granat Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 PIjany mechanik dajacy w szyje z instruktorem to przeciez normalka za komuny:-)Ta nasza WSK to smigała jak te w "cyrku po scianach beczki" chyba ze instruktor sie obudził od pisku opon, no to jezdziła znowu powoli po "8" , a na egzaminie były jaja, bo pełny plac ludzi jedni na samochód(maluch lub duzy kwiat) kilku na moto wszyscy łaza i petaja sie tam i nazad a na srodku zaczoł robic '8" taki strasznie zestresowany koles ktos mu wlazł pod moto a ten zamiast zahamowac to odkrecił gaz na maxa,a moto stanał deba(prawie)a koles bez czucia pomknał w cizbe ludzi.Jakiego wszyscy szwungu dostali to jak w westernach:-)Zatrzymał sie dopiero na koncu osrodka na metalowej siatce, gdyby nie ona to by pojechał w pola az by mu paliwa brakło:-) straty małe, kogos potracił, obtarł itd, na szczescie nic powaznego sie nie stało:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 hehehe.... no to ladnie sie klient zestresowal ja przez chwilka sama wrocilam i az mi welbie sie kreci.. :biggrin:dzisiaj rhotaxx udowadnial, ze sie da zrobic 8 zaprzegiem..nastepnym razem bede ja kreslila uralem :biggrin: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) hehehe.... no to ladnie sie klient zestresowal ja przez chwilka sama wrocilam i az mi welbie sie kreci.. :biggrin:dzisiaj rhotaxx udowadnial, ze sie da zrobic 8 zaprzegiem..nastepnym razem bede ja kreslila uralem :biggrin: GoskaEchhhh - a mogłas powiedzieć, że będziecie wyczyniać takie "cyrki" - bo jeździłem z Grześkiem po okolicy, min. bylismy w Tuczempach u kolegi, i przy okazji moglismy wpasc obaczyc jak Ci idzie "ósemkowanie" :biggrin: Edytowane 16 Września 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Pobutka 07:00, pierwszy wyjazd do Łomży 07:30 :D Miasto w ktorym bede zdawal egzamin. Narazie bylem tylko autem, nadal czekam az kupia motocykl do naukji jazdy. Jezdzi sie sie dobrze, nie zdawalem sobie sprawy ze tak prosto jest w duzych miastach, oznakowania, swiatla wszystko jak na tacy :D Jestem zadowolony, jezdzi sie latwo. Jechalem dzis trasa na ktorej bede mial egzamin na A. Prosta dwa ronda i skrzyzowania ze swiatlami, bez korkow w 25 min mozna sie wyrobic :clap: W tym tygodniu po niedzieli znow Łomza, nie ma sensu jezdzic po moim malym C-cu, ktory i tak znam na pamiec :D Pozdrawiam pioter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Czołem. Jak idą postępy w nauce? Opanowano już redukcję z międzygazem?Trzymam kciuki. Tomek. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Niestety nawet jeszcze nie zaczalem zwyklej jazdy itp... bo motocykla nadal brak ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 tomku- sluchaj, mnie od poczatku tak uczyli. dzisiaj bodajze 11-12h robilam- nudze sie na tym placu jak cholera.. dzis co prawda caly mialam do swojej dyspozycji..ale.. to nie to samo co miasto.. niestety pogoda nie zawsze dopisuje na wyjazd, ale jeden zaliczony z trasa pow. 40km jest. nie ma co narzekac, zwlaszcza gdy ze mna bylo jeszcze 7 gosci :icon_twisted: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 tomku- sluchaj, mnie od poczatku tak uczyli. dzisiaj bodajze 11-12h robilam- nudze sie na tym placu jak cholera.. Goska To zacznij cwiczyc 8 przeciwskretami przy kazdej zmianie kierunku :icon_eek:Adrenalina gwarantowana. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 albo zrób tak jak ja zrobiłem:PP Tez jest adrenalina:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 o zacznij cwiczyc 8 przeciwskretami przy kazdej zmianie kierunku heheh.. eh.. czy ja wiem.. :) z drugiej strony to to(tajfun) jest lekkie.. wiec w sumie moge sprobowac.. ;) chociaz... Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 gocha nic ci sie niestanie:PP tajfunem mozna sie lepiej pobawić niz tymi pieprzonymi suzuki;] mówie powaga... suzuki ma zbyt nisko podnózki:/ i nawet na placu potrafi nimi czepic ziemi co czasem nie ułatwia sprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 W czwartek w Przemyślu widziałem dziewczynę jak zjeżdżała jakimś srebrnym motorkiem ( nauka jazdy) tam gdzieś na ten stadion Poloni w Przemyślu . Może to Ty?A tak ogółem to życzę powodzenia i pozytywnego egzaminu,.. Już w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 jezdzilam ale czerwonym :) i nie w czwartek ale we wtorek 25.09.. jak nastepnym razem zobaczysz dlugowlosa blondyne, za ktora jedzie auto z wirazu- bede to ja :) nie dziekuje. do zobaczenia.. w przyszlym sezonie na trasie ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) ja poprzynudzam znowu.... dzis Łomza i znowu autem taki zjeba** wrocilem ze hej :crossy: ... Gn-ki narazie nie bedzie wzieli sie za MZ, szykuja ja :buttrock: tylko sie pochlastac. Edytowane 2 Października 2007 przez pioter_gpz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 nie pyszcz, lepszy ku...s w garsci niz kobieta na dachu, byle papier był, i tak lepiej sie nauczysz pózniej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi