turtel Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Greedo jest w haremie u Wr0ny, Wr0na jest w haremie u Greedo, a dziewczyny jadą ze mną. Miałem właśnie jechać do 2oo, ale widzę, że tu się więcej dzieje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 lime82: Ty na 100% nie jestes w moim :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 To kto jest u kogo w harlemie, bo juz sie pogubilem :( to proste! wszyscy przystojni Panowie są w moim haremie, a wszystkie piękne Panie u Gridosława czy rozwiałam Twe wątpliwości? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to proste! wszyscy przystojni Panowie są w moim haremie, a wszystkie piękne Panie u Gridosława czy rozwiałam Twe wątpliwości? :(A czy najprzystojniejsi zlotowicze w osobach ABG, KaZet i Ekkim zostali juz poinformowani? :( Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 czizes :bigrazz: chwile mnie nie było,...... a tu normalnie Bliski Wschód :buttrock: harem, haremu, w haremie, do haremu :clap: heheheno gorąco się zrobiło :biggrin: Borki tak w ogóle są jedną z piękniejszych oaz Orientuaaallleee klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 A czy najprzystojniejsi zlotowicze w osobach ABG, KaZet i Ekkim zostali juz poinformowani? :buttrock:powiadasz, że ci chłopcy Ci sie podobają? :bigrazz: i widzisz Norbik... bo to jest tak, że jak się zimno robi, to forum schodzi na psy, a tym razem akurat na haremy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Hehe, no dobra, to może mialo być "Kólturalnie i elokwętnię".Witamy w naszym skromnym domku (brawo Michale, nie ma to jak zabrac sie za organizacje w imieniu kolegow i skonczyc z miejscowka na podlodze - i za to Cie szanuje! :buttrock: ). Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) powiadasz, że ci chłopcy Ci sie podobają? :buttrock: Bynajmniej. Masz braki w czytaniu forum. Z reszta oni sa juz w haremie Greeda jesli dobrze pamietam :bigrazz: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 He ale burdello :icon_mrgreen: Czy w Warszawskiej grupie jest jeszcze miejscówka dla mnie i mojej lubej, czy mamy cały domek zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 He ale burdello :icon_mrgreen: Czy w Warszawskiej grupie jest jeszcze miejscówka dla mnie i mojej lubej, czy mamy cały domek zamawiać? u Greeda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Hehe, no dobra, to może mialo być "Kólturalnie i elokwętnię". tak czy siak - ja nie będę marudzić... brawo Michale, nie ma to jak zabrac sie za organizacje w imieniu kolegow i skonczyc z miejscowka na podlodze - i za to Cie szanuje! :P ). chyba nie chcecie mnie wyrzucić na bruk, zimny, mokry...samą bez dachu nad głową ;)i za co - za to że michał zgodził się poratować niewiastę... Michale - co by nie było - ja też Cie za to szanuję!!!! :icon_mrgreen: Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez Milena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 No ze ZGreedem to my się już znamy troche, ale widzę że Jego domek już wypchany do oporu, jak ktoś puści bąka to ewakuacja może byc bolesna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) No ze ZGreedem to my się już znamy troche, ale widzę że Jego domek już wypchany do oporu, jak ktoś puści bąka to ewakuacja może byc bolesna :wink: hehe fakt :eek: :bigrazz: i widzisz Norbik... bo to jest tak, że jak się zimno robi, to forum schodzi na psy, a tym razem akurat na haremy ;) no właśnie widze :icon_eek: jak w Anonsach :biggrin: szeherezada , szejk Gredosław :notworthy: w poszukiwaniu chetnych do haremów :biggrin: :biggrin: heh Edytowane 30 Sierpnia 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 szeherezada , szejk Gredosław :notworthy: w poszukiwaniu chetnych do haremów :icon_eek: :biggrin: hehno z tego to może ładna telenowela brazylijska wyjść. a nawet powiem więcej! telenowela wenezuelska! :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 no z tego to może ładna telenowela brazylijska wyjść. a nawet powiem więcej! telenowela wenezuelska! :flesje: z wątkiem erotycznym??? ;) może bym się do telenowel przekonał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi