olorol Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Musieli jakos ukryc ten skopany na maxa reflektor...skoro mowa o skopanych reflektorach to.. http://allegro.pl/item214584324_najtanszy_...a_gpr_50r_.html fuuuu jak to wygląda :P - lampa ( 4-te zjdęcie :D ) Edytowane 12 Lipca 2007 przez olorol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 To R1 i CBR mają agresywny przód? Od kiedy? Znowu cos przeoczyłem?hehe. A tak na serio to Suzuki nigdy nie robiło super-ostrych moto jesli chodzi o design....ale robi ostre moto w osiagach....za to inni robia agresywne z wyglądu zeby nadrobic braki w performance....ot tak to działa.... no akurat CBR 1000 rr ma chyba najbardziej agresywny przod z litrowek wiec nie opowiadaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Kurde, R1 to prawdziwa, wąska w (...) dziwka przy tym lelejowatym, obłym, dziobatym motocyklu... Hehe, dobrze Dominik mówisz, R1 z wyglądu (jak i w sumie z osiągów.. hhehe) to typowa rasowa dziwka..Haha, spodobało mi się to porównanie :PPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Jakoś te ostatnie wymysły mi w ogóle nie odpowiadają... Najładniejszy z GSXR-ów jest chyba k1 bo czym nowsze tym bardziej kombinowane.. Jeszcze te śmieszne wydechy... Mocowanie rejestracji wystaje na "pól metra".. Troche by trzeba było w nim pozmieniać i byłby o wiele ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lof Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Bezsensowna kłótnia bo tak naprawdę zależy tylko od gustów i tyle... Mnie osobiście podobają się wizualnie również najbardziej 1000RR, R1 i Zx-y. Suzuki już jakoś trochę mniej wizualnie, ale nie uważam go za brzydki. Nie ma co generalizować bo tak samo motocykle jak inne rzeczy... jedni lubią koszulki polo - kto inny powie że są pedalskie i że wolą z kołnierzem w serek... bla bla bla... nie ma się co kłócić liczą się zamiłowania do tego samego rodzaju przyjemności - czyli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 IMO lampa w K7-ce faktycznie jest zje*ana - jest taka hayabusowata. Oryginalne wydechy to już w ogóle klapa totalna. Co do np. R1 i Bladego to generalnie same sylwetki mają przepiękne, irytuje mnie natomiast taki mały detal jakim są kierunkowskazy, które Honda i Yamahaha w dalszym ciągu montują "po staremu" na jakiś wystających patyczkach, tu :clap: dla Suzuki które IMO pieknie wkomponowało kierunki w zadupek i luterka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lof Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 No co do kierunków to w zupełności się zgadzam..Ja w swojej R1 mam z przodu normalne kierunki ale tylne już przerobiłem pod zadupkiem na LED-ach zintegrowane ze stopami i światłami.. od razu nabiera miłego wyglądu :clap: Tyle że trzeba to zrobić samemu i to kosztuje.. a tak miałoby się to już od razu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Malowanie zdecydowanie pomaranczowo czarne :icon_mrgreen: Lampa jak lampa wazne ze dobrze swieci :clap: Przeciez to moto jest przezaczone do szybkiej jazdy a nie do powolnego przetaczania sie w miescie (czyt. lansowania :crossy:) ? Ja w Tcat'cie tez juz nie mam z tylu wystajacych kierunkow przod trza bedzie zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No nie wiem, czy R1 ma braki w performance..Ma,ma... Taka R1 z 2007 na tylnym kole pokazuje 10 KM ( :biggrin: ) mniej niz 1000 K7 :crossy: Co do wygladu i malowania:moto ma zapierniczac,dobrze sie prowadzic i ostro hamowac no i sie nie psuc :biggrin: A jak komus zalezy na wygladzie to niech kupi sobie inne moto i lansuje pod Kolumna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) powiem tyle jak na torze wychodze na prosta start meta z kolesiem, ktory jezdzi podobnie jak ja, to tylko 1L K7 jest w stanie sie utrzymac nawet K6 dostaje baty :P a jesli chodzi o wyglad to czarny z karbonowa yoszka jest zajebisty :icon_mrgreen: Edytowane 14 Lipca 2007 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Lampa rzeczywiście brzydka, ale ogólnie jest ok. Mi tam bardziej podobają się poprzednie modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 malowania ogólnie brzydkie. Toleruje tylko jedno - biało niebieskie. Reszta to jakas tania tandeta. Proponuje niech zrobią różową dla barbie. Co do motocykla ma jedną wadę - nazwa na baku nie brzmi kawasaki. Innych wad ten motocykl nie ma. A jak zapie**ala...... hmmm poezja. Honda może w 2012 zrobi taki motocykl. No chyba że wtedy wszyscy będziemy na rzepaku jeżdzić i dbac o srodowisko, a motocykl 25KM to bedzie max możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 dla mnie zajebiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Z tych malowań podoba mi się jedynie tradycyjne bialo- niebieskie. Pozostałe dwa wyglądają dla mnie strasznie chałowato. Może to kwestia zdjęć wszakże niewidziałem ich na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi