jimi11 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nie da sie ;) pytalem juz kogos na PW, ale uzyskalem tylko odpowiedz ze w 2008r nie bylo. Jesli teraz nie ma to szukuje sie i tez chce leciec :) Moze niekoniecznie w tym miesiacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Wstępnie pisze się na 26 września :wink: postaram się zabrać jeszcze ze sobą qmpla na r6 - o ile będzie pogoda oczywiście do latania tego dnia ..leci ktoś jeszcze w tym terminie? to można byłoby się ustawić i polecieć wiekszą (nie za dużą :biggrin: ) ekipą bo samemu to tam napewno nie trafie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Wstępnie pisze się na 26 września :wink: postaram się zabrać jeszcze ze sobą qmpla na r6 - o ile będzie pogoda oczywiście do latania tego dnia ..leci ktoś jeszcze w tym terminie? to można byłoby się ustawić i polecieć wiekszą (nie za dużą :biggrin: ) ekipą bo samemu to tam napewno nie trafie :P Nie musisz się starać,kolega leci na kazdy termin jaki jest hihihiih :):):) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A będzie zmiana kierunku jazdy? Bo to trochę nudne jeździć cały czas w tą samą stronę. Tym bardziej że chętnie bym się wybrał na 2 dni na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Kolega barthezzz1 to nawet jak i terminu nie ma to już wie że leci tego dnia ^^ Edytowane 11 Września 2009 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 A będzie zmiana kierunku jazdy? Bo to trochę nudne jeździć cały czas w tą samą stronę. Tym bardziej że chętnie bym się wybrał na 2 dni na tor. Ja jestem za mozna się dogadać z ludzmi i w drugą stronę pojezdzić:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Można i w drugą stronę, ale raz już jeździłem i zdecydowanie lepiej lata się tak jak się lata, większość zakrętów jest tak wyprofilowana, że gdy jedzie się w przeciwnym kierunku wjeżdżasz szeroko a potem się zacieśniają ... no ale tak dla hecy można parę kółek zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guliwer Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Cześć. Mam pytanie. Ile będzie kosztował wjazd na tor w terminach 19,20 i 26 września? Trzeba się wcześniej zapisywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafax Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ostatnio wjazd po 60 zl, zapisywac sie nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ostatnio wjazd po 60 zl, zapisywac sie nie trzeba. ktos bedzie 19 IX jechal na kolach z Wawy (w sensie nie przyczepka)? Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 To ja mam pytanie kto bedzie 26 IX jechal na kolach z Wawy (nie przyczepka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 jeśli chodzi o najbliższą sobotę, to prawdopodobnie będę jechał, ok. godz. 8.30-40 ze stacji Bliska w Kołbieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 również wybieramy się 19 na kołach, ok 7.40 będziemy na stacji w Zakręcie, tej zaraz za skrzyżowaniem, chyba to Orlen jest. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A w niedzielę 20.09 ktoś leci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Ja również w sobotę. Start 8:00 Shell przy Ostrobramskiej (3 lub 4szt.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi