KaRaKaN Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no jeśli setka je tyle paliwa to co powiecie o EXC 250 ;) bo mam zamiar go kupic wiosną, chce pociągnąc ten motorek z niemiec ,ale tam na niemieckich stronach niemal wszedzie pisze 7PS , 15PS !!!?? to chyba jakas bujda , bo nie sadze zeby miały cwiartki takie blokady.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ehh ale i tak paliwo to niewielki wydatek w porównaniu do części... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 no jeśli setka je tyle paliwa to co powiecie o EXC 250 ;) bo mam zamiar go kupic wiosną, chce pociągnąc ten motorek z niemiec ,ale tam na niemieckich stronach niemal wszedzie pisze 7PS , 15PS !!!?? to chyba jakas bujda , bo nie sadze zeby miały cwiartki takie blokady....mnie SX 250 przejedzie 65km na 7l paliwa. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 mnie SX 250 przejedzie 65km na 7l paliwa. Jak o spalaniu to ja robie na 7l spokojnie 100km, Fakt w porównaniu z innymi setami to mało. :lalag: Niedługo skończą mi sie takie wyniki w spalaniu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Jak o spalaniu to ja robie na 7l spokojnie 100km, Fakt w porównaniu z innymi setami to mało. ;) Niedługo skończą mi sie takie wyniki w spalaniu. :)w sumie to dziwne bo mi KTM 125 GS palił 10l na 100 :lalag:setki raczej bardzo dużo palą bo na trasie trzeba je cały czas kręcić. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 w sumie to dziwne bo mi KTM 125 GS palił 10l na 100 ;)setki raczej bardzo dużo palą bo na trasie trzeba je cały czas kręcić.Dziwne nie dziwne. Tyle mi pali i nic na nie poradze. Wiem że mało bo czasem śmigam z kolegą i jemu sx spali w granicach 10-11l a mi 7l to max jak przeliczyłem(robiliśmy tyle samo kilometrów). Mówił mi że ktoś tam miał huske 125 to paliła i tak dużo mniej od innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Jak o spalaniu to ja robie na 7l spokojnie 100km, Fakt w porównaniu z innymi setami to mało. :biggrin: Niedługo skończą mi sie takie wyniki w spalaniu. :crossy: :biggrin: :flesje: :wink: Też bym tak chciał mi SX na trasie gdzie byly ME okolo 65km(kółko) przy takim średnim zapier**** spalil prawie caly bak czyli okolo 7,5l ;) co prawda coś się tam jeszcze bulgotalo na dnie ale do domu bym nie dojechal a mialem 2km :biggrin: Edytowane 27 Grudnia 2007 przez damian-kmx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 paliwo paliwem ale trzeba doliczyć też olej. A jaki olej jest najlepszy do tego typu maszyn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 paliwo paliwem ale trzeba doliczyć też olej. A jaki olej jest najlepszy do tego typu maszyn? Motul 800 lub Castrol R2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 bede musiał znaleść gdzieś u mnie w mieście castrola bo leje narazie mobila i tak dymi że strach ... i osadu dużo ... (wcześniej lałem mobila do sendy i speedfighta to było to samo .. ale nic lepszego w mieśice znaleść nie mogłem ) bede musiał znaleść gdzieś u mnie w mieście castrola bo leje narazie mobila i tak dymi że strach ... i osadu dużo ... (wcześniej lałem mobila do sendy i speedfighta to było to samo .. ale nic lepszego w mieśice znaleść nie mogłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 (edytowane) bede musiał znaleść gdzieś u mnie w mieście castrola bo leje narazie mobila i tak dymi że strach ... i osadu dużo ... (wcześniej lałem mobila do sendy i speedfighta to było to samo .. ale nic lepszego w mieśice znaleść nie mogłem ) bede musiał znaleść gdzieś u mnie w mieście castrola bo leje narazie mobila i tak dymi że strach ... i osadu dużo ... (wcześniej lałem mobila do sendy i speedfighta to było to samo .. ale nic lepszego w mieśice znaleść nie mogłem )w sumie mobil to bardzo dobra marka. Ważne żeby był do 2T i żeby był full syntetyk!! :notworthy: Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Gawron Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no leje full styntetyk MOBILA ale juz gdzieś czytałem zę mobil nie ulepszał konsystencji oleju wiele lat i cały czas jest to samo co było 10 lat temu ... nie wiem czy to prawda .. bynajmniej mój ktm na tym oleju kopci o wiele bardziej niż dt z 93r na mixolu .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 To, że kopci nie koniecznie jest związane z tym, że olej jest zły. Tylko może robisz zły skład mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piorek9 Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 no ale miałem wcześniej inne motory i zawsze jakoś sie przyzwyczaiłem do mobila i zawsze każdy motor mi kopcił.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Na jednym oleju kopci bardziej na drugim mniej,nie koniecznie zalezy to od jakosci oleju.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi