majkelpl Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No dobra, ale to mialy byc CHINSKIE crash testy !!!!Zapodawajcie wiecej chinszczyzny aby ludziska mieli choc cien swiadomosci co ich moze czekac !!! :icon_razz: Mimo wszystko wolabym kupic takiego 30 letniego Mesia :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) spójrzcie na to :icon_mrgreen: gorzej od chińczyków! z tego wszystkiego ocalała tylko skrzynia ładunkowa.. wiele osób używa takiego samego samochodu do przewozu motocykli :biggrin: :icon_razz: zawiodłem się na marce :biggrin: Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez cubix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 spójrzcie na to :icon_mrgreen: gorzej od chińczyków! z tego wszystkiego ocalała tylko skrzynia ładunkowa.. wiele osób używa takiego samego samochodu do przewozu motocykli :biggrin: :icon_mrgreen: zawiodłem się na marce :biggrin: Malo z fotela nie spadlem a z ust wyrwalo mi sie tylko jedno slow: o ku*** !!!!!Ale badziew !!! Rany Julek, czego to sie czlowiek dowiaduje o samochodach. A niby VW :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Malo z fotela nie spadlem a z ust wyrwalo mi sie tylko jedno slow: o ku*** !!!!!Ale badziew !!! Rany Julek, czego to sie czlowiek dowiaduje o samochodach. A niby VW :wink: :buttrock:no o co ci chodzi? ładunek przetrwał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A jakbys chcial osobiscie z kierowca, kolega, sprzet przywiezc, to co ??? :notworthy: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A ty myślisz że to będą polskie komponenty? cos mi się wydaje że to będzie składanka z chińskich elementów.... wink.gif W tej chwili są składane z chińskich elementów, w przyszłym roku mają być PRODUKOWANE w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Malo z fotela nie spadlem a z ust wyrwalo mi sie tylko jedno slow: o ku*** !!!!!Ale badziew !!! Rany Julek, czego to sie czlowiek dowiaduje o samochodach. A niby VW ;) :icon_mrgreen: to wszystko przez to ze on ma silnik z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) widać ze szoferka w VW cała sie nie zmiażdżyła tylko wpadła do paki ale wydaje mi sie ze te prędkości nie sa jednakowe, moze inne mieli normy, tak samo jak sciany (zakres sprężystości itp) Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Digidy w crash testach zapodanych w poprzednich linkach ściana ma udawać drugi samochód. W tym faktycznie jest ściana ale i tak wyniki testu są dla mnie szokujące. Prędkość moim zdaniem była standardowa - 50 mph. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ja pierdziele, najpierw ogłuszy Cię poduszka a potem bezstresowo zmiażdży kierownica i deska :/ Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ciekawe po co montują poduszkę powietrzną? Może po to by nie zabryzgać tapicerki jak kierowica ucina głowę ... Brrrrrrrr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ciekawe po co montują poduszkę powietrzną? Może po to by nie zabryzgać tapicerki jak kierowica ucina głowę ... Brrrrrrrr Pawel dobra teoria :) a tak na prawdę to komisja europejska powinna już te marki dawno wypie*dolic z naszego rynku :/ wstyd i hańba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 dobra teoria :banghead: a tak na prawdę to komisja europejska powinna już te marki dawno wypie*dolic z naszego rynku :/ wstyd i hańba! Akurat wlasnie na naszym rynku owych samochodow nie ma poniewaz nie przeszly pozytywnie crash testow i nie miescili sie w normach EURO NCAP :banghead: :) bardzo dobrze:lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 tak... widziałem...I niektóre cuda jeżdżą już po naszych drogach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 to widać pomyliły mi się marki. miałem na myśli ssang-young (jakoś tak :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi