vipszybki Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Kiedyś jak jeździłem simsonem SR50 to zrobiłem 20 km z działki do domu i powiessiłem kurtałke w przedpokoju to po paru minutach czuć było spaliny na całym przedpokoju, mamuśka wyrzucała mi kurtałke na balkon trochę się przewietrzyła i git, potem miałem enduro 125-tke w 2T, to było jeszcze gorzej jak gdzieś z kumplem pojechaliśmy we 2 jednym moto i on jechał jako pasażer to potem po powrocie do domów pisał mi smsa, albo na drugi dzień się żalił, że wali mu kurtka spalinami :), a teraz mam DRZ-400 w 4T, to problem się "zredukował" do minimum, ale do końca nie znikł tylko teraz to troche inny zapach niż z 2T :) POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 szybki wykop po vipowsku :icon_mrgreen: odkąd jeżdżę 4t po powrocie jedzie ode mnie usmażonym błotem na kolektorze :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 oj jak jeszcze jeździłem 2t koszulka była ciągle zachlapana olejem :) teraz nie ma to jak 4t :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ujeżdzacze DRZetów się zmówili :P w 2T zawsze trochę czuć spaliny.... ale przecież to kolejny plus dwusuwu :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ujeżdzacze DRZetów się zmówili :P w 2T zawsze trochę czuć spaliny.... ale przecież to kolejny plus dwusuwu :D zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Landryss25 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 (edytowane) Ja na moto latam tylko w ciuchach do tego przeznaczonych więc nie ma problemu :D Z resztą lubię smrodek 2t:) Edytowane 17 Stycznia 2009 przez Landryss25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 tak mnie zastanawia i wyciągłem 3 wnioski :D 1.albo macie wydech między nogami (nieznam sie na motocyklach pare razy w wsk przerabianych na crossa tak widziałem więc może :D ) 2.albo rure wydechową zagieto o 90 stopni i dmucha w strone kierownicy 3.lejecie mixol i piłujecie na zimnym silniku :D ja tak ogarem jeździłem na mixolu i nigdy mi nic nie śmierdziało spalinami conajwyżej miałem buty w kropki i nogawki od benzyny lecącej z gaxnika z braku filtra powietrza w hondzie mtx benzyna nie leciała więc mogłem na niej jeździć w garniaku :D śmierdzą mi ciuchy tylko po one name one legend którą zimną sie odpala stawia o płot zakłada maske przeciwgazową i ucieka bo zimna kopci jak 20 letni kamaz z przebiegiem 500 tys bez remontu do tego pluje jakimś niespalonym olejem z wydechu i zanim sie nagrzeje to przyśpisza efekt cieplarniany o 10 lat.......jak sie nagrzeje kopci jak 10 letni star więc jakaś tam poprawa jest ale i tak gacie i bluza śmierdzą nie z tej planety... silnik ma kopa itp ale ta chmura dymu wkurza ogładasz sie za siebie i wygląda jakby sie burza zbliżała ciemne gęste niebieskie chmury :D :D z tego co widze nowoczesne crossówki niewiele dymią patrząc po filmikach na youtube więc nie powinno nic śmierdzieć :D komu pachnie temu pachnie mnie po 2 czy 3 latach samych dwutaktów już zaśmierdło wole channel 5 jakieś laski :D :D 2t do pracy ??!! ile wy zarabiacie że stać was żeby 2t do pracy dojeźdzać :D ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włochatyDR Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Ja jeździłem na róznych sprzetach. W więkrzości na 2T, ale nigdy nieśmierdziałem spalinami :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) channel 5 bez urazy ale na rybnym ładniej pachnie :icon_razz: Edytowane 18 Stycznia 2009 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 no dobra kobiece perfumy :D niech ci bedzie :D a ryba zależy jaka śledź w majonezie akurat jest git cokolwiek to oznacza :buttrock: pozatym spaliny z 2t są trujące zawierają całego mendelejewa oprócz uranu chyba więc nie wiem jak trucizna może pachnieć to jakbyście mówili że arszenik jest smaczny :D pozatym laski lecą na bmw a bmw nie śmierdzi mixolem więc ten zapach afrodyzjakiem nie jest :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Jest nie jest ale mi się tam podoba,przynajmniej widać słychać... i czuć... że jezdziłeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 odkąd jeżdżę 4t po powrocie jedzie ode mnie usmażonym błotem na kolektorze ciuchy to mi nie śmierdzą koledzy górnicy :P , ale jest tak że jest taki dziwny zapach jak np jest błoto i silnik gorący i to wysusza, to taki specyficzny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 no i dolicznie smród optu jak się wyżyjecie na torze czy tam w lesie :P heheh no generalnie zapachów sporo jest michoa.. no tablicy w moim wydechu to ja nie wiedziałem ylko jakieś siatki i waty kurde ... :P :P :P Wiecie o gustach się nie rozmawia jeden ludi sasiadki a drugi starego gatki więc naprawde co komu sie potoba to się komu podoba.... ja lubie zapach spalin dwusuwu a co kolejna sprawa wraz ze zmianą oleju zmienia sięnieco zapach .... hehe macie pełen wybór jakie zapachy lubicie :D to prawie jak dobór perfum... co do lasek to zapewniam cię ze sa takie które nie lecą na BeMWu a leca na zapach faceta z lasu na swoim grzmiącym rumaku mechanicznym :D hehe no ale to już patrzeć dwie linijki wyżej na temat gustów :P Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 co do lasek to zapewniam cię ze sa takie które nie lecą na BeMWu a leca na zapach faceta z lasu na swoim grzmiącym rumaku mechanicznym mhmm, nic tylko sie nie myć :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vipszybki Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 (edytowane) To może opatentujemy jakiś sposób na nabijanie pustych puszek po dyzydorantach spalinami z tłumika, a zapachy będą się nazywać 2t i 4T :D Ja jak miałem 125-tke w 2T i do puki nie odłączyłem dozownika oleju to zawsze prawą nogawkę spodni miałem pochlapaną kropelkami oleju.... heh co do lasek to zapewniam cię ze sa takie które nie lecą na BeMWu a leca na zapach faceta z lasu na swoim grzmiącym rumaku mechanicznym :D hehe no ale to już patrzeć dwie linijki wyżej na temat gustów :P BMW- Będziesz Miał Wypadek :D Edytowane 18 Stycznia 2009 przez vipszybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi