Johny Blaze Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 pewnie ze tak..... :flesje: samo to ze przyjechał pojezdzic juz o nim dobrze swiadczy bo poza ganianiem sie nawzajem masz okazje czegos sie nauczyc......ale mi sie nieraz zdarzyło ze ktos podchodził do mnie i prawie na mnie krzyczał co ja robie zle i jak powinienem robic dobrze bo on jechał za mna i widział....ja grzecznie slucham i sie nie odzywam uznajac że fakt iz grzałem sobie w tym momencie oponki i z tego wzgledu miałem poze traktorzysty nie ma tu wiekszego znaczenia....a po kilku współnych kółkach on juz nie podchodzi.....widać jestem niereformowalny :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 WITAM1 Rozmawiałam z Prezesem Czerniakiem z PZMOT i podam Wam pewne terminy do jazd na Torze w poniedziałek 15 marca 2010r. Kilka zaklepałam ale musicie poczekać do poniedziałku na potwierdzenie tych terminów . Pierwszy jak dobrze pójdzie to 17 kwietnia 2010r. Pozdrawiam ---- Joaśka :icon_biggrin: no to mamy poniedziałek, wprawdzie ze śniegiem ale i tak czekamy na terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 (edytowane) WITAM! Pierwszy termin do polatania na Torze w Lublinie to 17 kwietnia 2010r. w godzinach 10.00 - 15.00 Następne terminy podam niebawem. Pozdrawiam--- Joaśka Edytowane 15 Marca 2010 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 ...i życie nabrało sensu!! :biggrin: ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Pisze sie na ten termin :D Do kogo wogole trzeba sie zglaszac? Ja pierwszy raz wiec zielony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Pisze sie na ten termin :D Do kogo wogole trzeba sie zglaszac? Ja pierwszy raz wiec zielony. Te zielony - przeczytaj kilka poprzednich stron w temacie to nie będziesz zadawał głupich pytań! Możesz sie zgłosić do proboszcza w swojej parafii , ale nie wiem czy ma listę. Do zoba w LBN pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 a w tym roku są jakieś opłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Pisze sie na ten termin :D Do kogo wogole trzeba sie zglaszac? Ja pierwszy raz wiec zielony. Zgłoś sie bezpośrednio na tor, czasami są listy w tym temacie, ale tylko takie orientacyjne. Zresztą napewno ktoś z Warszawy będzie jechał, chłopaki spotykają sie na stacji: Shellu, albo Orlenie w Zakręcie. Jak będzie ładna pogoda to pewnie w drodze kogoś spotkasz. PZDR> Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 (edytowane) :icon_twisted: Jak tam panie??bladź polepiona,poxilina zakupiona???ja mam jeszcze gaziory nie pokrecone ale tytrytki i silvertape już spakowany a wiec pełna gotowość...!!!! :buttrock: Edytowane 17 Marca 2010 przez Johny Blaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 To ja wpadnę zobaczę co i jak ;] Chyba że turystyki nie mogą ;] Wezmę też ciutkę naklejek na dobry start w sezonie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś sie bezpośrednio na tor, czasami są listy w tym temacie, ale tylko takie orientacyjne. Zresztą napewno ktoś z Warszawy będzie jechał, chłopaki spotykają sie na stacji: Shellu, albo Orlenie w Zakręcie. Jak będzie ładna pogoda to pewnie w drodze kogoś spotkasz. PZDR> Dzieki za odp. Johny Blaze juz mi wszystko wytlumaczyl co i jak. Do zobaczenia za 31 dni w Lublinie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebiii666 Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Myślę, że jak pogoda pozwoli to wpadnę z kolegami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ooo... nie zaglądałem tu dawno, a tu już terminy jakieś się szykują a motór jeszcze nie zrobiony.. trza sie sprężać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Heloł. Są jakieś kolejne terminy Joasiuuuuu? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Heloł. Są jakieś kolejne terminy Joasiuuuuu? pzdr No właśnie, od maja poczynając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi