Bart3z Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam :notworthy: Tak ostatnio z nudów oglądałem sobie filmiki z udziałem FZ6 na youtube i trafiłem na ten:http://pl.youtube.com/watch?v=Af8mNGjVxAE Kto mi teraz powie jak on poszedł na koło na wyjściu z zakrętu?Z gazu czy strzelił ze sprzęgła? :) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) hmm ciekawe...wiesz FZS jest w dwoch wersjach:zdlawionej (bodajze 78km)oddlawionej (98km) a wtedy to juz o takie wyjscie latwo :notworthy: Tak mi sie wydaje oczywiscie :) Edytowane 9 Września 2007 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) oddlawionej (98km) a wtedy to juz o takie wyjscie latwo:)Ja mam wersję 98KM i wiem, że idzie z gazu na koło... ale to na pierwszym biegu, a tutaj raczej miał wyższy bieg - tak mi się wydaje :)Poza tym nie było słychać, aby strzelił ze sprzęgła :notworthy: Edytowane 9 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaworek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 hmm... a moze takie nitro ;> ale z gazu to w fz6 ciezko chyba... chyba ze z pasazerem :notworthy::D a motor wcale taki mocny nie jest.. moze na poczatku sie tak wydaje... ale po miesiacu jazdy faktycznei zaczyna brakowac mocy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hahacz Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A może to FZ1? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 9 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) hmm... a moze takie nitro ;> ale z gazu to w fz6 ciezko chyba... chyba ze z pasazerem :D:D a motor wcale taki mocny nie jest.. moze na poczatku sie tak wydaje... ale po miesiacu jazdy faktycznei zaczyna brakowac mocy ;]Zrób tak, podkręć go do 5k obr., zamknij szybko gaz i równie szybko odkręć :) Napisz później co się stało :crossy: :notworthy: Ostatnio na jedynce zrobiłem tak przy 7k to poszedł na koło jak głupi :cool: A może to FZ1? ;)Na bank to FZ6, bo poznałem to zadupku :) Edytowane 9 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Sprzęgła tam raczej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Gość go ładnie pociągnął... Da się coś takiego zrobić.. w końcu swoją moc ma szczególnie na wysokich obrotach.. Może jednak miał zmienione zębatki i tyle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaworek Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) ehh... no po co ja to czytam.. teraz jak tylko bedzei pogoda bede probowal ;] no nie kazdy musi akceptowac limity swoje i swojego moto ;] Edytowane 9 Września 2007 przez gaworek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 A może to FZ1? :)...mnie też się tak wydaje :bigrazz: no i ten dźwięk coś mi tu nie pasuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 moze si eniepowinienem odzywac, bo nigdy w zyciu na fazerze nawet niesiedzialem,ale mam pytanko, czy takim fazerem naprawde tak ciezko pojsc na kolo z np.3biegu przy seryjnych zembatkach?bo jak gowniana 25konna 125 potrafia isc z szostki, to takim fazerem chyba niejest to az taki wyczyn, a piszecie ze z gazu idzie z jedynki tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 z 3 biegu to chyba tylko stojąc na siedzeniu pasażera i ostre walnięcie ze sprzegła. To nie lekka 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nie tyle co waga co inny rozkład mas motocykli;] 125 maja silniczki wyzej i bardziej z tyłu a tutaj silnik jest wysuniety do przodu i nisko;) Dzięki temu taka maszyna lepiej zachowuje sie na asfalcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 wkoncu to Ścigawa a nie enduro, sproboj sobie postawic np nsr 125 z 3 na kolo na siedzacego to zobaczysz. Enduro to inna bajka Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Ja raczej bym go zakwalifikował do turystyczno-szosowo-sportowego typu motocykla, a nie ściganta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi