damiaan91 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 dobra już nic nie pisze po wy przykrzi jesteście totalnie!! co ma piernik do wiatraka?? veteranos jesteś tak cholernie przykry że nie wiem czy mam płakać czy sie śmiać, weź sie przymknij i idź już do znawców motocykli !!! bardzo trudno łapiesz...zalej sobie wyżej oktanową benzyne do bani... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Użyj słownika zanim cos napiszesz bo nie dość ze błędy (każdemu sie zdarzają) to nie da rady sie rozczytać po Tobie, tak mieszasz litery. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) jezeli chcemy w pelni odblokowac prawie wszystkie Rieju to trzeba wlasnie nawiercic dziury w puszcze filtra pow:)przykladyhttp://bikepics.com/pictures/483333/http://bikepics.com/pictures/491122/http://w1.bikepics.com/pics/2006%5C05%5C07...581937-full.jpghttp://w1.bikepics.com/pics/2006%5C09%5C06...672830-full.jpgitd mozecie sprawdzic bikepicsy :Pdla niedowiarkow Edytowane 22 Lipca 2007 przez Evangelis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 veteranos ja robię błędy w pisaniu?? to ty jeszcze raz zacznij edukacje szkolną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 po 1 to nepyskuj po 2 masz jzu 10% ostrzezenia jak chcesz to da sie zalatwic zebys mial 20.Po 2 wiesz co dalo ze wywiercil dziury w filtrze powietrza seryjnym??to ze moze byl zapchany i teraz normalnie lapie powietrze albo mial zle wyregulowany gaznik.wsadzil wieksza dysze i dodal mu wiecej pwoietrza wiercac dziury.wyszlo by na to samo jak by opuscil iglice w dol i przykrecil troche paliwo sruba ktora jest z lewej strony w ganziku dell orto jaki posiada derbi.Ps jezeli sadzisz ze to dobre rozwiazanie to jestes maga przypalowiec ciekawe czy ten filter spelnia swoja najwanziejsza funkcje do jakiej zostal stworzony wtedy??no chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 co ma piernik do wiatraka?? Tyle Samo Liter..:D :bigrazz: Dla mnie robienie dziur w filtrze to wiocha i głupota, a jak coś Ci wpadnie przez tą dziurkę? dopiero sobie biedy w cylindrze narobisz.. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 co za tępi ludzie są tu na forum...zrozum w ten sposób odblokowuje się dt-tki i rieju i każdy sprzęt z silnikiem minarelki, a sende też tak się odblokowuje, już nic nie pisze bo widze że jesteście za tępi ludzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Silniki minarelli am6 sa dlawione na filtrze pwoeitrza??hahahaha to dobre ;) obraziles za duzo ludzi :)Zglaszam modowi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 jak on sobie robi dziury w filtrze to niech sobie robi jego sprawa :biggrin: dajcie mu spokuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 co za tępi ludzie są tu na forum...zrozum w ten sposób odblokowuje się dt-tki i rieju i każdy sprzęt z silnikiem minarelki, a sende też tak się odblokowuje, już nic nie pisze bo widze że jesteście za tępi ludzie... Dno. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 z dt i rieju sie zgodze a panowie sami sie prosicie o klotnie? dt w ten sposob odblokowuja i dodatkowo dysza powyzej 100 :bigrazz: ale wy pewnie wiecie lepiej ? w sumie jego motorower - jego problem, co sie tak ku*wa tym przejmujecie ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ale mnie rozśmieszasz, straszysz mnie?? zachowujesz się jak małe dziecko... heh :bigrazz: mareczek nie wpadnie mi nic bo mam dziurki w obudowie a gąbke normalnie mam wsadzoną :wink:)) nawet muszka nie wpadnie ;) pzdr... ale mnie rozśmieszasz, straszysz mnie dibo?? zachowujesz się jak małe dziecko...heh :D mareczek nie wpadnie mi nic bo mam dziurki w obudowie a gąbke normalnie mam wsadzoną :D)) nawet muszka nie wpadnie ;) pzdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Gdzie te dziurki wywierciles? Nad czy pod gabka? jak nad gabka to po co Ci tam siatex? I 86 km/h (czyzbys mial licznik elektroniczny?) z wiatrem po takim specjalistycznym tuningu to raczej marnie i chyba trzebaby zaczac tuning kompresji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 kwiatku, 27-28 tys bez remontu to tam tuning kompresji moze tylko byc jeden - wymiana tloka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 troche sie wtrace bo nie potrzebnie chłopaka krytykujecie przede wszystkim wszystkie motocykle enduro i cross nie maja wogole gory obudowy od filtrow powietrza przez odkrycie gory a w tym wypadku rozwiercenie jej chłopak rozblokował motorek przywracajac jej fabryczna moc w takich małych pierdziawka tkwi duzy potencjał trzeba sie prtzy nich troszke pobawic kolego ja na twoim miejscu to bym odkrył cała gore wycią tyle ile sie da zostawiajac filtr rozwiercic doswiadczalnie stare dysze ja zaczą bym chyba od wiertła 1mm, wybebeszył gruszke rezonansowa jezeli cos tam jeszcze jest i koncowke zrobił przelotowa mysle ze wtedy bedzie dopiero miała duzo wigorupozdrawiam cie!@!nich moc bedzie z toba aa i tylko nie przesadzaj ze wszystkim bo to moze zaszkodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi