badstuff Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Czesc, chcialem sie odrazu przedstawic poniewaz swiezak ze mnie na forum ;) Mam na imie Pawel i chcialem wam przedstawic moje moto jakim jest Yamaha R1 z 2001 roku o przebiegu 8500 km. Jest to moje pierwsze moto kotre mam od okolo 3 miesiecy. Juz widze komentarze typu ze zaraz sie zbaije i co to ja najlepszego zrobilem kupujac na pierwsze moto R1. Ale zanim zaczniecze to pisac chcialem wyrazic swoja opinie. Nie zaluje tego!! :clap: Kto nie ma oleju w glowie ten zabije sie i na 125. Wiem ze na r1 jest wiekesze prawdopodobienstwo, ale poprostu trzeba wiedziec kiedy i gdzie mozna przyscisnac. Ja Jestem bardzo zadowowlony z zakupu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i do zobaczenia na drodze :notworthy: http://img233.imageshack.us/my.php?image=rr8vs3.jpghttp://img59.imageshack.us/my.php?image=rr9uk2.jpghttp://img59.imageshack.us/my.php?image=rr4ms6.jpghttp://img517.imageshack.us/my.php?image=rr1gg3.jpg Edytowane 30 Lipca 2007 przez badstuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) obys mial wystarczaja tego oleju w glowie ;) ale gratulacj oby Ci posluzyl jak najdluzej :) szerokiej drogi ;) i moim zdnaiem slowo piekna to za malo powieidzane :clap: zaje****y motorek :notworthy: Edytowane 30 Lipca 2007 przez misiu_ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Sprzęt piękny :notworthy: :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jakoś teraz wszyscy R1 kupują:wink: Gratuluje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Prezentuje się zajebiście, zrobiłeś bardzo ładne foty :) . Życzę bezawaryjnej i bezpiecznej jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Nie no maszyna pierwsza klasa :crossy: :notworthy: To malowanie zawsze najbardziej mi się podobało :icon_mrgreen: Wygląda jak salonówka :eek: Tylko ten przebieg 8500km... daje do myślenia...Ja roczny motocykl kupiłem z przebiegiem 7200km, no bo kto by nie zrobił min. tych 10kkm w pierwszy sezon jakby wyjechał nóweczką z salonu :banghead: Moje min. sezonowo to 8kkm... Życzę Ci żeby faktycznie tyle miała przejechane, no i oczywiście szerokiej drogi i dobrej pogody :)Gratuluje super machiny :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 piekny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 ile kosztuje w miare nowszy rocznik R1 ? :banghead: wie ktos ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 No żeby tylko koleś zaraz nie pytał jak go podrasować i czy można kupic ochraniacze pod dres :icon_twisted: Pozdrowienia dla dezora :) Sprzęcik piękny tylko oponę wymień bo się zabijesz... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 wiertara nie pisz tego wiecej bo ja z tego nie moge hahaha :icon_twisted: :) ochraniacze pod dres :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 śliczna maszyna...i MEGA fantastyczne foty...jeśli tylko żadna kolezanka nie zgłosi swojej R1 to sądzę że masz OLBRZYMIE szansę na foto motocykl miesiąca :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 fajna :icon_mrgreen:zglos foty na konkurs moto miesiaca, masz spore szanse ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Moto 1 klasa. Tylko uwazaj bo tak sie mowi ze trzeba miec w glowie po ukladane ale i tak przycisniesz i tak wiec uwazaj pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Zaje**sta sztuka, oby nie było problemów ze skrzynią albo olejem.Napisz za 3 miesiące jak to się sprawuje :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 gratulacje, piekny motocykl, oprocz tego, ze legenda to w tej budzie(najladniejszej) prawie klasyk :icon_evil: ile kosztuje w miare nowszy rocznik R1 ? :) wie ktos ? :bigrazz:a co rozumiesz pod pojeciem w miare nowszy? nowszy w sensie od tego z tematu czyli >2001 czyli moze byc 2002? czy moze chodzi Ci o model na lata 98-01, 02-03, 04-06, 07-...? no i co ma znaczyc jeszcze to w miare? ze nowszy ale nie do konca? w kazdym razie allegro wszystko Ci powie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi