Kotek_73 Opublikowano 19 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 a czy poźniej niz o 17.00 w piatek będize sie wybierał? bo ja to raczej na 17.00 się nie wyrobię.... niestety Cytuj PozdrawiamMaciek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 mam wrażnienie Gridosławie, że w Borkach_Norkach dostaniesz łomot nie tylko od Belga :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Sprawa została załatwiona na PW ..................... narazie :icon_question: To nazywasz załatwieniem sprawy ??? wdupiemamto :icon_mrgreen: Belgu - to nie jest odpowiedź na pytanie. Lubisz Greeda czy nie ? Nie kręć !!! Bo będzie łakatanka :icon_razz: a Borki zostaną odwolane ! * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 co Wy ludzie... adwokaturę z tego robicie, czy jak????sobie pogadają w Borkach na osobności.... :icon_question: i po temacie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A o co chodzi......... bo nie wiem ........... Oki MARCIN SF ,, zmiana planów jedziem o 12 z MCgówna z Klaudią.. i jego wesołą ,,załogą uhbabhuabhuabhu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A o co chodzi......... bo nie wiem ........... Oki MARCIN SF ,, zmiana planów jedziem o 12 z MCgówna z Klaudią.. i jego wesołą ,,załogą uhbabhuabhuabhu :icon_question:No to ku..a będzie sie działo, troszke Polszy zwiedzimy :icon_mrgreen: buuahahahahahahahaha p.s. Prot, to sie zdecyduj, mam opierdzielić Gridziaka czy Belga? :icon_razz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 w sumie, pytanie pewnie glupie... ale jesli go nie zadam to na 100% nie uzyskam nawet glupiej odpowiedzi. czy ktos ma moze starego - zbednego tankbaga, lub torbe na tyl do pozyczenia na dwa dni?planuje jechac z dwoma plecakami, ale po wlasnie przeprowadzonych testach... hmm... mialem nadzieje ze bedzie sie to lepiej rzymalo. PS. nie o zebym byl przekupny, ale za flaszke winka moge kogos obronic, lub zapewnic wsparcie ekipie szturmowej :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 (edytowane) Wrona mam coś z Luisa 60 literków wojek ... jak chcesz daj znać na PW lub fon .. p.s.A ilu procentowe wino ? mam nadzieje ze wiecej jak 25% :icon_question: Edytowane 19 Września 2007 przez nowy011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No to ku..a będzie sie działo, troszke Polszy zwiedzimy :) buuahahahahahahahaha p.s. Prot, to sie zdecyduj, mam opierdzielić Gridziaka czy Belga? ;) Jasne że Belga, nie moge być na zlocie z kims kto mnie nie lubi :smile: Aśka, a kto mnie jeszcze zbije? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A ilu procentowe wino ? mam nadzieje ze wiecej jak 25% :) dzieki nowy!!klopot ze mna taki ze pijam wylacznie dobre wina.. lub testuje domowe wyroby... NIGDY nic z wyrobow winopodobnych :]tak wiec preferuje te 6-16% ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Wrona, moge ci jeszcze pozyczyc sakwy jak sie nie zapakujesz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ja bede mial 2 pojemne sakwy plus plecak wiec jak cos to moge Ci pare gratow przetransportowac:) Oczywiscie rowniez za odpowiednim wynagrodzeniem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 VIVE LA WAWKA !!!!!!!!!! JANKI PIATEK STACJA NESTE GODZINA 13.00 do 13.15 KILKA MOTÓRÓW BĘDZIE CZEKAŁO NA WSZYSTKICH, KTÓRYM DANE BĘDZIE DOTRZEC W PODANYM CZASIE! 1. POTEM WOLNA I OSTROZNA JAZDA DO PORTU ZAŁADUNKU BORKI :flesje: 2. ZASADY SA ZNANE - DOTRZEĆ W KOMPLECIE I W 1 K...U :crossy: 3. PREDKOŚĆ PRZELOTU -100-120 MOŻE BYĆ WOLNIEJ :crossy: 4. NIE WYPRZEDZAMY NA ZGRYZIONYM :) TO ZASADY DLA TYCH KTORZY JE TOLERUJĄ I CHCĄ SMIGAC W GRUPIESZEROKOŚCI :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 dzieki lime, mariani :flesje:jak sie zgadam z nowym to dam Wam znac... :) ROUTE 66 RIDER:dodaje Twoja grupe do listy zbiorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Łojezu chwile mnie nie było i sie porobiło no co Ty?? w srodku nocy?? a co, trzeźwy chcesz jeździć ? :flesje: A o co chodzi......... bo nie wiem ........... Oki MARCIN SF ,, zmiana planów jedziem o 12 z MCgówna z Klaudią.. i jego wesołą ,,załogą uhbabhuabhuabhu :) Spoko, linkę sprzęgła zdążę odebrać ;D Wrona mam coś z Luisa 60 literków wojek ... jak chcesz daj znać na PW lub fon ..p.s.A ilu procentowe wino ? mam nadzieje ze wiecej jak 25% ;)co do worka, to nie wiem czy on go wsadzi, w sensie, żeby nie było skojarzeń - rozsądnie :banghead: przymocuje, bo 60 l to duży worek, a za dupskiem wr0ny na inazumie już dużo nie wepchniesz :D co do wina, to mnie lamuch ubiegł dzieki nowy!!klopot ze mna taki ze pijam wylacznie dobre wina.. lub testuje domowe wyroby... NIGDY nic z wyrobow winopodobnych :]tak wiec preferuje te 6-16% ;P nie takie żeczy piłeś kłamczuchu ! Jasne że Belga, nie moge być na zlocie z kims kto mnie nie lubi ;) Aśka, a kto mnie jeszcze zbije? wr0na, za Aśkę ;) Ja bede mial 2 pojemne sakwy plus plecak wiec jak cos to moge Ci pare gratow przetransportowac:) Oczywiscie rowniez za odpowiednim wynagrodzeniem:P No i jak to Warszawka wszyscy chętnie i bezinteresownie pomagamy innym :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi