie bądź umowa z wpisanym numerem silnika itd pozdr No w tym momencie, to chyba ty chcesz na siłę ufać temu złodziejowi... Na kilometr pachnie tu przekrętem pozrdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Rozmawiałem z gościem i powiedział że jego kolega kupił go z ubezpieczalni kiedyś tam i on go odkupił od tego kolegi ale papierów niema żadnych :( niewiem nadal czy wystarczy oświadczenie bądź umowa z wpisanym numerem silnika itd pozdr A co on Ci ma oświadczyć przepraszam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1560231 Sprzęt sprowadzony ze stanów, a malowanie i emblematy europejskie, nie mówiąc już o tym, że naklejone krzywo. Dodatkowo kielichy na lagach krzywe, więc pewnie w przód walnięty. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1608686 Moglbys choc pare slow napisac, dlaczego uwazasz ze to mina... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morris35 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Za taką cene nie ma obaw że ktoś go kupi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Rozglądając się za Hondą CB 1300 natrafiłem na ciekawe ogłoszenie (link "aktualne"). Facet zachęca nas w opisie jaki to nie zajefajny motocykl ma na sprzedaż, "cena świąteczna"!!! Po wyszukaniu przez google po numerze telefonu wyskakuje kilka innych ogłoszeń tego samego kolesia sprzedającego tę samą maszynę. Przewija się cena "letnia", "zimowa" etc. Cena czasem się zmienia, czasem tylko zmienia się jej atrybut. Najciekawsze jest to ze na scigacz.pl jest stare ogłoszenie z ceną 35000 ("najstarsze"), teraz 25000 :eek: . Resztę dopowiedzcie sobie sami. Zapraszam do lektury linków. http://www.allegro.pl/item854652482_honda_...bdb_okazja.html - aktualne http://www.moto.allegro.pl/item799147648_o...r_stan_bdb.html - starsze http://gielda.scigacz.pl/Honda,CB,1300,S,M542895.html - najstarsze Pozdrawiam Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 czyli co? mam rozumieć że byłeś, oglądałeś i moto z 2 składane ? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi