dejwid Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Czy wiadomo coś, jak to dokladnie będzie z tyn prawkiem od lutego? Czy mając 20lat będę mógł zdawać normalnie? Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 http://moto.onet.pl/1654457,1,nowe-wzory-prawa-jazdy,artykul.html?node=2 niby najpóźniej od 19 stycznia 2013 mają wejść nowe przepisy, a co z tego będzie to nie wiadomo...Zadzwoń do WORD-u, może oni coś wiedzą Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Ostatnia informacja o jakiej słyszałem mówiła, że od stycznia 2012 roku do lutego 2013 roku nie będzie można zdawać prawka na kategorię A, ze względu na jakąś lukę w nowych przepisach Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dzisiaj dostałem info że egzamin praktyczny będzie miał kilka nowych elementów w tym omijanie przeszkody przy 50 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Dejwid, czy Ty niedorozwinięty jesteś? Sam na innym forum podawałeś to: http://www.motorkurs.pl/o-nas/gdy-przyjdzie-czas-na-egzamin/nowy-egzamin-teoretyczny-12-luty-2012rNie dziwię się, że się w d... dajesz ruchać prywaciarzowi. :banghead: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam!Jutro mam egzamin kat A1 i razem z instruktorem kompletnie zapomnieliśmy jaki był prawidłowy luz łańcucha w tym motocyklu. Czy ma ktoś pojęcie ile powinien wynosić luz? Przejrzałem cały service manual, google i nic nie znalazłem ;/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baaaca Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Witam! Powiedz 2,5-3cm i będzie OK Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Na pewno? :) Coś mi świta że 2-3cm ale pewności nie mam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Mnie uczono, że 2 - 2,5 cm. W praktyce trzeba powiedzieć w przybliżeniu 2-3 cm i nikt się nie będzie czepiał. Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 moja wersja to 1,5-2,5 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewo Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nikt na drobne różnice nie zwróci uwagi. Ważne żeby nie palnąć tekstu, że od 30 do 50 cm ;D Cytuj www.moto-opinie.info - Opinie o produktach motocyklowych w jednym miejscuSklep motocyklowy Moto Opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adiii Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ok dzięki panowie, wydaje mi się że jak powiem 2-3cm powinno być ok :) mam nadzieje że będzie pogoda i nie trafi mi się jakaś menda :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 moja wersja to 1,5-2,5 cm zapomniałeś dodać, że pod obciążeniem kierowcy a to dosyć ważne. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 (edytowane) zapomniałeś dodać, że pod obciążeniem kierowcy a to dosyć ważne.trafna uwaga, po 2 latach od egzaminu takie szczegółu wypadają z głowy ale już czeka mnie powtórka przed kat. A więc się przyda Edytowane 7 Marca 2012 przez tumala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 powiedz, że ma być taki jak w instrukcji podali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi