norbik Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam Domkowe składy tak czy sia Turtel na klucznika drugiego domku haha wytypowany niech zgłosi sie do Adama na PW , co do kaski to uważam że składka powinna obowiązywać od piątku i już...ale skład domku zadecyzduje uzgodnienia po Waszej stronie . Jeśli gdzieś się wkradły zawirowania przepraszam najmocniej :) z tym pierwszym w pełni się zgadzam - z naciskiem na obowiązywanie składki od piątku do niedzieli rano :) bez względu na okolicznościżadnych zawirowań nie ma i nie było :) ewentualne wyjaśnimy na miejscu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Moze glupie pytanie ale jakos nie doczytalem - namiot wrazie czego mozna bezproblemowo rozbic rozumiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 PS. Turtel, możemy się spotkać w 2oo w czwartek, albo na weeku - jak pisałem..napisz na priv , kiedy i o której :buttrock: obgadamy co nieco.. Ustaliliśmy z Norbikiem, że spotykamy się jutro (wtorek) w celach "organizacyjnych" :biggrin: w 2oo o 19. Oczywiście zapraszam także reszte składu zarówno z domku nr1 jak i 2 :clap:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) Ustaliliśmy z Norbikiem, że spotykamy się jutro (wtorek) w celach "organizacyjnych" :) w 2oo o 19. Oczywiście zapraszam także reszte składu zarówno z domku nr1 jak i 2 :).Postaram sie wyrwac z pracy na godzinke. Mysle ze nie powinno byc problemu. Turtel, fajny avatar :icon_mrgreen:. Widze ze xj-ka dala rade :buttrock:. Oponki zamkniete? Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Postaram sie wyrwac z pracy na godzinke. Mysle ze nie powinno byc problemu. Turtel, fajny avatar :D. Widze ze xj-ka dala rade :icon_mrgreen:. Oponki zamkniete? Dała radę :bigrazz:. Dzięki za hint z ustawieniem amora na 7, ale i tak te ograniczniki na podnóżkach zeszlifowane do końca, a i centralce się dostało. Oponki oczywiście zamknięte. :P Mam nadzieje, że się jakoś jutro rozpoznamy w 2oo :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ku*wa, ludzie, to jest temat o Borkach, na spotkanie w 2oo, czy sprawy zakrętów w Chorwacji, załatwiajcie przez maila, gadu, skype'a, telefon lub PW :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 O nie, Klaudiusz wrocil :D. Do zobaczenia jutro. EOOT Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam towarzysto :( W tym roku musowo musim się wybrać, piszę się x4, czyli cały domek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam towarzysto :( W tym roku musowo musim się wybrać, piszę się x4, czyli cały domek.To nie w tym temacie. W tym tylko spamujemy :P Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 ku*wa, ludzie, to jest temat o Borkach, na spotkanie w 2oo, czy sprawy zakrętów w Chorwacji, załatwiajcie przez maila, gadu, skype'a, telefon lub PW :P po co ta łacina :eek: ostrzeżenie od GŁ. MODA dostaniesz :clap: ...jakie SPRAWY chorwacji??? to tylko jeden PS-ik do wypowiedzi... :P rozumiem że MOD w avatarze zobowiązuje :cool: ale OK - nie ma SPRAWY :clap: Tylko trzeba było zareagować przy 3 stronie o Borkach, bo teraz 80% postów będzie trzeba usunąć :( razem z Twoim A ja uważam że to idealne miejsce na PĘPKOWE :clap: Więc pogadaj z Małżowinką :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 (edytowane) ha ha po przeczytaniu pierwszej połowy pierwszej strony przeskoczyłem do dwóch ostatnich i zauważyłem pieprzenie o niczym, zresztą jak zawsze przy każdej nadarzającej się okazji i powiem Ci tak: leję na to :P :P :clap: . Interesują mnie tylko konkrety. Jak chcę pogadać to zakładam nowy temat, a jak chcę wyjechać, to gadam konkretnie o wyjeździe, a nie wprowadzam zamieszania Z motocyklowym pozdrowieniem :clap: :( Edytowane 27 Sierpnia 2007 przez loluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Tylko trzeba było zareagować przy 3 stronie o Borkach, bo teraz 80% postów będzie trzeba usunąć Ale Klaudiusza nie bylooooo. Nawijal hiszpanski asfalt na kola :icon_twisted: Loluch, przeczytaj caly ten temat. Mozna sie niezle usmiac :crossy:. Przygotowujemy atmosfere przed zlotem :icon_mrgreen: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 He, He. Dzięki. Pewnie, że się piszę :) Ja nie z takich strachliwych ;) No coś mi się zdaje, że będzie wesoło :D Karolina - Wielki Brat patrzy :icon_twisted: też będę jak mnie znajomi przygarną ;) pozdrawiam kaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 fajnie byłoby spędzić urodzinki z Wami... mam 22 września i to ostatnie z "dwójką" z przodu........ :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zapraszamy :icon_twisted: Bardzo daleko nie masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi