KarolinaPink Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Skromnie zapytuję - znajdzie się jeszcze kawałek podłogi w którymś domku? Jestem bardzo (nie)grzeczna i malo miejsca zajmuję :crossy: Kto mnie przygarnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Się określam1. pasuje mi od soboty ale kusi piątek więc kombinować będę.2. Dojadę w pojedynkę bo ja ze Wschodu z Lublina- znak rozpoznawczy na miejscu Różowe stringi na spodniach----nie no żartuję :P :crossy: 3. co do składu- mniemam,że się nie wybijemy w czasie ustalania kto z kim :P 4. Anioł Stróż jest- czyli Ja :crossy: 5. Strażak też - jakby się jakiś Men na babkę napalił albo odwrotnie to siła fachowa do gaszenia niezbędna!!!5. Wychodzi 4 na 4 -sprawiedliwie :P 6. oprócz śpiewania -jeszcze utulanie do snu, pocieszanie ( to się teraz tak nazywa hi hi hi! )6. Wnioski i życzenia proszę zgłaszać przed wyjazdem.7. Reklamacje przyjmowane będą po wszystkim , zażalenia też ale nie wiem czy będą brane pod uwagę z naciskiem na to,że nie będą :P :) Kobietki a może jakiś zespół densujący stworzymy- coby nas Chłopaki nie zgasili skeczami :P Czyli ogólnie jest SIMPLY THE BESTJakby coś jeszcze to pisać, wyjaśniać, monitować etc. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) WitamKarolinka jedz z nami na pewno się gdzieś zmieścić chciałabym przygarnąć wszystkim ale nasza lista jest jak na razie zamknięta, ewentualnie podłoga zostaje, albo połówka łóżeczka u jakiegoś naszego Pana :-) w każdym razie mi tam nie przezkadza jak ktoś będzie chciał się na dostawkę u nas przekimać nie wiem jak tam reszka składu domkowego. P.S. Poza tym Tita jest rezerwowa więc może się okazać że jeszcze jedno lokum się u nas znajdzie. Się określam1. pasuje mi od soboty ale kusi piątek więc kombinować będę.2. Dojadę w pojedynkę bo ja ze Wschodu z Lublina- znak rozpoznawczy na miejscu Różowe stringi na spodniach----nie no żartuję :P :crossy: 3. co do składu- mniemam,że się nie wybijemy w czasie ustalania kto z kim :P 4. Anioł Stróż jest- czyli Ja :P 5. Strażak też - jakby się jakiś Men na babkę napalił albo odwrotnie to siła fachowa do gaszenia niezbędna!!!5. Wychodzi 4 na 4 -sprawiedliwie :P 6. oprócz śpiewania -jeszcze utulanie do snu, pocieszanie ( to się teraz tak nazywa hi hi hi! )6. Wnioski i życzenia proszę zgłaszać przed wyjazdem.7. Reklamacje przyjmowane będą po wszystkim , zażalenia też ale nie wiem czy będą brane pod uwagę z naciskiem na to,że nie będą :P :) Kobietki a może jakiś zespół densujący stworzymy- coby nas Chłopaki nie zgasili skeczami :P Czyli ogólnie jest SIMPLY THE BESTJakby coś jeszcze to pisać, wyjaśniać, monitować etc. POZDRO Tak tak ja jestem za zespołem densującym, jakąs choreografie ułożymy i będzie git! Taki mini prezent dla naszych Panów haha co by im nie dać zasnąć :-) A co do naszego Norbika strażaka, proszę wziąć duuużą gaśnice hahaha :crossy: Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez izula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Izula, podpisuje sie pod wszystkim co napisalas pod moja nieobecnosc :). Pasuje mi wyjazd w piatek bo jak napisal Pierwoszow, najwazniejsza i najlepsza jes pierwsza noc :clap:. Wiem to z innych zlotow. P.S. Izula dzieki za przejecie inicjatywy i zaklepanie domkow jeszcze wczoraj :crossy: Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Lime82 Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Matko jedyna ! Oj będzie się działo. Belgu - a my frajerzy własne drzewa do lasu wieziemy !Kurcze jakzes sie zaoferowal naszym kobietom to teraz nawazone piwo trzeba bedzie wypic... Ja siedzialem cicho jak myszka... ty zes sie wyrwal... :crossy: A tak btw.... czy ktos bedzie do Borek jechal z Warszawy lub okolic autem i bedzie mial 2 miejsca? Nasze kobity nie chca uchodzic za plecaczki wiec szukamy opcji transportu dla nich :clap: Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez Belgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) widziałem sie z Tomkiem i moge powiedziec chyba :biggrin: ,1. jedzie napewno ... :bigrazz: 2. proponuje termin jak w temacie "wyjazd do Borek" na piątek koło 18:00...3. Pierwszow mówi , a Tomek potwierdza - tylko piątek :buttrock: (mam nadzieje że zawitam w piątek :icon_rolleyes: ).4. myśle że na miejscu powinien byc podręczny sprzęt gaśniczy: sprawny i konserwowany co rok (lub częsciej - według zaleceń producenta) :biggrin: ehh bedzie się działo :lalag: A tak btw.... czy ktos bedzie do Borek jechal z Warszawy lub okolic autem i bedzie mial 2 miejsca? Nasze kobity nie chca uchodzic za plecaczki wiec szukamy opcji transportu dla nich :( jak bedzie lało jak z "cebry" :biggrin: to nie wiem czy dyliżansem nie pojade, a wtedy tak Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez norbik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 widziałem sie z Tomkiem i moge powiedziec chyba :biggrin: ,1. jedzie napewno ... :lalag: 2. proponuje termin jak w temacie "wyjazd do Borek" na piątek koło 18:00...3. Pierwszow mówi , a Tomek potwierdza - tylko piątek :biggrin: (mam nadzieje że zawitam w piątek :icon_rolleyes: ).4. myśle że na miejscu powinien byc podręczny sprzęt gaśniczy: sprawny i konserwowany co rok (lub częsciej - według zaleceń producenta) :bigrazz: ehh bedzie się działo :lalag: Już byście pojechali co? A może próbę generalną byście jeszcze zrobili :( :buttrock: A nie ma tak dobrze - poczekać trzeba :biggrin: Będzie lepiej smakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Tak tak ja jestem za zespołem densującym, jakąs choreografie ułożymy i będzie git! Taki mini prezent dla naszych Panów haha co by im nie dać zasnąć :-)A co do naszego Norbika strażaka, proszę wziąć duuużą gaśnice hahaha :icon_rolleyes: Tanczyc moge, ale dla dobra ogolu spiewac nie powinnam bo nie umiem :buttrock: Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez tita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nulka, mam nadzieje ze juz sie zdecydowalas na przyjazd w piatek :icon_rolleyes: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (...)Tomek K. coś wymyśli :biggrin: a i ja spałem w różnych warunkach heh (...) Damy radę! - powiedział harcerz, zawiązując buta... dżdżownicą. :icon_rolleyes: (...)3. co do składu- mniemam, że się nie wybijemy w czasie ustalania kto z kim :biggrin: (...) ... jak i gdzie...W razie czego, przyjmijmy opcję, ze Bóg tak chciał. :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Nulka, mam nadzieje ze juz sie zdecydowalas na przyjazd w piatek :(A bo co? Jak nie przyjadę w piątek to co- paszła mi stąd usłyszę :biggrin: Nie dam sie wyrzucić,zaprę się o drzwi , ogłoszę głodówkę itd :biggrin: Albo będę wyć! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Damy radę! - powiedział harcerz, zawiązując buta... dżdżownicą. :icon_rolleyes: ... jak i gdzie...W razie czego, przyjmijmy opcję, ze Bóg tak chciał. :buttrock:Każda opcja będzie dobra , można przecież dokonywać pewnych roszad ,zamian.No chyba ,że zostanie wykupiona rezerwacja na danego samca :bigrazz: I wtedy wyłączność wchodzi w grę a więc Gość z wymiany "miedzypłciowej " wypada :lalag: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A bo co? Jak nie przyjadę w piątek to co- paszła mi stąd usłyszę :icon_rolleyes: Nie dam sie wyrzucić,zaprę się o drzwi , ogłoszę głodówkę itd :biggrin: Albo będę wyć! BuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuNulka, spokojnie :biggrin:. Nic takiego nie bedzie mialo miejsca. Mialem na mysli ze na piatek sa zaplanowane wszystkie glowne atrakcje. A miejsce w naszym skladzie masz zaklepane niezaleznie od tego czy przyjedziesz w piatek czy w sobote. Kto nam bedzie spiewal kolysanki i przytulal i pocieszal, jak nie ty :buttrock: Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam sprawę czy ktoś jedzie z moich okolic to jest Złotow, Piła lub ogólnie wielkopolska i chciałby przygarnąć małego kropka czyli mnie? Jeśli by się coś znalazło to chętnie zjawię się na spotkaniu. EDIT: Szukam tych borek i szukam a na mapie wyszło mi 8 takowych miejscowosci które są najblizej Tomaszowa Mazowieckiego...Niech mnie ktoś oświeci Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez samsung Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 EDIT: Szukam tych borek i szukam a na mapie wyszło mi 8 takowych miejscowosci które są najblizej Tomaszowa Mazowieckiego...Niech mnie ktoś oświeciTo Borki na południe od Tomaszowa, między miastem a północnym brzegiem Zalewu Sulejowskiego.pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Samsung... Szukaj SMARDZEWICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi