Skocz do zawartości

ZLOT FORUMOWY

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z checia bym z Wami pojechal, w dodatku Norbik mnie namawia, ale nie wiem jak bedzie po moim tripie do chorwacji... Nie moge sie w tej chwili zobligowac niestety... Najwyzej moze zgodzicie sie mnie przygarnoc na spanie na ziemi :P

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

A może by tak przeczytać przynajmniej początek tematu? :D

W trzecim poście wyraźny link do MAPKI DO BOREK:

:D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...B6ladami+boruty

Pozdrowionka

DeV

czytałam temat ale borek jest duzo w tej okolicy , wiec po co sie czepiać... :P

no i wrocilem z urlopu i widze ze sporo mnie ominelo :(

nadal planuje przyjazd.. ale widze ze domki pozajmowane.. pewnie bede jechal na motocyklu z wawy, wiec sie podlacze do jakiejs kolumny i rozstawie namiocik, hamak.. lub moze poloze sie na piecu ;)

Ty nie planuj tylko jedz :) Kolezanki potrzebuja eskorty przeciez :)

Tylko blagam nie zabieraj wina na impreze :P

Ooo, jestem za :D. Moznaby sie umowic na jakies spotkanko zapoznawcze w Dwoch Kolach na przyklad :D

why not...

Belgu1.gif

Ponieważ jestem samozwańczym organizatorem Turtel przyjęty do składu domkowego i tak wyjazd raczej w piątek skład będzie wybierany losowo pomiedzy ekipką :

Mycha

Nulka

Tita

Izulka

Lime

Norbik

Tomek

Turtel

Mamy 8 osób , Tita potwierdzi obecność na początku września ustalam zasady użytkowania domku, nie palimy ! , nie chrapiemy! nie zgrzytamy zębami i takie tam, Tomek ma misje ( przygotowuje skeczyk ) a dziewczyny zdeklarowały że robią kanapeczki i śpiewają kołysanki.

Cieszę się, że się załapałem, co prawda w temacie z zapisami widnieje "Turek" ale ja się będę trzymał tej wersji ;).

Oczywiście większa ilość osób w domku niż przewidziana absolutnie mi nie przeszkadza, im więcej tym weselej ;). W zeszłym roku byłem tylko na chwilę w sobotę i z tego co wiem zawsze "sie dzieje" :buttrock:

Ooo, jestem za :icon_mrgreen:. Moznaby sie umowic na jakies spotkanko zapoznawcze w Dwoch Kolach na przyklad :buttrock:

Nie widzę przeciwskazań :).

Cieszę się, że się załapałem, co prawda w temacie z zapisami widnieje "Turek" ale ja się będę trzymał tej wersji :).

hehehe, to sie Turek zdziwi :buttrock:

Nie widzę przeciwskazań :buttrock:.

No to jak nikt nie widzi przeciwskazan to moze przejdziemy do konkretow :icon_mrgreen:. Przyszla sobota moze byc?

Why... So... Serious

Z checia bym z Wami pojechal, w dodatku Norbik mnie namawia, ale nie wiem jak bedzie po moim tripie do chorwacji... Nie moge sie w tej chwili zobligowac niestety... Najwyzej moze zgodzicie sie mnie przygarnoc na spanie na ziemi :P

dawaj, dawaj :crossy: ...podobno domki są :icon_biggrin: na ziemi nikt nie bedzie spał..

a tu widze wciąż ktoś zapytuje o nocleg, przyłączenie :clap:

jak zię towarzystwo zgodzi to mi tłumek ludzi nie przeszkadza :icon_biggrin:

zresztą - kto bedzie spał :icon_eek: hehe

No to jak nikt nie widzi przeciwskazan to moze przejdziemy do konkretow :). Przyszla sobota moze byc?

ja w najbliższą jestem daleko od Wawki, ale pierwszy week września jak najbardziej, co juz napisałem kilka postów wyżej

2oo są odpoowiednim miejscem :clap:

ja w najbliższą jestem daleko od Wawki, ale pierwszy week września jak najbardziej, co juz napisałem kilka postów wyżej

31.08-2.09 bede na babozlocie forum MiD, ale w kolejny weekend moge przyjechac nawet do Stolycy poznac potencjalnych wspolmieszkancow :icon_biggrin:

pasuje wam taki termin?

Edytowane przez tita

31.08-2.09 bede na babozlocie forum MiD, ale w kolejny weekend moge przyjechac nawet do Stolycy poznac potencjalnych wspolmieszkancow :clap:

pasuje wam taki termin?

Heh, w nastepny weekend, czyli 7-9.09 bede pewnie na chmielakach w Krasnymstawie :bigrazz:. Ciezko sie zgrac.

Wlasnie sobie przypomnialem ze jednak 1-go wrzesnia w sobote bede jeszcze w wawie. To moze wtedy.

Edytowane przez Lime82

Why... So... Serious

czytałam temat ale borek jest duzo w tej okolicy , wiec po co sie czepiać... :buttrock:

Bosz... nie czepiam sie tylko życzliwie podsyłam użytecznego linka do mapki z właściwymi Borkami. :bigrazz:

:) Doceń - nie krytykuj...

No więc jeszcze raz dla zagubionych: mapka gdzie mamy te właściwe Borki :bigrazz:

No i ewentualnie link do tego mniejsca, gdzie tak w ogóle sie pakujemy ;)

http://www.borki.pl/

Ty nie planuj tylko jedz :) Kolezanki potrzebuja eskorty przeciez ;)

Tylko blagam nie zabieraj wina na impreze :buttrock:

spoookkkooo!!

ze mną nikt nie zginie :bigrazz:

i obiecuje Belgu że będę wlewał w siebie wina tylko wtedy jak nie będziesz patrzył!!

co do spotkania to ja bardzo chętnie poznam kilka nowych twarzy, bo chwilowo z forum znam tylko grupę Ognisko Kabaty.

Ponieważ jestem samozwańczym organizatorem Turtel przyjęty do składu domkowego i tak wyjazd raczej w piątek skład będzie wybierany losowo pomiedzy ekipką :

Mycha

Nulka

Tita

Izulka

Lime

Norbik

Tomek

Turtel

Mamy 8 osób , Tita potwierdzi obecność na początku września ustalam zasady użytkowania domku, nie palimy ! , nie chrapiemy! nie zgrzytamy zębami i takie tam, Tomek ma misje ( przygotowuje skeczyk ) a dziewczyny zdeklarowały że robią kanapeczki i śpiewają kołysanki.

Wsjo w pariadkie. Wosjem czieławieka na dwa doma - haraszeńko.

Zdarow wsjem!

kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKO

Uwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy:

• teoria: Mokotów-Służew
  • praktyka: Ursus

Przepraszam za błąd w nazwie zaraz poprawię ale rezerwacja była szybka i jakoś tak wyszło

Co do spotkania w 2oo jestem za dogadajmy tylko termin.

Cieszę się, że się załapałem, co prawda w temacie z zapisami widnieje "Turek" ale ja się będę trzymał tej wersji :icon_twisted:.

Oczywiście większa ilość osób w domku niż przewidziana absolutnie mi nie przeszkadza, im więcej tym weselej :icon_evil:. W zeszłym roku byłem tylko na chwilę w sobotę i z tego co wiem zawsze "sie dzieje" ;)

Nie widzę przeciwskazań ;).

Jeszcze raz wielkie przepraszam poprawki naniesione

Mam sprawę czy ktoś jedzie z moich okolic to jest Złotow, Piła lub ogólnie wielkopolska i chciałby przygarnąć małego kropka czyli mnie? Jeśli by się coś znalazło to chętnie zjawię się na spotkaniu.

EDIT: Szukam tych borek i szukam a na mapie wyszło mi 8 takowych miejscowosci które są najblizej Tomaszowa Mazowieckiego...Niech mnie ktoś oświeci

Dojechałabyś do Konina to mógłbym Cię zabrać pewnie, bo chyba jadę sam na zlot... ;)

P.S.

Nie było mnie kilka dni i tyle stron nastukaliście ;)

Przepraszam za błąd w nazwie zaraz poprawię ale rezerwacja była szybka i jakoś tak wyszło

Co do spotkania w 2oo jestem za dogadajmy tylko termin.

Jeszcze raz wielkie przepraszam poprawki naniesione

Nic się nie stało, ważne, że jest dach nad głową :clap:

Do 2oo mam 15 minut motocyklem, niewiele dłużej pociągiem (w zależności od charakteru spotkania :icon_razz: ) także nawet w tygodniu nie ma problemu żeby się spotkac.

Dojechałabyś do Konina to mógłbym Cię zabrać pewnie, bo chyba jadę sam na zlot... :clap:

P.S.

Nie było mnie kilka dni i tyle stron nastukaliście ;)

No to juz jest jakaś opcja! Dam ci znac niedlugo co i jak . Jesli okaze sie ze nie bedziesz jednak sam jechał to napisz. ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...