Piotrek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) A takie pytanie, czy wasze psy też uwielbiają jechać autem? Mój to taki wariat, że jak widzi auto moje lub dziadka to od razu musi wsiadać do środka, a jak jedzie to widać po nim, że radocha nie z tej ziemi :-) Edytowane 3 Września 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 mój pies którego miałem też uwielbiał ino się drzwi otwarło to wskakiwał i na półkę do tyłu śmigał czasami lubił za zagłówek wchodzić na kierowce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 na moto będzie mu jeszcze lepiej. może poprostu kupić jakąś klatkę, wypchac jakaś kąderką czy kocem i siatką na tylne siedzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a po co wozić psa - nie rozumiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 a po co wozić psa - nie rozumiem tego.Czasem trzeba zawieźć czworonoga do weterynarza*, a nie każdy chce telepać się przez zatłoczone miasto samochodem; czasem ma się po prostu ochotę zabrać psa do lasu, na działkę itp. *W tym pierwszym przypadku może być łatwiej przewieźć psa na rowerze. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Albo pies to bratnia dusza i może w myślach jest motocyklista i chce na zloty, lub jeśli sie nie ma z kim zostawić psa to się bierze ze sobą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 zastanawia mnie tylko czy pies nie przyklei sie do tej kaltki podczas przyspieszania :) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 nie wszyscy mają samochód i żeby przewieść psa zostaje im moto, rower lub pociągi itp. Czy się nie przyklei? hehe możliwe, będzie się musiał trzymać:) tylko o tych okularkach pamiętaj i kasku... nie wszyscy mają samochód i żeby przewieść psa zostaje im moto, rower lub pociągi itp. Czy się nie przyklei? hehe możliwe, będzie się musiał trzymać:bigrazz: tylko o tych okularkach pamiętaj i kasku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Chyba jedynym sensownym i bezpiecznym rozwiązaniem jest motocykl z koszem. Pies czułby się bezpiecznie i miałby stabilnie. Golden retriever mojej połówki reaguje pozytywnie na motocykle więc chyba nie miałby nic przeciwko przejażdżkom. Czapka pilotka, gogle, chusta i można śmigać :icon_mrgreen: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol271990 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie wiem jak wasze psiaki, ale ja jestem ciekawy co zrobilbym z moim "Czipsem" jak przy jakiejs zerowej prędkości lub na krzyzówce zobaczylby innego psa jak ja bym go mial zatrzymac :biggrin: jak to taka zabijaka :lalag: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nierob Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Nie wiem jak wasze psiaki, ale ja jestem ciekawy co zrobilbym z moim "Czipsem" jak przy jakiejs zerowej prędkości lub na krzyzówce zobaczylby innego psa jak ja bym go mial zatrzymac :biggrin: jak to taka zabijaka :biggrin: :buttrock: no właśnie, nie mówiąc jak zobaczy jakąś suczkę albo kota...w takich przypadkach mój Reksio bije hajke na przyspieszenia i to na każdym biegu. a moment obrotowy ma taki, że hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech86 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 chyba zamontuje kufer :Dmoj pies uwielbia jazde samochodem... nawet jak sasiedzi otworza drzwi to wskakuje ;)wiec z tym nie ma problemu... mam nadzieje, ze do moto tez sie przyzwyczai.teraz wyjechalem zagranice... musze cos kupic do jazdy i wole motor... a z psem chodze wszedzie (nawet na poczte itp), wiec stad te pytanie. nie lubie go zostawiac i zawsze mi towarzyszy wiec mam nadzieje ze pomysl wypali :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Ja jak jeszcze miałem enduraka to woziłem psa.. w zasadzie suke(jamnika) z łapami na baku.. pomijam fakt ze siedziała na moich jajkach ale tak było najłatwiej.. Z tego co mi sie wydawało moja jamniczka to lubiła... hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak lubisz swojego psa to go nie woż motorem bo dostanie zpalenia płuc i ci zdechnie.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jak lubisz swojego psa to go nie woż motorem bo dostanie zpalenia płuc i ci zdechnie.Pozdro. dobre!!!!!a tak przypadkiem to nie wiecie jak przewiezc krowe(dojna) motocyklem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi