Gość Occult Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) 42 lata...Stary, a jaki głupi. Podobno z wiekiem człowiek spokojniejszy. Dzisiaj oglądałem Wydarzenia na Polsacie i duzo czasu poswiecili temu gosciowi. Co mnie ciekawi... Jak oni go złapali. Jechał Suką 1000... Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 wystarczy trzymac powyżej 240 i cie nie złapią :crossy: widocznie jechał za wolno albo duzy ruch był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No i czym tu się podniecać?Ten koleś tutaj przegiął. Powinni mu zabrać dożywotnio prawo jazdyJasne, lepiej, żeby do końca swych dni śmigał bez prawa jazdy (jeszcze ostrzej i niekoniecznie trzeźwy - bo p.j. stracić już nie może). :icon_mrgreen: Tak samo ci:"Z kolei w Łukowie policjanci z Sekcji Ruchu Drogowego zatrzymali prawa jazdy trzem mężczyznom z Siedlec (w wieku od 24-26 lat), którzy na drodze krajowej K-63 jechali motocyklami z prędkością ponad 200 km/h.i wyprzedzali inne pojazdy stwarzając zagrożenie dla innych użytkowników drogi." w polsatowskich wydarzeniach oczywiscie jest to wiadomosc dniaNo i dobrze, przynajmniej plebs będzie miał jakąś pożywkę. :icon_mrgreen: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 (edytowane) tez tak myslalem , a moze nawet nie wiedzial ze go gonia ? (skad to znam:P ). to sobie chlopak przez 2lata nie polata :icon_mrgreen: mysle ze dobre 200-220 trzymac i dyrydy, no chyba ze goni czarne BMW :icon_mrgreen: Edytowane 16 Sierpnia 2007 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Po prostu polskie "kozactwo", czasami nie zna granic.Też mnie czasem "kozactwo" w polskim wydaniu przyprawia o uśmiech politowania. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Tylko ze tam są tylko 2 miejsca gdzie mozna dobrze cisnąc ponad 2 paki:/ i to dopiero przed LubartowemNie wyobrazam sobie jazdy 200-220 po tych koleinach od Lublina do Niemiec:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Najlepsze byl motyw " nie musielismy dlugo czekac na szalonych motocyklistow na jednej z podmiejskich drog gnajacych na jednm kole " hehe telewizyjne k*rw***ony daly 200 zl chlopakom zeby na kole polatali ... wogole juz sie przyzwyczailem do tych telewicyjnych programow o dawcach przywiazujachych sobie lancuchy do szyji, teraz sie szczerze smieje z tego :icon_mrgreen: "mowicie o mnie ze jestem dawca , mowcie ze sie zabije, mowicie ze mam lacncuch przyczepiony do szyji, a ja mam was w du**e zawistne K**** kocham moj motocykl i nic tego nie zmieni, jetsem MOTOCYKLISTA a nie dawca " Pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hehehe dlaczego na zdjęciu widać Kawe ZXR, a na stronce piszą o suzuki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hehehe dlaczego na zdjęciu widać Kawe ZXR, a na stronce piszą o suzuki :icon_razz: uwielbiam takich "znawców" :icon_mrgreen: podpis brzmi: foto archiwum. poza rozpoznawaniem obrazków trzeba było jeszcze nauczyć się czytać :icon_evil: BTW na niekompetencję dziennikarzy wskazuje w większym stopniu treść informacji, gdzie m.in. słyszałem (tvn) "motocykl suzuki o mocy 200KM"jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 to sobie chlopak przez 2lata nie polata :icon_mrgreen:Na to nie ma co liczyc. Pojazdu mu nie zabiora (bo jak narazie tylko za jazde po pijaku moga) wiec bedzie jezdzil bez prawka. "motocykl suzuki o mocy 200KM"Bo przeciez kazdy dawca musi jezdzic na "stunigowanym motorze" :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 To przepraszam, ale powinni mu zabrać to prawko, czy nie? Bo wg mnie sam sobie na to zasłużyłPozdrSeb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tylko ze tam są tylko 2 miejsca gdzie mozna dobrze cisnąc ponad 2 paki:/ i to dopiero przed LubartowemNie wyobrazam sobie jazdy 200-220 po tych koleinach od Lublina do Niemiec:/ Między Łukowem a Radzyniem jest nowa nawierzchnia, cud, miód i malina. 200 same się wkręca tak jak ja teraz wkręcam forumowe mohery :clap: :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 hehehe dlaczego na zdjęciu widać Kawe ZXR, a na stronce piszą o suzuki :crossy:Bo się mierny redaktorzyna nie wysilił. Na to nie ma co liczyc. Pojazdu mu nie zabiora (bo jak narazie tylko za jazde po pijaku moga) wiec bedzie jezdzil bez prawka.Dokładnie. Odebranie lejców nie uniemożliwia fizycznie kierowania pojazdem. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 link do "Wydarzen" Polsatu z wczoraj - bylo na temat tego kolesia http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,4394596.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Między Łukowem a Radzyniem jest nowa nawierzchnia, cud, miód i malina. 200 same się wkręca tak jak ja teraz wkręcam forumowe mohery :( :crossy: . Ale to miało miejsce na trasie Lublin-Lubartów a tam są nowe, ale koleiny Co do reportażu:Jakie centrum lublina? Spółdzielczosci to wylotówka ledwo co...Jakie 200 koni? 178 lub 185 ze sradem Nie ma to jak zaokrąglic dla podniesienia sensacji:DCzekali kilka minut....aha bo sie pewnie spóźniał na umówiony reportażA to ze my motocyklisci (ogół) stanowimy zagrożenie dla samych siebie......to sie tak zapytam...Co ich to obchodziA co do kursu....tak chodzi o wyobraznie, ale tego i tak nikt nikogo chyba nie nauczy. BTW wiekszosc osrodków szkolenia w Polsce(nie wszystkie!) uczy na 250-tkach. a po egzaminie mozna legalnie siadac na np gsxra. Czego do tego sie TV nie przyczepi? Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez mati_mot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi