ABG Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Wujku wujku!!!! Ja chcę na tym czerwonym!!!! :icon_twisted: Było cuuudownie, dziękuję bardzo organizatorom, klasa :) Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 barzo dziekuje wszystkim za super zabawe :icon_twisted: a zwlaszcza organizatorom za wlozona prace! poniewaz jeszcze nigdy nie jezdzilem z pasazerem to nie chcialem uczyc sie na dzieciaczkach... tak wiec suzi sala na parkingu, a ja ganialem z aparatem.. jest chyba ponad 200 fotek.Marcin mam nadzieje ze wrzuci je dzis na picassa. specjalne pozdrowienia dla LYSEGO... chlopie.. umiesz zauwazyc i docenic piękno :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 i ja sie przylacze do podziekowan dla organizatorow bylo zajefajnie :)wr0na piekno ? czyzbyscie moja SV'ke podziwiali :P (kurcze grabie sobie jak nic ;p)a tak wogole to musze powiedziec ze nie wiem kto mial wiecej radochy czy wozone dzieciaki czy stare chlopy ktore mogly sprawiac radoche dzieciakom ... jeszcze raz dziekuje za super zabawe i czekam na nastepny raz ... :icon_twisted: Pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 dzięki wszystkim, fajnie było. Tylko się trochę zmęczyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Gratulacje dla organizatorów za ogromny wkład pracy :icon_razz: Było suuuuupeeeeer. Dzieciaki były szczęśliwe i my wszyscy też :biggrin: Było z 50 moto, to wielki wynik :biggrin: Koniecznie powtarzamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Było z 50 moto, to wielki wynik :biggrin: naliczono 60 :biggrin:a potem chyba jeszcze przyjechali ludzie z VFR OCP :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marla Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) było chyba więcej sprzętów niż dzieciaków.... :biggrin: najlepsze były teksty...."ja chce na zółtym , na czerwonym....nie chcę na harley'u :biggrin: bardzo udana impreza , ukłony dla organizatorów :biggrin: Edytowane 16 Września 2007 przez Marla78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Tez dziekuje za swietna zabawe. Dzieciaki byly naprawde zadowolone! No i milo bylo poznac tyle osob z forum we wlasnej osobie :biggrin:. Do nastepnego Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Jestem bardzo zadowolony, że mogłem uczestniczyć w tym spotkaniu :biggrin: Buźki uśmiechniete dzieciaków, które nie mogły się odkleić od sprzętów...BEZCENNE :biggrin: Na następny raz się pisze w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Było naprawdę super. :smile: Oby takich imprez wiecej. Powiedzcie tylko jak tam mecz bo musiałem troszkę wcześniej wyjechać. Wygraliśmy?? :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 patrzac na czestotliwosc z jaka nasz Andrzej PePe Boruc wyciagal pilke z siatki, sadze ze odnieslismy moralne zwycięstwo... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 (edytowane) Mylisz sie :smile:. Tym razem zwyciestwo bylo nie tylko moralne :smile:, ale fakt ze przez ostatnie kilkanascie minut myslelismy tylko o tym gdzie sie podzial gwizdek ktory oglosilby zakonczenie :clap: Edytowane 16 Września 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 nie przestajecie mnie zaskakiwac :smile: chociaz na koniec to dzieciaki powalily kilku naszych na ziemie :smile:(fotki w drodze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Gratulacje dla arganizatorów za miłą jazdę z dziećmi było super mecz wygrany po długich mękach :smile: był miło was poznać tak liczną grupę motocyklistów z forum :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Kolejna udana akcja, oby takich bylo wiecej.... tak niewiele z naszej strony a tak wiele radosci na buzkach dzieciakow o to nam wszystkim chodzilo - wielkie brawa dla organizatorow oraz wszystkich ktorzy brali udzial :) Rysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi