Adam Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Będę sie targował. Spokojnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 To pokoje w budynku hotelowym:http://www.borki.pl/Podstrony/2_baza_h.htmlhttp://www.borki.pl/Podstrony/4_baza_h.htmlA całość można obejrzeć na www.borki.pl :)Kurka wodna... ten hotel to niczym Hilton :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Kurka wodna... ten hotel to niczym Hilton :) no, ale motocyklem do hotelu nie wiedziesz, a motocyklem do domku planuje spróbować :P oczywiście po :) :) :) :) w końcu odpowiadam za domek i muszę sprawdzić bezpieczeństwo osób przebywających w środku :D Edytowane 7 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Super. To z mojej strony bedzie pewnie 8-10 osob,czyli 2-3 pokoje. Dokladna liczbe postaram sie podac jutro. Dzieki :DNo i okazalo sie ze moi koledzy zarezerwowali sobie domki w Smardzewicach i nie chca sie stamtad ruszac :crossy:. Ehh, sorka za zamieszanie. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Kurcze, troche jestem spóźniony... Są jeszcze wolne pokoje ? Chcialbym najchetniej 2-osobowy dla siebie i Kasi. HELP :icon_mrgreen: Jedna noc z soboty na niedziele. Edytowane 7 Września 2007 przez mario33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 wpadaj wszystko się znajdzie na miejscu, jak by co, przestawie motocykl i nadmucham materac :icon_eek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Ja sam to bym dał radę :) Więc jak z tymi pokojami - nie da się jakiegoś jeszcze wynaleźć ? Czy mam szukać gdzieś obok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Aktualny skład: 1. Kropka + 1 os. Od piątku2. Cezsek + małżonka + 2 os. Od piątku3. Igor + Falco + 1. Od piątku4. Embe, Karol1001, Foks, fxrider, Milena. Od piątku5. krasnal + irkaa. Od piątku6. Jaszczur_uc + małżonka + 4. Od piątku7. mla + Niunia +2. Od piątku8. Patryk + rozek + malina + 1 os. Od piątku9. Adam + Abu + Enduromax + B@rtek. Od piątku10.mmm757 + jan kalin. Od piątku11.Maro & S-ka. Od soboty12.Aśka + Greedo + Marlew + Rad3k. Od piątku13.Tatakis + Belgu + 2 os. Od piątku14.ABG + Ekimm + KaZet + KarolinaPink. Od piątku15.Hary kapuchan + Paweł z Łodzi + Graża. Od soboty16.Oleśka + Prot. Od piątku17.MeDeViLL + Klaudiusz + Małżonka + Dr.Spławik. Od piątku18.Rybson13 + Selvin + Kotek_73 + Jokoko + NEMO491. Od piątku19.JANUSZM + JĘDRZEJ + GOSIA + BUłA + 1. Od piątku20.Tita + Nulka + Norbik + Turtel. Od piątku21.Tomek Kulig + Lime_82 + Mycha + Izulka. Od piątku. 22. Browarny, Browar+Gocha, Draco Fisher + Violet.Od piątku.23. Saimon. Od piątku24. Loluch x2 + Ala + Piotrek. Od piątku25. Marcin SF + Wr0na + Amfm + 1. Od piątku26. Lui + 3. Od piątku27. Rudee + Mania. Od piątku28. Biernak + 3. Od piątku29. Flipper + 1 + Mikolol. Od piątku30. Tangel + Tas + 1. Od piątku31. Doktor. Od piątku32. Capon. Od piątku Pokoje:1. Mario33. Od soboty2. Violiksuza + 1. Od soboty.3. Pierwoszow + 1. Od piątku Domków: 32Osób: 127 Jeżeli gdzieś wkradł się błąd proszę o kontakt na PW. Proszę o przesyłanie na PW danych osobowych osoby odpowiedzialnej za dany domek. Osoba ta po przyjeździe na miejsce, okazaniu dowodu tożsamości i wpłaceniu pieniędzy będzie mogła odebrać klucze do zaklepanego domku.Oprócz danych osobowych proszę wysyłać również numer porządkowy z powyższej listy. Numery na liście NIE SĄ NUMERAMI DOMKÓW. Są to numery porządkowe i nie mają nic wspólnego z numeracją domków w ośrodku. Jeżeli w którymś domku są wolne miejsca proszę o kontakt na PW. Zaznaczę to na liście. Jeszcze raz proszę o nie spamowanie w tym temacie i nie wpisywanie pojedynczych osób. MAMY JUŻ 100 OSÓB!! Przypominam, cena za domek wynosi 120 zł (aktualnie), zeby nie było potem kłopotów, że ktoś ma cały domek na siebie samego. Osoby z wolnymi miejscami w domku proszę o kontakt na PW, pozwoli to na zmniejszenie kosztów noclegu na osobę i da szansę pojedynczym osobom na zakwaterowanie się na terenie ośrodka. Najprawdopodobniej w sobotę będę w Borkach i tam omówię wszystkie szczegóły które podam potem na forum. Proszę o podawanie na PW danych osobowych osób odpowiedzialnych za domki. Ktoś pytał na PW. SĄ jeszcze pokoje i spokojnie można się zapisywać. Proszę o informacje na PW od tych którzy chcą jeszcze domki. Jak wykombinuje troche grosza na paliwo to zaraz jade do Borek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Mnie możesz już wykreślić, niestety mam już zaklepaną inną imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Adam, jak mam sie tu nie wpisywac jak masz zablokowana skrzynke na PW ?!? Wiec pytam raz jeszcze: Chcialem zarezerowac sobie pokoj dwuosobowy na impreze w Borkach - na jedna noc z soboty na niedziele. Jest to mozliwe ? Czy mam sobie sam to zalatwic ? Dzieki z gory za pomoc Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Jest to możliwe. Juz Cie wpisuje. Nie mam wpływu na to kiedy zapcha mi sie skrzynka. Przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) :bigrazz: ADAŚ :) Mario33 się pyta................hehe TARGUJ SIE JUZ TERAZ ......... bo pożniej to ...uj .. pozamaiatane :icon_evil: :crossy: :biggrin: Powiedz im tak PANIEE BIERE WSZYSTKIE DOMKI PO 90 zeta za dobe ....... PASII?>?? no i fajnie Edytowane 8 Września 2007 przez nowy011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 nowy a co ?!? zapytać się nie wolno... zanim dać w ucho to niech przynajmniej wie za co :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 sluchajcie! jedzie ktos samochodem? najlepiej przez wroclaw?bo jestem bezbajkowy i bezsamochodowy (ciezkie czasy) a bardzo bym chcial tam byc znowu!! a moze ktos mnie na plecak wezmie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nowy a co ?!? zapytać się nie wolno... zanim dać w ucho to niech przynajmniej wie za co ;)Cześc Mario miło będzie cię zobaczyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi