zielony91zelow Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ej wy na 125 chcecie to wpadnijcie ale max jedziemy 50 km/k wiec jak chcecie :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Veteranos, jakbys nie zauwazyl to nie obrazilem nikogo i nie wyzwalem od debili. Troche kulturki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 ci wszyscy na pedzichujach uwazaja sie za prawdziwych motocylistow i robia sobie zloty i potem jada przez miasto w paradzie :P poubierani w skory na simsonkach :P Obraziłeś tamtych chłopaków i mnie, bo sam kiedyś tak jeździłem simsonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Dajcie spokój Kwiatek jezdzi wokol podworka wiec nie ma o czym z nim dyskutowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Czekamy na foty :] Może następnym razem się skuszę odwiedzić okolice mojej działeczki :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 może przewietrzę mój kibelek , do zelowa daleko nie mam , niecałą godzinka jechania Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) ku*wa zamiast poprzeć słuszną inicjatywę to wy zgrywacie cwaniaków... ja wiem że każdy z krytykujących uważa się za lepszego motocyklistę od innych ale to ich problem... snujcie się na tych swoich endurkach po lesie i bądźcie tacy wyalienowanie :D Ps Zmieniam moto na enduro, ale na różnych 'zlocikach' pojawiać się będę pzdr zajebiści motocykliści Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez mwichan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 kwiatek poprostu odpowiedzial "tak o" dajcie se juz spokoj. ale cos mi tu StuntPoland style widac:]pheheh tam poprostu kazdy sie nawzajem "jezdzi" i wszyscy sa szczesliwi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 A juz najbardziej mnie cieszy gdy ci wszyscy na pedzichujach uwazaja sie za prawdziwych motocylistow i robia sobie zloty i potem jada przez miasto w paradzie ;) poubierani w skory na simsonkach :wink: I to jest właśnie ten fun dla którego zostały stworzone motocykle. Jedni go odczuwają gdy wsiądą w skórze na simsona i sobie polatają, a drudzy w inny sposób. uwazaja sie za prawdziwych motocylistow i robia sobie zloty i potem jada przez miasto w paradzie :eek: poubierani w skory na simsonkach :D Ciebie to śmieszy, a wg. mnie to jest zajebista sprawa, że wśród motocyklistów/motorowerzystów są właśnie tacy. Tacy, którzy uważają motorower za motocykl a nie za zabawke, którą kupił tata na komunie :D pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 zgadzam sie w zupełnosci z poprzednikami i nie ma co dalej sie kłocic, a jesli chodzi o zwady dotyczące zlotów motorowerów --> to jest dział motorowery/skutery, wiec o co to wszystko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Widze, ze sprowokowałem Was do zrobienia niezlego burdelu :icon_mrgreen: tak owszem jezdze wokol smietnika :icon_eek: czyli po kopalniach i lasach (odpowiednio ubrany)Traktuje motocykl jak zabawke, o ktora musze dbac ale nie dostalem jej na komunie bo nie wiedzialem ze sa inne motory niz scigacze wtedy :lapad:Zluzujcie troche cisnienie ludziska! Kazdy na tym dobrze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Kwiatek śmiejesz sie z tych chłopaków ale oni chociaż wykorzystują swoje skuterki i simsonki we właściwy sposób- jeżdza nimi po ulicy a nie tak jak ty na fun bike po terenie ... to sie nazywa profesjonalizm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Widze, ze sprowokowałem Was do zrobienia niezlego burdelu :icon_mrgreen: I za to zbędne prowokowanie i zrobienie burdelu powinineś dostać odpowiedni %% .... Kwiatek śmiejesz sie z tych chłopaków ale oni chociaż wykorzystują swoje skuterki i simsonki we właściwy sposób- jeżdza nimi po ulicy a nie tak jak ty na fun bike po terenie ... to sie nazywa profesjonalizm... No właśnie lepiej aby tak jeździli niż ponaklejali kilka naklejeczek typu evul diabeł i 2 neony z allegro zrobione z rurki od długopisu .... pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 i jak się wycieczka udała ? Ja stwierdziłem że moim pudłem nie ma co wyjeżdzać zanim się gaźnika i sprzęgła nie wymieni .... Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelo Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 najlepiej jak chlopaki wrzuca jakies zdjecia. Ja z kumplami z Belchatowa tam wpadlismy. Bylo nas okolo 30 roznych wynalazków począwszy od simsonkow poprzez skutery i motocykle. Wyruszylismy z Zelowa w kierunku Belchatowa i wyszla z tego taka wycieczka krajoznawcza. Generalnie mysle, ze zlot sie udal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi