piotRRek Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 siemka! to moj pierwszy post tutaj:)wczoraj miazlem okazje obejrzec i pomacac nowego bladego i powiem wam ze zdjecia gowno oddaja z jego prawdziwego wygladu i wrazenia jakie robi!sprzet jest malutki, zwarty i duzo ladniejszy niz nowe zx10r! a hostessa ktora przy nim wczoraj stala byla ladniejsza niz ta ze zdjec na fireblade.pl :icon_twisted: Fakt ze ziomek powiedwial po tym jak obejrzal jeszcze 1098 ze blady to taka troche kopia ducata ale tylko z przodu!a bialo-czarne malowanko miod i poezja jak dla mnie(zrobilem krecacemu sie okolo 30 fotek :crossy: ) jak dla mnie najladniejszy litr 2008 roku z japonskiej wielkiej czworki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 siemka! to moj pierwszy post tutaj:)wczoraj miazlem okazje obejrzec i pomacac nowego bladego i powiem wam ze zdjecia gowno oddaja z jego prawdziwego wygladu i wrazenia jakie robi!sprzet jest malutki, zwarty i duzo ladniejszy niz nowe zx10r! a hostessa ktora przy nim wczoraj stala byla ladniejsza niz ta ze zdjec na fireblade.pl :biggrin: Fakt ze ziomek powiedwial po tym jak obejrzal jeszcze 1098 ze blady to taka troche kopia ducata ale tylko z przodu!a bialo-czarne malowanko miod i poezja jak dla mnie(zrobilem krecacemu sie okolo 30 fotek :biggrin: ) jak dla mnie najladniejszy litr 2008 roku z japonskiej wielkiej czworki! Mam nadzieję, że kiedy go zobaczę na żywo, też zmienię zdanie. Mam prośbę, zapodaj fotki, które zrobiłeś (jeśli możesz prześlij mi je też na mail-a). Z góry dzięki! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotRRek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 elopodeslal bym ci te fotki ale teraz nie moge bo siedze do piatku w paryzu a kabel od aparatu lezy w szczecinie:( jak ci sie nie pali to poczekaj do piatku no moze soboty to ci je podesle jak tylko zladuje w polsce:)jedyne co bym zmienil w tym bladym to wydech chociaz nie jest az taki straszny, ale z akrapem, two brothersem czy inna yoshimura poprowadzonym bokiem wygladal by przekozak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 elopodeslal bym ci te fotki ale teraz nie moge bo siedze do piatku w paryzu a kabel od aparatu lezy w szczecinie:( jak ci sie nie pali to poczekaj do piatku no moze soboty to ci je podesle jak tylko zladuje w polsce:)jedyne co bym zmienil w tym bladym to wydech chociaz nie jest az taki straszny, ale z akrapem, two brothersem czy inna yoshimura poprowadzonym bokiem wygladal by przekozak! Spoko, nie pali się :biggrin: Czekam wobec tego na maila, dzięki! :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 wczoraj miazlem okazje obejrzec i pomacac nowego bladego i powiem wam ze zdjecia gowno oddaja z jego prawdziwego wygladu i wrazenia jakie robi! Właśnie o to chodzi,że na zdjeciach jeden wygląda lepiej,a drugi gorzej. Jak się obejrzy na żywo to wtedy można cokolwiek powiedzieć, Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Ja znalazłem coś takiego http://cbrworld.net/forums/thread/270706.aspx i jeśłi chodzi o to zdjęcie to mam mieszane uczucia, bo jeśłi chodzi o te z Twoich linków to powiedzmy szczerze że to jakaś totalna ch**nia :D"First rumours, photoshopped images, crop up..." to chyba jakieś "przypuszczenia" dopiero.... Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Tak jak wcześniej czytałem. Zbyt "ugrzeczniona". Zadupek... Hmmm... Jak dla mnie zbyt lilipuci. Temat nowych wydechów pozostawiam bez komentarza... Dla mnie to chłam. Model 2007 wyglądał bardziej agresywnie. Budził większą odrazę i strach :P A tak swoją drogą, to myślę, że 954 i pierwsza 1000 to są najładniejsze Płonące Ostrza... Pozdrawiam bracia :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To paskudztwo jest już na oficjalnej witrynie hondy :) http://powersports.honda.com/motorcycles/s...delId=CBR10RRL8 Czy nie mogła wyglądać jak RC 212V :) http://www.cmsnl.com/news/img/Honda-800-RC212V.jpg http://www.speedtv.com/_assets/library/img...387_pedrosa.jpg Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nie, jednak dla mnie to najbrzydszy Fireblade jaki do tej pory ujrzał światło dzienne :clap: Obrzydliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 12.3:1 kompresja, wiec chyba silnik nie bedzie najmocniejszy w swojej klasie. Zaraz ktos napisze ze zrobi na tym silniku 150tys. a inny tylko 100. Tylko kto trzyma tyle sporta? Ja ma 16tys a juz mysle nad zmianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz89 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ogladam ten filmik i ogladam.... i taksobie mysle o co Wam chodzi...? przeciez ładna jest.... a tu nagle kamera najezdza na tył i... :buttrock: :clap: :wink: Co to jest??? :D Cytuj Romet Kadet -> Wsk 125 -> Bandit 600 -> Intruder 1400 -> Dr 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 NIE JEST TAKA ZłA : MI SIę PODOBA... I NA PEWNO NIE TYLKO MI ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARPAGAN Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ja ma 16tys a juz mysle nad zmianą. Ciekawi mnie co bierzesz pod uwagę??? Macie może jakieś linki do zdjęć? Bo ten link co było dużo zdjęć już nie działa... Cytuj Bogaci są fajni i w miarę uczciwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ciekawi mnie co bierzesz pod uwagę??? Jak to co, po 16 tyś. każdy pojazd silnikowy to szrot, który zagraża bezpieczeństwu kierowcy i innych użytkowników drogi :banghead: :biggrin: P.S. Jak nie będziecie mieli co z takimi "szrotami" zrobić to odstawiajcie je do mnie, mogę je nawet osobiście odbierać! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Honda wziela z dwoch konkurencyjnych motocykli zle przyklady. Lampy od Kawy i lusterka od Suzi. Ale kuuupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi