wr0na Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) [edit] Edytowane 17 Września 2007 przez wr0na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Może to trochę OT ale:- O czym powinien pamiętać facet podczas stosunku od tyłu?- Żeby być z tyłu. :icon_biggrin: pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja Ci wypiję ! Giermkom w EKG nie wolno pić. :biggrin: KTO CI TO POWIEDZIAŁ :wink: no Giermkom nie wolno... tylko, ze ja nim nie jestem :buttrock: Belgu.. podpadasz :) To nowy nie pije ? Eee... powiedzcie prawde bo nie wiem czy z nim jechać ;) lepiej weż koszylke od Prota... chociaż wiem ,że just jest paru chętnych na pożyczke koszulki Prota.. :buttrock: :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Wrona - jak w koncu jedziemy, masz juz jakies bardziej szczegolowe dane, w ile moto itp? Zalatwilem sobie nocleg wiec jest git:) Daj znac jak bedziesz wiedzial cos niecos:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nic nie wiem....chwilowo wlasnie dostalem potwierdzenie ze na srode i czwartek mam delegacje do lodzi... tak wiec jesli po tym wyjezdzie bede mial dzien wolny... to jade z rana, z nowym. a jesli nie bede mial wolnego... to pewnie wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 nic nie wiem....chwilowo wlasnie dostalem potwierdzenie ze na srode i czwartek mam delegacje do lodzi... tak wiec jesli po tym wyjezdzie bede mial dzien wolny... to jade z rana, z nowym. a jesli nie bede mial wolnego... to pewnie wieczorem. Oki to dawaj znac jak sprawy ida. 4 all - kto jedzie w piatek kolo 18?? Planowana predkosc przelotowa 120 km/h, miejsce spotkania - ursynow lub jakas stacja benzynowa na wylotowce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Oki to dawaj znac jak sprawy ida. 4 all - kto jedzie w piatek kolo 18?? Planowana predkosc przelotowa 120 km/h, miejsce spotkania - ursynow lub jakas stacja benzynowa na wylotowce.Mariani, przeciez juz wczoraj napisalem ci ze miejsce zbiorki to Shell na Krakowskiej za Realem. Zbiorka o 17:30, wyjazd o 18:00. Na pewno bedzie kilkanascie sprzetow. Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Mariani, przeciez juz wczoraj napisalem ci ze miejsce zbiorki to Shell na Krakowskiej za Realem. Zbiorka o 17:30, wyjazd o 18:00. Na pewno bedzie kilkanascie sprzetow. Ahh no tak sorki zapetlilem sie:) Dobra juz zapisuje w kalendarzu i stawiam sie o czasie:) pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A ktos jest chetny do wyjazdu ok. 14.00 / 15.00 ?Przejazdowa predkosc 80 / 110 km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 APELL!!!!!!!! CZY KTOŚ JEDZIE FURĄ DO BOREK I MOŻE ZABRAĆ WALDIEGO? WALDI SIE ZAOFEROWAŁ ŻE MOŻE POPROWADZIĆ TAM I SPOWROTEM MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 APELL!!!!!!!!CZY KTOŚ JEDZIE FURĄ DO BOREK I MOŻE ZABRAĆ WALDIEGO? WALDI SIE ZAOFEROWAŁ ŻE MOŻE POPROWADZIĆ TAM I SPOWROTEMZagadaj z Tatakisem bo zamierza do Borek puszka podwiezc Mamakisa.Z tym, ze z tego co wiem to wyjazd ok. 10.00 / 11.00 rano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ogłaszam wszem i wobec - ZWALNIAM MIEJSCE W DOMKU Chętni do ciepłego wyreczka - ustawiać się w kolikę do Klaudiusza tudzież Spławiczka. Chłopcy zapewniają nie tylko miłe towarzystwo ale i odpowiednie rozryweczki i na pewno gorącą atmosferkę :D (w ich imeiniu zaznaczę, iż preferują coby sklad owej kolejeczki był pu-ci odmiennej :biggrin: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Ogłaszam wszem i wobec - ZWALNIAM MIEJSCE W DOMKU Chętni do ciepłego wyreczka - ustawiać się w kolikę do Klaudiusza tudzież Spławiczka. Chłopcy zapewniają nie tylko miłe towarzystwo ale i odpowiednie rozryweczki i na pewno gorącą atmosferkę ;) (w ich imeiniu zaznaczę, iż preferują coby sklad owej kolejeczki był pu-ci odmiennej :biggrin: ) ;) No cóż......................kto chętny? p.s. Wkupne wynosi: 1 L Wódki(zimnej), 2 L Coli, paczka Marlboro, Butelka Wody, Alkazelcer i mycie sprzętów w Niedziele :D Mówiąc o sprzętach mam na myśli Motongi ;) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ja z checia ale moge miec tylko 1l wodki cieplej i 2l coli :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 ja z checia ale moge miec tylko 1l wodki cieplej i 2l coli :biggrin:Widzisz i tu wychodzi przewaga "armatury" nad "kosiarka"...Do "armatury" dokupisz pojemnik na flaszki i w trakcie jazdy pieknie sienapoj schladza a na plastiku to tylko w torbie przewiziesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi