damiaan91 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 o znalazl sie jeden facet który wie o co biega dziex :D)) kwiatek ja mam cały filtr tak z boku i obudowe którą mogę w każdej chwili zdiąć by wyjąć gąbke i umyć ją mam dziurki, a jeszcze fabrycznie mam 3 rurki tak jakby pod siedzeniem czyli na górze filtra ale stwierdziłem że tam nie ma takiego przelotu i zrobiłem z boku, i to co myślałem potwietrdziło sie ;) ///licznik mam elektroniczny i zwykły ale żeby lepiej potwierdzić prędkość założyłem sobie elektryczny, kliknijcie na link poniżej z bikepics to zresztą zobaczycie moją sende pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 zotlecek szkoda niszczyc tej sendy przez rozcinanie wydechu itp, jest w naprawde super technicznym i mechanicznym stanie :D za to moja dt paździerz po przeróbkach o których mówiłeś naprawde zapieprza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czyli wychodzi na to, że motor odblokowałeś, zmieniłeś dysze i gażnik wyregulowałeś. No i myślisz, że ameryke odkryłeś? Jesteś kozak moim zdaniem sprzedaj ten twój "patent"ł firmie derbi to Cię będą po rękach całować. Jeszcze pojedz na hamownie i sprawdz ile mocy Ci wzrosło. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) 86km\h tpo faktycznie odblokowales te sende jak holera. :banghead: Kolega mial seryjna sende i mu pake szla.28 tys przebiegu to zamiast wiercic dziury w filtrze i zmieniac dysze to sciag gar i chociaz nagar wyczysc.Albo najlepiej zrob regenerke walu zmien lozyska.tlok lub kup sobie nowy cylek nawet 50cmm.mozna kupic za 360 zl.i zrob zeby to moto ciaglo jak nalezy.tak czy srak senda nie jest blokowana na filtrze powietrza!!!!!!tylko na module,meembranach.I niestrasze cie cwaniaku z miodem w uszach.Gdzie sa k*rwa moderatorzy ten temat powinien byc zamkniety dawno bo syf <evil> Edytowane 25 Lipca 2007 przez DiboS60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 sorx moderatorze, zaraz cie dibo pierdolne bo mnie już wkurzasz!!!! nagar to u siebie ściągnij jak jeździsz palancie na mixolu... na 13z więcej nie pójdzie niż 86!!!! na 14z natomiast idzie dalej bo jeszcze do dyzpozycji obroty, mój kumpel też pake zamykał <Lol2>tylko jak jechałem z nim ledwo do 80 dociągnął! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 TA?? A teraz piszcie co ma wasz kumpel :banghead:) Mój tez ma, złotego komara i ,,pake przymyka,, :|| Zamknijcie ten temat. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Lipca 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Po co zamykać? Wystarczy pisać mądrze. A za głupoty i przekleństwa polecą bany. Więc sugeruję pisać rozsądnie... Ja to przynajmmiej czytam.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 a nie lepiej wywalić cały filtr powietrza haaa wtedy będzie mocy na co dysze też je wyje*** ile paliwa będzie łohoho ?? ?? ?? Po co sie męczyć z rozcinaniem dyfuzora wyżucić a końcówka bez dyfuzora też zbędna i moim sposobem derbi odchudzona i stuningowana .... A tak na poważnie to ty myślisz ze wywierciłeś dziury i już po blokadach ?? ?? ?? I że niby muszka się nie prześliźnie ?? ?? ?? przejedz się raz przez las i zerknij an gompke w air boxie ;] to co osiądzie to osiądzie to czego filtr nie wyłapie bierze gaźnik który to wraz z mieszanką bierze to na tłoka parę syfów sie spali w wyniku zapłonu mieszanki reszta pójdzie do tak zwanego niwelowania tarcia i powstaną malutkie ryski na gładzi cylindra ;/ . Żeby wybebeszyć dyfuzor to nie wystarczy wziąć szlifierkę kątową i ciach ;] po coś ten dyfuzor stworzono pełnym w środku ?? ?? Trza wiedzieć co wywalić co zostawić to nie 4t ze zrobisz przelotówkę i będzie ;/ .....Tylko patrzeć jak za niedługo powstanie temat kupię tłok do derbi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 "gompki" ;) posikam sie... gąbki ? :bigrazz: a dyfuzor np w hmie znajomego i u mnie w dt juz w serii byl pusty (ROZCINALEM) :bigrazz: pozatym nauczcie sie CZYTAC, bo wiekszosc wypowiedzi to w stylu " myślisz ze wywierciłeś dziury i już po blokadach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 czytaj nie dorozwinięty dzieciaku do końca, chyba że cię jeszcze nie nauczyli, czy ja pisze że odblokowuje sende poprzez dysze i dziórki w filtrze?? :icon_mrgreen: pzdr. dla nad kumatych ludzi na tym forum, jak odpowiadacie to pisz konkretnie na temat, a nie cwaniaka udajesz co sie gówno zna/.... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V12 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) 86km\h tpo faktycznie odblokowales te sende jak holera. :icon_twisted: Kolega mial seryjna sende i mu pake szla.28 tys przebiegu to zamiast wiercic dziury w filtrze i zmieniac dysze to sciag gar i chociaz nagar wyczysc.Albo najlepiej zrob regenerke walu zmien lozyska.tlok lub kup sobie nowy cylek nawet 50cmm.mozna kupic za 360 zl.i zrob zeby to moto ciaglo jak nalezy.tak czy srak senda nie jest blokowana na filtrze powietrza!!!!!!tylko na module,meembranach.I niestrasze cie cwaniaku z miodem w uszach.Gdzie sa k*rwa moderatorzy ten temat powinien byc zamkniety dawno bo syf <evil>Nie sugerój koledze zeby kupował sobie nowy cylinder jesli masz tyle kasy to mu zafunduj nie kazdego stac koles robi co moze aby niskim kosztem podrasować swoje moto i widac mu sie to udajeNie sztuka mieć worek nowych czesci ale umieć zrobic cos z niczegoGdybym był milionerem to kupił bym BMW M6 i Suzuki HAYABUSA i pie***lił te wszystkie złomy z przekreconymi zegarami zarówno auta jak i motocyklepozdr dla tuningowców :icon_biggrin: Edytowane 26 Lipca 2007 przez V12 Cytuj RG 80>>GPZ 500>>CBR 600 F3>>CBR 900RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 gompki" icon_mrgreen.gif posikam sie... gąbki ? D.gifto sika co to kogo interesuje ;] a dyfuzor np w hmie znajomego i u mnie w dt juz w serii byl pusty (ROZCINALEM) icon_razz.gifoo nawet ciąć potrafisz brawo czytaj nie dorozwinięty dzieciaku do końca, chyba że cię jeszcze nie nauczyli, czy ja pisze że odblokowuje sende poprzez dysze i dziórki w filtrze?? banghead.gif pzdr. dla nad kumatych ludzi na tym forum, jak odpowiadacie to pisz konkretnie na temat, a nie cwaniaka udajesz co sie gówno zna/.... lapad.gif do mnie pijesz ?? ?? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 nie do siebie wiesz, kumasz?? nie masz pojęcia to nie pisz pierdół i sie nie kłuć po postu przejdź sobie na inny temat... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 na poczatek jak wy mierzycie te 86km/h... i po jaka cholere wam tak dokłądny pomiar;] Zacznij od rzeczy najprostszych czyli dobrego remontu kapitalnego. Wiele maszyny nie przyspieszysz a stracisz tylko pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 nie wiem ja nie mierze bo nie mam licznika u siebie :icon_mrgreen: damiana pytaj :banghead: ohhhh jakiś ty MONDRY, napiszesz coś konkretnego może w temacie czy nie ? jak nie to po kiego wała piszesz coś bez sensu ? myślisz że kogoś interesuje to ile masz postów ?.... skończcie to jebadło i niech jakiś mod. zamknie temat bo to jest już bez sensu to co piszecie ! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi