Unix Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 wez szukaj w granicach pojemnosci 500 nie wiecej... jesli to Twoj pierwszy sprzet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) :icon_mrgreen: 500 i nie więcej?......mój pierwszy poważny motocykl to drag star 1100 a jeżeli chodzi o plastiki to jakieś 600 są dla mnie za małe (190cm)....i nie powiem abym żałował choć przez chwilę...temat co i jak sprawdzać przy kupnie był już poruszany 1000 razy więc chyba nie ma sensu go ciągnąć....a to co kupisz to dokładnie tak jak napisał MARIANI........każdy odpowiada za własne decyzje i choć podobno lepiej uczyć się na cudzych błędach to i tak się ich nie ustrzeżesz......KUP CO CHCESZ i "rób swoje ryzyko będzie Twoje, bo życie to nie bajka, nie głaszcze Cię po jajkach" :icon_exclaim: SZEROKOŚCI PRZYJACIELU :icon_eek: Edytowane 17 Września 2007 przez 1Rumun1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 czyli jednak kolejny wciagniety w wir Virago! NUDA PANIE...udanych lowow! kupuj teraz-sezon nigdy sie nie konczy!pozdro Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Osobiście polecam virago 750. Wygodny, mocny "żyjący długo" motór a co najważniejsze w miarę tolerancyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A jednak Virago widzę. No cóz szanujmy upodobania.Ale jeszcze jedna uwaga: zanim decyzja - trzeba przejechac się róznymi i uwierzyc własnym spostrzeżeniom. Wszystkie są długotrwałe i "posłuszne" jak dzieci i przyjazne jak przyjaciel.Zaufaj własnym emocjom, bo tu tylko one rządzą i ich słuchaj.Powodzenia,koronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuem Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Zaufaj własnym emocjom, bo tu tylko one rządzą i ich słuchaj. no czy ja wiem cz warto? :) chyba przy kupnie moto nie będę ryzykowal na słuchanie własnych emocji, bo moge być zdradliwe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVboy Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 posłuchaj Koronka przy moto ważne jest czy odrazu się polubicie przy kupnie będziesz wiedział o czym mówie jak usiądziesz to poczujesz że to ten tylko nie oglądaj jednego. nie ważne czy to 1100 czy 500 musisz go czuć i nie ochodzi mi o walory zapachowe. powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 KoVboy brawo! Wlasnie to chciałem przekazac w moim poscie powyżej. Do znudzenia powtarzam teraz znajomym, że jak wsiadłem na Fazerka, to jakbym urodził się na nim. I nie wazne, czy armatura, czy plastik. Dla mnie niebo a ziemia. Tak więc KoVboy ma rację: wsiąśc, przejechac się kilkoma i podjąc decyzję, a potem pokochac wybranego sprzeta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 proponuje shadowke vt600, albo drag stara 650, ale jak mówił "KoVboy" podstawa to usiąść, przejechać się. A jak masz możliwość przetestować te motorki stojące obok siebie to myślę, że nie będziesz miał problemów z wyborem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisurw Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Czesc, Ktore moto polecilibyscie dla kogos kto zrobil dopiero prawko?Mam 186cm i myslalem o Yamaha Virago 535, slyszalem ze jest latwa do prowadzenia..., jednak jest jak dla mnie za mala, czy aby napewno?Jakim innym motocyklem moglbym sie zainteresowac, tak zeby pogodzic gabaryty i latwosc prowadzenia??Dzieki za wszelkie rady.PozdrawiamWojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Sam jestem nowy na forum, ale już się nauczyłem, że zaraz zjawi się jeszua i będzie kazał skorzystać Ci z opcji "szukaj", no i ma rację- to naprawdę nie boli a nawet na przestrzeni ostatnich dni powstały chyba dwa identyczne tematy... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu_smd Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam!Jako pierwsze moto to Virago 535 jest ok bo sam na niej jezdżę ale ja mam 175cm wzrostu, a dla kogoś o wzroście pow. 180cm to lepiej jednak coś wiekszego żeby proporcjonalnie wyglądać, na przyklad Suzuki Intruder jest całkiem fajnym i dobrym sprzętem dla kogoś wyższego, chyba że budżet jest większy to można pomyśleć o czymś lepszym.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisurw Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 To fajne to forum, co nie mozna pytan zadawac tylko archiwa czytac, szkoda tylko ze te archiwa takie ubogie, pewnie wszyscy tylko stare posty czytaja, bo pytac nie wolno :biggrin:. I kolko sie zamyka.W takim razie dzieki, ale pytania kierowane bylo do osob, ktore nie koniecznie potrafia tylko odeslac do opcji "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Virago 535 moze być. Sam mam 182cm, a jeżdżę na kopii Virago 250 i jest mi dobrze. Najlepiej pójdź do jakiegoś najbliższego komisu i po prostu przymierz się do jakiegoś sprzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 To żeby nie było, dodam że 535 będzie moim zdaniem dla Ciebie za małe :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi