foks Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Z checia bym z Wami pojechal, w dodatku Norbik mnie namawia, ale nie wiem jak bedzie po moim tripie do chorwacji... Nie moge sie w tej chwili zobligowac niestety... Najwyzej moze zgodzicie sie mnie przygarnoc na spanie na ziemi :P Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A może by tak przeczytać przynajmniej początek tematu? :D W trzecim poście wyraźny link do MAPKI DO BOREK: :D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...B6ladami+borutyPozdrowionkaDeV czytałam temat ale borek jest duzo w tej okolicy , wiec po co sie czepiać... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no i wrocilem z urlopu i widze ze sporo mnie ominelo :(nadal planuje przyjazd.. ale widze ze domki pozajmowane.. pewnie bede jechal na motocyklu z wawy, wiec sie podlacze do jakiejs kolumny i rozstawie namiocik, hamak.. lub moze poloze sie na piecu ;)Ty nie planuj tylko jedz :) Kolezanki potrzebuja eskorty przeciez :)Tylko blagam nie zabieraj wina na impreze :P Ooo, jestem za :D. Moznaby sie umowic na jakies spotkanko zapoznawcze w Dwoch Kolach na przyklad :Dwhy not... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ponieważ jestem samozwańczym organizatorem Turtel przyjęty do składu domkowego i tak wyjazd raczej w piątek skład będzie wybierany losowo pomiedzy ekipką :MychaNulkaTitaIzulkaLimeNorbikTomekTurtelMamy 8 osób , Tita potwierdzi obecność na początku września ustalam zasady użytkowania domku, nie palimy ! , nie chrapiemy! nie zgrzytamy zębami i takie tam, Tomek ma misje ( przygotowuje skeczyk ) a dziewczyny zdeklarowały że robią kanapeczki i śpiewają kołysanki. Cieszę się, że się załapałem, co prawda w temacie z zapisami widnieje "Turek" ale ja się będę trzymał tej wersji ;). Oczywiście większa ilość osób w domku niż przewidziana absolutnie mi nie przeszkadza, im więcej tym weselej ;). W zeszłym roku byłem tylko na chwilę w sobotę i z tego co wiem zawsze "sie dzieje" :buttrock: Ooo, jestem za :icon_mrgreen:. Moznaby sie umowic na jakies spotkanko zapoznawcze w Dwoch Kolach na przyklad :buttrock: Nie widzę przeciwskazań :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Cieszę się, że się załapałem, co prawda w temacie z zapisami widnieje "Turek" ale ja się będę trzymał tej wersji :). hehehe, to sie Turek zdziwi :buttrock: Nie widzę przeciwskazań :buttrock:.No to jak nikt nie widzi przeciwskazan to moze przejdziemy do konkretow :icon_mrgreen:. Przyszla sobota moze byc? Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Z checia bym z Wami pojechal, w dodatku Norbik mnie namawia, ale nie wiem jak bedzie po moim tripie do chorwacji... Nie moge sie w tej chwili zobligowac niestety... Najwyzej moze zgodzicie sie mnie przygarnoc na spanie na ziemi :P dawaj, dawaj :crossy: ...podobno domki są :icon_biggrin: na ziemi nikt nie bedzie spał..a tu widze wciąż ktoś zapytuje o nocleg, przyłączenie :clap:jak zię towarzystwo zgodzi to mi tłumek ludzi nie przeszkadza :icon_biggrin: zresztą - kto bedzie spał :icon_eek: hehe No to jak nikt nie widzi przeciwskazan to moze przejdziemy do konkretow :). Przyszla sobota moze byc? ja w najbliższą jestem daleko od Wawki, ale pierwszy week września jak najbardziej, co juz napisałem kilka postów wyżej 2oo są odpoowiednim miejscem :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) ja w najbliższą jestem daleko od Wawki, ale pierwszy week września jak najbardziej, co juz napisałem kilka postów wyżej31.08-2.09 bede na babozlocie forum MiD, ale w kolejny weekend moge przyjechac nawet do Stolycy poznac potencjalnych wspolmieszkancow :icon_biggrin: pasuje wam taki termin? Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez tita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) 31.08-2.09 bede na babozlocie forum MiD, ale w kolejny weekend moge przyjechac nawet do Stolycy poznac potencjalnych wspolmieszkancow :clap: pasuje wam taki termin?Heh, w nastepny weekend, czyli 7-9.09 bede pewnie na chmielakach w Krasnymstawie :bigrazz:. Ciezko sie zgrac. Wlasnie sobie przypomnialem ze jednak 1-go wrzesnia w sobote bede jeszcze w wawie. To moze wtedy. Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 czytałam temat ale borek jest duzo w tej okolicy , wiec po co sie czepiać... :buttrock: Bosz... nie czepiam sie tylko życzliwie podsyłam użytecznego linka do mapki z właściwymi Borkami. :bigrazz: :) Doceń - nie krytykuj... No więc jeszcze raz dla zagubionych: mapka gdzie mamy te właściwe Borki :bigrazz: No i ewentualnie link do tego mniejsca, gdzie tak w ogóle sie pakujemy ;) http://www.borki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ty nie planuj tylko jedz :) Kolezanki potrzebuja eskorty przeciez ;)Tylko blagam nie zabieraj wina na impreze :buttrock: spoookkkooo!!ze mną nikt nie zginie :bigrazz:i obiecuje Belgu że będę wlewał w siebie wina tylko wtedy jak nie będziesz patrzył!! co do spotkania to ja bardzo chętnie poznam kilka nowych twarzy, bo chwilowo z forum znam tylko grupę Ognisko Kabaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Ponieważ jestem samozwańczym organizatorem Turtel przyjęty do składu domkowego i tak wyjazd raczej w piątek skład będzie wybierany losowo pomiedzy ekipką :MychaNulkaTitaIzulkaLimeNorbikTomekTurtelMamy 8 osób , Tita potwierdzi obecność na początku września ustalam zasady użytkowania domku, nie palimy ! , nie chrapiemy! nie zgrzytamy zębami i takie tam, Tomek ma misje ( przygotowuje skeczyk ) a dziewczyny zdeklarowały że robią kanapeczki i śpiewają kołysanki.Wsjo w pariadkie. Wosjem czieławieka na dwa doma - haraszeńko.Zdarow wsjem! kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Przepraszam za błąd w nazwie zaraz poprawię ale rezerwacja była szybka i jakoś tak wyszło Co do spotkania w 2oo jestem za dogadajmy tylko termin. Cieszę się, że się załapałem, co prawda w temacie z zapisami widnieje "Turek" ale ja się będę trzymał tej wersji :icon_twisted:. Oczywiście większa ilość osób w domku niż przewidziana absolutnie mi nie przeszkadza, im więcej tym weselej :icon_evil:. W zeszłym roku byłem tylko na chwilę w sobotę i z tego co wiem zawsze "sie dzieje" ;) Nie widzę przeciwskazań ;). Jeszcze raz wielkie przepraszam poprawki naniesione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Mam sprawę czy ktoś jedzie z moich okolic to jest Złotow, Piła lub ogólnie wielkopolska i chciałby przygarnąć małego kropka czyli mnie? Jeśli by się coś znalazło to chętnie zjawię się na spotkaniu.EDIT: Szukam tych borek i szukam a na mapie wyszło mi 8 takowych miejscowosci które są najblizej Tomaszowa Mazowieckiego...Niech mnie ktoś oświeciDojechałabyś do Konina to mógłbym Cię zabrać pewnie, bo chyba jadę sam na zlot... ;) P.S.Nie było mnie kilka dni i tyle stron nastukaliście ;) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Przepraszam za błąd w nazwie zaraz poprawię ale rezerwacja była szybka i jakoś tak wyszło Co do spotkania w 2oo jestem za dogadajmy tylko termin.Jeszcze raz wielkie przepraszam poprawki naniesione Nic się nie stało, ważne, że jest dach nad głową :clap: Do 2oo mam 15 minut motocyklem, niewiele dłużej pociągiem (w zależności od charakteru spotkania :icon_razz: ) także nawet w tygodniu nie ma problemu żeby się spotkac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dojechałabyś do Konina to mógłbym Cię zabrać pewnie, bo chyba jadę sam na zlot... :clap: P.S.Nie było mnie kilka dni i tyle stron nastukaliście ;) No to juz jest jakaś opcja! Dam ci znac niedlugo co i jak . Jesli okaze sie ze nie bedziesz jednak sam jechał to napisz. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi