KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Jezu, Andrzej ........ moge naposać Ci jak było ale bedzie Ci głupio i sie zmieszasz Nie musisz w kazdym temacie robic z siebie AlfeI Omege Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 To widocznie mam złom , bo w moim moto brak jakichkolwiek czujników bocznej nóżki i dźwigni zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PowWow1983 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 To widocznie mam złom , bo w moim moto brak jakichkolwiek czujników bocznej nóżki i dźwigni zmiany biegów.Mój kz 400 z '77 też upośledzonyjest zatem. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 12 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Czytac ze zrozumieniem tez nie umisz ! :icon_mrgreen: Zapytaelm czy jestes debil ? czy moze wiedzy technicznej brak ? :icon_mrgreen: Kumasz roznice ? Wiec moze sie okresl ! :crossy:Daj adres, to osobiście się określę... króliczku różowy. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) co ty .ks jest jak Stefek Burczymucha- odważny ale zza klawiaturyAle dalej brnie w swoje zdanie i za h.... nie napisze "sory mój błąd " :biggrin:Jezu, Andrzej ........ moge naposać Ci jak było ale bedzie Ci głupio i sie zmieszasz On się nigdy nie miesza . Na bank odpisze ci że to on ma racjęGdyby się mieszał to dawno by go tu nie byłoA jest jak Lessi - zawsze wraca :biggrin: Edytowane 13 Maja 2019 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 #szybkislalom70kmh2018pamietamy, #kawasakipodmieniaramybezwiedzywlascicielaniemcy, #dobrebopolskielepszeniemieckie, #andrzejwezleki Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 co ty .ks jest jak Stefek Burczymucha- odważny ale zza klawiaturyAle dalej brnie w swoje zdanie i za h.... nie napisze "sory mój błąd " :biggrin:On się nigdy nie miesza . Na bank odpisze ci że to on ma racjęGdyby się mieszał to dawno by go tu nie byłoA jest jak Lessi - zawsze wraca :biggrin: Idealne podsumowanie :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi