Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 A ja mam coś LEPSZE niż bierki:D Zobaczycie jutro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 a wzial kos bierki? a co planujesz akupunkturę, czy szaszłyki będziesz robił :D A ja mam coś LEPSZE niż bierki:D Zobaczycie jutro :D ojej tylko nie krecik florka :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ma ktoś grę planszową w, której nieważne co się wyrzuci na kostce i tak się piję... :D Wiecie o jaką chodzi?? :D Jest na niej chyba 65 pól... https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 git, ja juz spakowany, moto czeka w garazu. Popoludniu na stacji kupie jakies bro bo nie mam gdzie:(Do zobaczenia jutro na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Ja zamiast zdrowieć czuje się coraz gorzej. Jutro rano podejmę decyzję w sprawie odwiedzenia Borek. Chciałbym tylko tutaj napisać, że jak się okaże, że nie jadę to moje miejsce w domku może zająć kto chce, a jeśli nie będzie chętnych to niech ktoś kto mnie osobiście zna zapłaci za mój "fikcyjny" pobyt a ja mu od razu w wawie oddam te pieniądze, bo nie chcę by moi współmieszkańcy domku musieli płacić więcej za domek przez moje choróbsko... :( i transport "szkła" w pizdu... :banghead: foks miał katamaranem jechać..... :rolleyes: no ale zdrowiej, jeszcze trochę czasu zostało ;) Jakoś się może zabiorę, jak wielbłąd :biggrin: hehe PS. Może moge komuś podrzucic siateczkę z alkoholem itp. zakupłem licząc na transport... ale sie przeliczyłem plissssOczywiście się jutro podzielę :bigrazz: szkoda żeby się zmarnowało.... moge podjechac dzis choćby zaraz, albo jutro...... ...............wielbłądy nie piją :icon_razz:................. jeśli juz to rzadko...................to nie ja ;) Sam masz zamiar nie pić wymawiając się antybiotykami to Cię nie przeraża wizja tego, że może zabraknąć. włąśnie...ta wizja mnie przeraża... :P dlatego się zabezpieczyłem, ale to waży do cholery :biggrin: Edytowane 20 Września 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ma ktoś grę planszową w, której nieważne co się wyrzuci na kostce i tak się piję... ;) Wiecie o jaką chodzi?? :P Jest na niej chyba 65 pól... a poszukam poszukam, gdzieś na poczcie powinienem mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No i zapadł wyrok :PWłaśnie wróciłem od lekarza z dyżuru... Antybiotyk + 6-7 dni leżenia w łóżku! No k%^ pięknie! Po zabawie, a w poniedziałek muszę być w pracy jak nówka sztuka :icon_razz: Czyli zwalniam miejsce w domku nr 4, ofkorz podtrzymuje moją wcześniejsza deklaracje.... Życzę Wam dobrej zabawy, wypijcie coś za mnie i CeBRe ;)ps: sorry Norbik, że tak wyszło, ale spodziewałem się, że będę z dnia na dzień zdrowiał a nie się rozkładał... Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Szkoda... wracaj szybko do zdrowia ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 No i zapadł wyrok :icon_razz:Właśnie wróciłem od lekarza z dyżuru... Antybiotyk + 6-7 dni leżenia w łóżku! No k%^ pięknie! Po zabawie, a w poniedziałek muszę być w pracy jak nówka sztuka :rolleyes: Czyli zwalniam miejsce w domku nr 4, ofkorz podtrzymuje moją wcześniejsza deklaracje.... Życzę Wam dobrej zabawy, wypijcie coś za mnie i CeBRe :Pps: sorry Norbik, że tak wyszło, ale spodziewałem się, że będę z dnia na dzień zdrowiał a nie się rozkładał... Ja się postaram wypić za wszystkich :banghead: Dobranocki do zobaczenia jutro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Ja też już lecę spać... Do jutra ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) spoko foksik...zdrowiej brachu....wychylę Twoje zdrowie...nic nie zostawiam, wszystko wezmę :icon_razz: ubrania zostawie, najwyżej w kombiaku będę 3 dni chodził ;) swoją droga się zorientowałem z tym transportem...przecie już prawie 0:00 :P :rolleyes: ehhhszczęśliwi czasu nie liczą do jutra Edytowane 20 Września 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Zdrowiej foks :lalag: Ja tak z innej beczki. Na kiego wała Wy wieziecie na moto alkohol ze sklepu???Naprawdę, jest to dla mnie ...... delikatnie mówiąc niepojęte.Do jutra Buziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Chłopaki myślą, że jak są z Warszawy to ja na wsi mieszkam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) EDIT: Sorry, net problems. Edytowane 20 Września 2007 przez ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Zdrowiej foks :lalag: Ja tak z innej beczki. Na kiego wała Wy wieziecie na moto alkohol ze sklepu???Naprawdę, jest to dla mnie ...... delikatnie mówiąc niepojęte.Do jutraBuziaki co Wy się przypierd.....lacie :biggrin: liczyłem na transport, to kupiłem.... częśc importowałem z Dalekiej Ukrainy (HHK wie o co chodzi :bigrazz: ),w innym przypadku nie kupowałbym.... :P ABG, Ty jesteś mądry bo nie dość że pozapierdalasz do majorek pierwszy, to co przedniejsze trunki wykupisz :icon_mrgreen: Chłopaki myślą, że jak są z Warszawy to ja na wsi mieszkam :]na wsi, czy nie, też sa sklepy... a do Tomaszowa w sumie niedaleko... więc to nie Syberiaja też nie jestem rodowitym krawaciarzem :wink: mieszkałem "na wsi" i sie tego nie wstydzę....Tylko jak zajadę na wieczór to nie będe sie szlajał jeszcze po tomaszowskich supermarketach. Jestem wygodny??? maybe.... Zerszta jak juz powiedziałem, TO się nie psuje...wietrzeje co najwyżej lub szkłem przesiąka :icon_mrgreen: hough Edytowane 21 Września 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi