nowy011 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Dzieki wszystkim za dobre słowa które pocieszały nas ( i mnie też ) przez te ostatnie 9 miechów.. a oto nagroda :icon_razz: kolejny motocyklista ( mam nadzieje ,że mu się spodoba) http://foto.evt.pl/kartki/kartka.php?fid=2...&rok=2007&kid=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hehe, cool!!! Gratulacje i niech się dobrze chowa!!! pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 gratulacje!!!!! pozdrowienia dla calej rodzinki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Gratulacje! ;) oby zdrowy rosl! :P Pozdrowionka dla calej rodzinki! ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Gratulacje ! Szykuj mini bike'a :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Gratulacje !!! By zdrowy rósł ;) Kup mu odrazu jakąś dobrą Afrike, bo jak dorośnie to albo będzie trudno dobrą znaleźć, albo będą piekielnie drogie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 GRATULACJE !!! Ja narazie jestem w fazie oczekiwania ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Dobra Łysa pałko, gratulowałem już z dwa razy więc jeszcze raz Gratulacje i trzymajcie sie :icon_twisted: p.s. I nie spamuj mi w moim dziale bo dam Ostrzeżenie, buhahahahahahaha :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 a podobny do mamusi czy tatusia?Gratuluje :icon_twisted: ucałuj maleństwo od nas wszystkich :icon_razz: a pluszowy motocykl i grzechotki grające "enenen" juz sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 na szczęscie dziecka podobny do mamusi ;) Dzięki dzięki w Borkach przywioze co nieco .... jak dostane ,,pozwolenie" na wylot pt-sb.. ;) :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Dzieki wszystkim za dobre słowa które pocieszały nas ( i mnie też ) przez te ostatnie 9 miechów.. a oto nagroda :) kolejny motocyklista ( mam nadzieje ,że mu się spodoba) http://foto.evt.pl/kartki/kartka.php?fid=2...&rok=2007&kid=1 gratuluje pięknego dzieciaczka niech sie dobrze chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 GRATULACJE !!! Ja narazie jestem w fazie oczekiwania :) ;) A ja w trakcie robienia :) GRATULACJE niech rośnie nam nowy motobiker! Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi