pierwoszow Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 A ja uważam że to idealne miejsce na PĘPKOWE :clap: Więc pogadaj z Małżowinką :clap:Klaudiusz tak naprawdę to Nowy jeśli nie może to darujemy mu.Ale pępkowe musi być .NOWY przekaż 5 tyś zł.a my już opijemy "twoja córkę,sorry ""syna"". :clap: " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Tiaaaaaa dobry plan....... aleee się jeszcze okaże może dostane ..przepustkę" na tzw zalanie ryja w doborowym składzie.. 5-tysi .. karwa a co wy chcecie tam przez tydzień siedzieć :icon_mrgreen: :cool: może faktycznie zrobić nalot - zjazd nadzwyczajny :) EKG-wy :) do odcięcia. hehehe ale najpierw niech sie urodzi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Tiaaaaaa dobry plan....... aleee się jeszcze okaże może dostane ..przepustkę" na tzw zalanie ryja w doborowym składzie.. 5-tysi .. karwa a co wy chcecie tam przez tydzień siedzieć :) :biggrin: może faktycznie zrobić nalot - zjazd nadzwyczajny ;) EKG-wy :lalag: do odcięcia. hehehe ale najpierw niech sie urodzi ..Nowy jak Ciebie nie będzie to ja pierd.....e nie przyjeżdżam :lalag: Borki bez Nowego? ,to niemożliwe :biggrin: Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Tiaaaaaa dobry plan....... aleee się jeszcze okaże może dostane ..przepustkę" na tzw zalanie ryja w doborowym składzie.. 5-tysi .. karwa a co wy chcecie tam przez tydzień siedzieć :biggrin: :notworthy: może faktycznie zrobić nalot - zjazd nadzwyczajny :clap: EKG-wy :biggrin: do odcięcia. hehehe ale najpierw niech sie urodzi ..No ,teraz mówisz Jak Nowy :flesje:Już przeżywamy bóle porodowe ,bedzie lżej połówce :P Edytowane 20 Lipca 2007 przez pierwoszow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No własnei już URABIAM kobiete ,że będe potrzebował wolne na weekend Co by te 9 miesięcy jakoś odreagować :icon_question: No ale plan dobry co by się sponiewierać ,, ;) Dawno z wami nie piłem...Ale z Pierwszym .......................................qrna ty już nie polewasz hehehe bo do odcięcia doprowadzasz dość szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 No własnei już URABIAM kobiete ,że będe potrzebował wolne na weekend Co by te 9 miesięcy jakoś odreagować :icon_question: No ale plan dobry co by się sponiewierać ,, ;) Dawno z wami nie piłem...Ale z Pierwszym .......................................qrna ty już nie polewasz hehehe bo do odcięcia doprowadzasz dość szybkoZa taką postawe należy sie POCHWAŁA :notworthy: p.s. Czemu tu nie ma takiej Opcji!??!?! :banghead: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 jak będzie Marcinek i Belgu to i ja się pojawię :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 jak będzie Marcinek i Belgu to i ja się pojawię :]kurna... w dowodzie ciebie mam czy jak? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) kurna... w dowodzie ciebie mam czy jak? ;)spokojnie ;)Marcin ma. :D ostatnio byłeś zbyt grzeczny na ognisku... ;Pi stwierdziliśmy że to nie pasuje, a na zlocie nie bedziesz mial grupy do wyslania o 4am ;) wezmę coś od listka na zapas. Edytowane 20 Lipca 2007 przez wr0na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Wrona, Ty to je*any mocny w piciu jestes - jak wracalismy metrem to Marcin wygladał nieciekawie, a Ty jakbys wstał dopiero :icon_eek: A wiem ze wypiłes "troche" Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 HEHEHE no ja oczywiście przewiduję swoje przybycie z tym, że ze znaczącymi zmianami w stosunku do lat poprzednich :PPo pierwsze mam nadzieję, że już motocyklem (wpadł mi w oko pewien smok) a po drugie to chyba solo :icon_mrgreen: Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Jezeli tylko bede w kraju to na pewno sie pojawie, ktos musi pilnowac Klaudiusza i dozowac mu trunki... :icon_exclaim: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Jezeli tylko bede w kraju to na pewno sie pojawie, ktos musi pilnowac Klaudiusza i dozowac mu trunki... :icon_exclaim:HE HE HE Koszelówka to był wypadek przy pracy :wink: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Panie i Panowie.A cóż to za zmiana z tymi niepełnoletnimi?A jak mnie ktoś przygarnie to już nie ma problemu? Czuje się urażony :banghead: http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Byłem w zeszłym roku, będę i teraz :) Szkoda, że nie później bo bym na własnym moto przyjechał :wink: Nowyyy Ty musisz być, nie ma wyjścia i tyle :banghead: Pozdrawiam Marecki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi