kriss.g Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ... po fotkach widzę żeś CZtke musial rozdłubywac jednak ... za traskę szacuneczek jak nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Pewnie kilka razy robiłeś kapitalke gdzieś w puszczach :biggrin: No troche awarii było :biggrin: 80 km od od domu. Tunel pod spodkiem w katowicach. Coś stuka.... Kilka km dalej coś zaczyna WALIĆ na wyższych obrotach! No to koniec wycieczki??? Na stacje paliw w Chorzowie.... Co jest? Dodaje gazu na ludzie... Bije jak diabli!!! Odkręcił sie dekiel alternatora! W Szwecji na autostradzie chyba po raz pierwszy mi spuchły tłoki. Silnik od gorąca sie zatrzymał. Myślałem że zatarłem. Ale po ostygnięciu pojechał dajej... Suszenie filtra powietrza... Na pełnym wody sie nie dało jechać bo silnik był słaby... Woda w filtrze była jedną z największych zagadek. Kilka godzin jazdy w deszczu. Nie desczyku, mżawce... Zmasowanym deszczu. W zegarach mogły by pływać rybki. Woda sie do filtra przeciskała zpopodbaku pod tą pokrywką filtra. W końcu napchałem tam kilka reklamówek foliowych z superkamketu... Woda uziemiła elektroniczny zapłon (mimo że był super osłonięty od deszczu). Przepalone kable wysokiego napięcia... Spalone platynki... Zniszczona krzywka... Łańcuch sie naciągnął. Nawet raz sobie spadł... Od drgań odkręcała sie stacyjka. Coś czasem zgrzytało. Ale do dziś nie wiem co to było... Upalił sie konektor na akumulatorze... W sumie wszytsko sie dało zrobić po drodze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 ... ło matko ... masz całkiem sporą dawkę samozaparcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Pełen podziw, wielki szacun :clap: Przede wszystkim za odwagę... W taką trasę.. SAM.. dwusuwem.NIESAMOWITE :) :) :crossy: Cudowne... A zdobyte tereny - wprost bajka :P Ja też tak chcę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Nie będę oryginalny - nie pierwszy raz wielki szacunek, ale pierwszy raz na tym forum. Poprzednie wyrazy uznania na innym, również motoryzacyjnym forum :) Czekamy na relację! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja pierdziu, ale jesteś kozak. Wielki szacun :icon_rolleyes: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Wielki szacunek ;) !!!! I wielkie gratulacje!!!Po mojej wyprawie dookoła Polski, kolejną właśnie ma być objechanie Bałtyku dookoła w przyszłym sezonie.Dlatego z niecierpliwością czekam na relacje.Może kiedyś wspólnie zorganizujemy jakiś wypadzik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Naczelny znów wymiata:)Ta Twoja Cześka to niesmiertelna jest chyba;)Szacunek Naczelny.Czekam z niecierpliwościa na relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 :bigrazz: Gratuluję wyjazdu - większośc motocyklistów na dużo lepszych sprzetach mocno by się zastanowiła nad taką wyprawą :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Jako dumny rezerwista Wojska Polskiego stwierdzam, że Naczelny Filozof ma psychę prawdziwego komandosa. :clap: :icon_razz: :banghead: Pozdrawiam jeszcze raz i czymam kciuki za następne wyprawy :banghead: Hetman Kamandir KulikGrupa Uderzeniowa Wschód Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneta Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zdjęcie konserwy turystycznej jest super, tutaj dopiero są możliwości rozmów z producentem :flesje: Chyba już wiecej nie ośmiele się otorzyć jej w domu :wink: ... nie wypda ... trzeba zabrać w traskę i dopiero ;) :clap: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Naczelny, masz jaja jak hartowana stal. Brakuje tylko opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 O kurrrrrcze :icon_question: To ja się swoją boje za warszawe ruszyć. Jeśli miałbym nazwac kogoś prawdziwym motocyklistą, to wskazalbym Ciebie :buttrock: Jeszcze raz gratuluje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Czapki z głów :rolleyes: i gratulacje :) :biggrin: , uwielbiam takie przestrzenie i także się wybiorę, lecz nie sam. Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 ;) Szacunek !!! Ja takim sprzętem bałbym się po bułki podjechać. Szacun !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi