Bart3z Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 mam nadzieje ,że mnie ktos przygarnie do domku ........Szkoda, że dopiero teraz piszesz, bo byśmy Cię wzięli do domku...U nas jest Adam, Max, Abu i ja :flesje: Chyba, że chcesz na piątego to nie ma problemu myślę :( Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Kurcze no jakies spotkanko mnie omineło , prosze o relacje jak było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ja dopiero wrocilem z garazu wiec dzis daje na wsrzymanie :/moze uda sie wyspac :)Ty miales mi dac cynk na koma czy jedziesz czy nie... a nie na forum...ech ci ludzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Tiaaaa widzę ,że tu mozna spamowac to też zgłaszam swój akces na Borki 2007 :) będe w sobotę ....... raczej na jeden dzionek do nieedzieli .. mam nadzieje ,że mnie ktos przygarnie do domku ........Nowy, miejsce dla Ciebie się znajdzie więc problem z głowy no i chyba już będzie okazja do opijania małego brzdąca. Ileż Magda ma nosić te 5 kilo w sobie :)Pozdrawiam,Joaśka Edytowane 3 Września 2007 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Kurcze no jakies spotkanko mnie omineło , prosze o relacje jak było??To zależy, które spotkanko masz na myśli, czy nocne hulanki po Warszawie :icon_mrgreen: , czy popołudniową kawkę w Kazimierzu :smile: . Oba spotkanka to tylko Norbik zaliczył. Ja w Kazimierzu nie byłem, a co do imprezki w Wawie mogę tylko powiedzieć, że z niecierpliwością czekam na następną. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Szkoda, że dopiero teraz piszesz, bo byśmy Cię wzięli do domku...U nas jest Adam, Max, Abu i ja :wink: Chyba, że chcesz na piątego to nie ma problemu myślę :biggrin: E spoko zrobi się selekcje naturalna najsłabszego się wywali :) :biggrin: A tak na powage to cośśś sobie jakos znajde aaaaa i nie zapomnijcie zabrać FARALEK ja miałem rok temu i się przydało Nowy, miejsce dla Ciebie się znajdzie więc problem z głowy no i chyba już będzie okazja do opijania małego brzdąca. Ileż Magda ma nosić te 5 kilo w sobie ;)Pozdrawiam,JoaśkaNo termin był na 2 IX i jak narazie ciszaaaaa aaa no i powoli urabiam :lalag: Magde może mi dfa dzień przepustkiii co by z flaszka przyjechać hahaha :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Tiaaaa widzę ,że tu mozna spamowac to też zgłaszam swój akces na Borki 2007 :icon_twisted: będe w sobotę ....... raczej na jeden dzionek do nieedzieli .. mam nadzieje ,że mnie ktos przygarnie do domku ........ nowy011 my będziemy mieli miejscówkę w domku, jesteśmy od piatku.Kawaleria ciężka czyli ja na Afri i Adam na XTZ750, jakby co to wal śmiało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 nowy011 my będziemy mieli miejscówkę w domku, jesteśmy od piatku.Kawaleria ciężka czyli ja na Afri i Adam na XTZ750, jakby co to wal śmiało :wink: Hola!!!Pamiętasz jeszcze o Geriatryku??? Weź proszę pod uwagę mój wiek i rozmiar (w byle przedsionku się nie zmieszczę :) )."Zdecydowałem się, jestem Łalla, łalla..." - sześciopak dla kazdego kto pamięta ten film :icon_twisted: . Choćby nie wiem co - dotoczę się z Wami! Pozdrawiam,Mario, Czytacz-Geriatryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Kurcze no jakies spotkanko mnie omineło , prosze o relacje jak było?? aaa tam...było nie było :D nawineliśmy troszeczkę km, oczywiście najpierw spotkanko na Bankowym "protest - kierowco patrz w lusterka"...mała runda po Warszawce, i w drogę.... pogoda dopisała, chociaż jak już dojeżdżałem do domu spadł deszcz i się ślisko zrobiło. Generalnie fajnie było ;) widoczki niczego sobie, małe co nieco w knajpce na starówce....Towarzystwo pierwsza klasa :cool: pozdro dla organizatora i kompaniji :P i generalnie dla wszystkich na 200 ;) PS. Turtel, nie ma co czekać, trzeba coś zorganizować :P Edytowane 4 Września 2007 przez norbik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 No to domek nam się wypełnia endurowym sprzętem, możliwe że jeszcze Kazmira wyciągniemy na jego nowej Africe 650 :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 chociaż jak już dojeżdżałem do domu spadł deszcz i się ślisko zrobiło. ale coś mi się tak wydaje, że nie zmniejszyła się przez to Twoja prędkość przelotowa :P Towarzystwo pierwsza klasa :icon_razz: zgadzam się w 100% :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Pytanie do Izuli, Mychy i Tomka Kulika: czy moglibysmy przygarnac jeszcze jedna niewiaste do naszego domku? Chcialem zarezerwowac jeszcze kilka domkow dla niej i kilku przyjaciol ale domkow juz nie ma :icon_razz:. Ja moglbym spac na podlodze oczywiscie. Jak myslicie? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Pytanie do Izuli, Mychy i Tomka Kulika: czy moglibysmy przygarnac jeszcze jedna niewiaste do naszego domku? Chcialem zarezerwowac jeszcze kilka domkow dla niej i kilku przyjaciol ale domkow juz nie ma :(. Ja moglbym spac na podlodze oczywiscie. Jak myslicie? wydaje mi się , że Tomek się już wypowiedział w temacie "nie-spamerskim" o Borkach :biggrin: Tomek nie spamuj w niewłaściwym temacie :clap: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Pytanie do Izuli, Mychy i Tomka Kulika: czy moglibysmy przygarnac jeszcze jedna niewiaste do naszego domku? Chcialem zarezerwowac jeszcze kilka domkow dla niej i kilku przyjaciol ale domkow juz nie ma :). Ja moglbym spac na podlodze oczywiscie. Jak myslicie? Im nas więcej, tym poważniej będziemy wyglądać. A że meteo nas ostatnio nie rozpieszcza, to i cieplej będzie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 z checia sie dolacze do jakiegos domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi