Guzik Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 zgadzam sie z przedmówcą :eek: Ja mysle, że poprostu niektórym żal dupe ściska, że ktoś robi na tym chajs. Polska z tego co mi wiadomo jest wolnym krajem i każdy może robić co chce. Nie wiem czemu sie tego typa czepiacie... jeżeli znajduje ludzi którzy mu za to płacą to ... ? Znaczy, że jest dobry w reklamowaniu siebie lub w tym co robi. Może wypowiedziałaby się jakaś osoba, która była na jego " kursie" i opowiedziała jakie wrażenia.ja tez sie zgadzam z przedmowcanie wiem co kogo to interesuje co ten koles robimoze to i wiochaale jak pokazuja niektore dyskusje na tym forum nie jedna wiocha jezdzi na moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Wszystko fajnie jakby to sie nazywało "zabawa na weekend" a nie nauka jazdy na kole "Na tej stronie pragnę przedstawić Ci niesamowitą propozycję. Jest nią symulator jazdy na tylnym kole, który w 100%-ach odzwierciedla jazdę na tylnym kole motocyklem marki SUZUKI" W 100% ... i co jeszcze?? I tak gość niemający pojecia o jeździe na kole po tym "kursie"?! zabije się jak mu zawieje wiaterek, wpadnie na piach czy droga będzie nierówna.. Czynników jest wiele a zabić się można łatwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 W 100% ... i co jeszcze?? I tak gość niemający pojecia o jeździe na kole po tym "kursie"?! zabije się jak mu zawieje wiaterek, wpadnie na piach czy droga będzie nierówna.. Czynników jest wiele a zabić się można łatwo.No prawda, jednak troche za dużo się go czepiacie, Mentos (prawie) uczciwie trzepałby kase na tym, jeśli zmieniłby opis z:"Na tej stronie pragnę przedstawić Ci niesamowitą propozycję. Jest nią symulator jazdy na tylnym kole, który w 100%-ach odzwierciedla jazdę na tylnym kole motocyklem marki SUZUKI" Na:Na tej stronie pragnę przedstawić Ci niesamowitą propozycję. Jest nią mile spędzony weekend z motocyklem marki suzuki i symulatorem jazdy na kole odzwierciedlający 50% realizmu. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ciekawe jak ta nauka bedzie wygladala :icon_razz: i ilu bedzie mial klientow :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Nawet ma Sradziochę w kolorze Nyski :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 a ilu z was, latających regularnie na gumie osobiście testowało ten jego symulator? Wydaje mi się, że tylko możecie się domyślać ile to realizmu oddaje a nie wyrokować, że 30 czy 50, a może 70 %. Pewnie 3/4 z was nigdy nie latało na gumie i i tak byście nie byli w stanie powiedzieć na ile to jest realne. Gość znalazł sposób na biznes, kosi na tym niezłą kasę i chwała Bogu. Kolejny, który może mieć w dupie zasiłki i ma za co utrzymać rodzinę. Nie czytałem jeszcze żadnej negatywnej opinii osoby która korzystała z jego "kursu", a jak wiadomo negatywne opinie rozchodzą się znacznie szybciej niż te pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 bo może nikt nie korzystał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 A mi się wydaje że żal wam dupę ściska, bo gość znalazł sposób na połączenie pracy z pasją, zarabia konkretną kasę. Widziałem filmiki tego gościa, i powiem że umie on stuntować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Widziałem filmiki tego gościa, i powiem że umie on stuntować.to podaj jakieś linki, niech się przekonam.....a ja ci podam wtedy linki do prawdziwego stuntu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Barnaby looknij jego profil na youtube http://www.youtube.com/user/drmentospoland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 "nauka zmiany biegów bez sprzęgła w górę i dół (ze sprzęgłem od 1-6 trwa to 7,15 s, a bez sprzęgła zmiana od 1-6 trwa 5,35 s" Jakim urządzeniem da się przeprowadzić precyzyjny pomiar czasowy zmiany biegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) "nauka zmiany biegów bez sprzęgła w górę i dół (ze sprzęgłem od 1-6 trwa to 7,15 s, a bez sprzęgła zmiana od 1-6 trwa 5,35 s" Jakim urządzeniem da się przeprowadzić precyzyjny pomiar czasowy zmiany biegów?zegarem mentoska :banghead: Pewnie jedną ręką dodawał gazu, a w drugiej trzymał stoper :) Edytowane 24 Lipca 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoria Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 powiedzcie mi ludziska czy wy wszyscy,ktorzy wysmiewacie tego calego mentosa. czy wy go znacie osobiscie i jest on przykry jak dupa,czy tak sobie pieprzycie.nie wiadomo dla czego.nauczyl sie tego czego sie nauczyl i jezdzi jak jezdzi i to jest jego zasrana sprawa. dla mnie osobiscie ten"symulator" to zajebista rzecz do zabawy i chetnie bym wykonal probe 100 % realizmu.szkoda ,ze takich rzeczy nie ma w wesolych miasteczkach oj szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 powiedzcie mi ludziska czy wy wszyscy,ktorzy wysmiewacie tego calego mentosa. czy wy go znacie osobiscie i jest on przykry jak dupa,czy tak sobie pieprzycie.nie wiadomo dla czego.nauczyl sie tego czego sie nauczyl i jezdzi jak jezdzi i to jest jego zasrana sprawa. dla mnie osobiscie ten"symulator" to zajebista rzecz do zabawy i chetnie bym wykonal probe 100 % realizmu.szkoda ,ze takich rzeczy nie ma w wesolych miasteczkach oj szkoda.dokładnie.. Sam bym chętnie wypróbował taki sprzęt. Możeby napisać do mentosa, żeby wpadł na forum i napisał coś do tego tematu ? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Możeby napisać do mentosa, żeby wpadł na forum i napisał coś do tego tematu ? smile.gif-no to zaraz by uciekło towarzystwo...bo ni zwyzywać-moderator wszak może ukarać, ani uczestniczyć w konstruktywnej rozmowie-bo wiedzy brak niestety. Temat do śmieci na wzór poprzedniego o Mentosie... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi