Pepper Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jak dla mnie ważne. Apetyt na paliwko interesuje mnie ze względu na potencjalny zasięg (pchac bym tego nie chciała :biggrin: )Prędkość max już mniej ważna ale to chyba są dane równie istotne jak waga czy rozstaw osi. Po prostu warto wiedzieć . Jakie pchanie?Masz wskaźnik poziomu, poa tym 19l pojemności. Akurat jak zachce Ci się przerwy na fajkę, wypadnie Ci tankowanie. Suzuki znowu doj**ło.....piekna maszyna......mogliby kiedys dac imitacje popychaczy na zewnatrz silnika i skonczyc z tym szpetnym arkuszem blachy przy głowce ramy....no i chlodnica troche szpeci ....ale ogolnie jest super... Lepsza dobra osłona główki, niż podziwianie spawów, i jakoś na siłłe poprzytwierdzanych przewodów. A imitacji nie ma bo po co?Nie ma popychaczy to co się wygłupiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Piszę do Zosi i do Tomasza : Zosiu przy 120 km/h palę 7l maxa miałem 220 km/h ale to już jest ciężka praca,Tomasz zrób intruzem 8000 km wtedy możesz ze mną porozmawiać na temat intrudera 1800,pozdrawiam :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Dzieki yanno :biggrin:A możesz napisac coś więcej o użytkowaniu tego motocykla ? Gdzie Cię zaskoczył na plus, gdzie na minus, jak się prowadzi, jak wchodzi w zakrety, czy sa jakies nieprzyjemne drgania itd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek szabla Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 przy 120 km/h palę 7l maxa miałem 220 km/h ale to już jest ciężka praca Zgadzam się z tym w 100%. Wczoraj wróciłem z traski 1600km Tarnów-Mrągowo-Krynica Morska-Tarnów i maszyna spalała minimalnie mniej od jadącego z nią w parze Royal Stara.Co do trakcji tego motocykla to mam już dwa przykłady osób które na codzień dosiadają VTX1800 i po przejechaniu kilku km M1800 są ogromnie zdziwione łatwością pokonywania zakrętów i lekkością motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snipes Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) być może dlatego, że vtx 1.8 jest jednak większy? ps. rzuciłem okiem na dane techniczne - wychodzi na to, xe jednak obydwa motongi mają powónywalne gabaryty. przyznam, że optycznie vtx robił na mnie wrażenie większego :notworthy: Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez snipes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Fakt, pikna maszynka. Taki MR ale w "old style" :icon_rolleyes: Co do MR, przy 120 km/h 7 l/100km? Cóż, do niejadków to chyba on nie należy :icon_mrgreen: Pytanko do Yanointrudera - jak spalanie przy większych predkościach (140/160)?Moje maleństwo przy szybkiej trasie nie przekroczyło 7,5l, no ale silnik bardziej "lajtowo" ustawiony niż w MR (no i odejście tez nie takie jak u MR :) ) Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez johny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 hmmm może kiedyś kupię sobie takiego intruza ale narazie jest poza zasięgiem... (53000 to troszkę drogawo) ale podoba mi się bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wyglada na to ze sprzeglo nie ma wspomagania, bo nie widze zbiorniczka wiec jezeli to prawda, to jazda tym sprzetem w korkach czy po miescie to porazka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Stan ja w swoim VN tez nie mam sprzegla hydraulicznego ale z tego powodu nie boleje sprzeglo pracuje bardzo lekko nawet lzej niz np. bylej wirazce a wiec tu tez moze tak byc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 wyglada na to ze sprzeglo nie ma wspomagania, bo nie widze zbiorniczka wiec jezeli to prawda, to jazda tym sprzetem w korkach czy po miescie to porazka..Wspomagania?! :D Stan ,a na czym to "wspomaganie" polega bo nie bardzo kumam? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) chodzilo mi o sprzeglo hydrauliczne tak sie mowi ;) Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Stan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Stan ja w swoim VN tez nie mam sprzegla hydraulicznego ale z tego powodu nie boleje sprzeglo pracuje bardzo lekko nawet lzej niz np. bylej wirazce a wiec tu tez moze tak byc :cool: ... u siebie mam hydrauliczne sprzęgło i przyznam szczerze, że korki i jazda na "sprzęgle" to koszmar - wiele milej wspominam odciąg mechaniczny (linkę). pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio66 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Jak dla mnie C 1800 jest super :biggrin: może dla tego, że jeżdżę C800 i lubię Suzi. ;) Jeżeli będę kiedyś chciał zmienić moto na większe, a Bozia pozwoli naskrobać kasę, to będzie to C 1800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeb Long Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Sprzęt jest piękny! Suzuki brakowało do tej pory mega-cruisera, bo VL 1500 to już dzisiaj chyba średnia klasa? Zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 bunio66 a jak sprawuje Ci się Twoja 800setka? Bo powolutku myśle o zmianie wysłużonej Virówki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi