Lysy5g1 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) cross 125? już dawno opanowałem RM 250 (tak dla wiadomości) i nie wiem poco chcecie zebym go sprzedał... :icon_razz: brawa dla tego Pana :D skubany... hej.. a może tłok w tym moto miał ze 100 mth nalatane :D :bigrazz: wiesz... mając XL 500 przejechałem się parę lat temu maleństwem YZ 80 po małym tuningu... i tez mi dobrze szło z jej opanowaniem, jakby nie to że na prostej na 5. biegu prawie plecy zaliczyłem ;) :crossy: od tamtego czasu miałem kilka okazji polatać crossówkami(tym razem z większym respektem) i chyba nie do końca wiesz co mówisz z tym opanowaniem RM 250... Edytowane 6 Września 2007 przez Lysy5g1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 haha zrobiłem tego klekota oleju miałem za duzo o 0,5litra i dlatego mi troche kopcił. Nalałem tyle ile powinno być i teraz ładnie pracuje i kręci sie elegancko do 4biegu do 11 tys obrotów. Moc troche się zwiększyła a co najważniejsze ciągnie do wysokich obrotów na czym mi bardzo zależało Jego rm to była 250 wersja z 83roku z fun folter która miała 43 konie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jego rm to była 250 wersja z 83roku z fun folter która miała 43 konie. i pewnie była w takim stanie że miała tyle mocy co dobrze zrobiona mz250 :P Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 na gume szła bez problemu ;] niewierzysz nie mój problem nikt Cie przekonywać nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 i pewnie była w takim stanie że miała tyle mocy co dobrze zrobiona mz250 :) I po co takie teksty?? Temat był zgoła odmienny.... Powiedziane zostało juz wystarczająco dużo i nie ma sensu tego kontynuować... Jeśli jeździsz cały czas z kolegami to kup sobie rzeczywiście coś słabszego i lżejszego , bo tym będziesz się męczył i ryzykował nieprzyjemności w razie wypadku czy kontroli.. Twoje życie .... Ale temat robi się nieprzyjemny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 No cóż robi sie nieprzyjemny przez własnie takie osoby którym zazdrość udrza do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 No cóż robi sie nieprzyjemny przez własnie takie osoby którym zazdrość udrza do głowy. no no.. na pewno nie zazdrość Panie kochany... ja sobie wypraszam! raczej racjonalizm i czysta rozwaga :) pozdrawiam i koniec off-topa z mojej strony... HAWK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 tak zazdrość;] poapcz na sprzety w podpisach;] chyba droższe od starej RM;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 te wueska? masz cos do starego rm które szedł 10 razy lepiej od nowego? powiem wam, juz to mówiłem ten rm szedł 160 km/h i z każdegoo biegu na gume leciał, to ty se popatrz w podpisy bo tam jest że mam yzf 750 a nie rm!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Koledzy, dyskusje sa u mnie dozwolone, rzucanie miesem nie i dlatego post Gutka wylatuje stad. Na drugi raz osobe uzywajaca slow ogolnie uznane za obrazliwe wywale stad na zbita twarz bez prawa powrotu przez miesiac.Obaj nie majac wieku ani uprawnien do jezdzenia stanowicie zagrozenie dla siebie i innych jezeli cokolwiek sie zdarzy, wiec nie dziwcie sie komentarzom.Wypadki chodza po ludziach, z czego jak widze nie zdajecie sobie jeszcze sprawy.Moj komentarz dotyczacy obrotow pozostaje w mocy, niezaleznie o jakim motocyklu mowimy, na kazdych obrotach mozna jezdzic, tyle ze do obrotow biegi musza byc dopasowane. Cholera zawsze myslalem ze KLE to singiel, moze na rynku amerykanskim to oznaczenie nalezalo do singli, a moze po prostu cos mi sie poberbolilo.KLR mialem za mocniejsza wersje KLE :D Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Witam. Czytam ten temat od dłuższego czasu, miałem odpisywać odnośnie YZF, ale chyba nie warto. Bez sensu dyskusja o wszystkim i o niczym. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MESSER Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Panowie, wasze modlitwy zostały wysłuchane:)http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1023455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi