Bartek.M Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jak w temacie czym można umyć zacisk bo próbowałem różnych rozpuszczalników itp. ale nic nie rusza tego syfu. Czy jest jakiś specyfik specjalnie do tego przeznaczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Tak jest - płyn hamulcowy i czczoteczka do zębów . Poważnie . Spróbuj schodzi wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Może zmywacz do hamulców ?Może kwasem do felg aluminiowych ? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musti_RS Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 jest taki płyn do mycia silników, nie pamietam nazwy...Ja w samochodzie czy w motorze też mialem zaciski usyfione, popsikalem tym odczekałem 10 minut splukalem woda i jak nowe...Popytaj na CPN-ach albo w sklepach motoryzacyjnych... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Olej napedowy? :icon_mrgreen: Ja zawsze tym czyszcze syf z motoru :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 aceton i szczoteczka do zebow, plyn cham. nie zdejmuje tluszczu, aceton swietnie odparowuje itp. POLECAM:) Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Moj znajomy ma myjnie samochodową i tam ma jakis srodek do czyszcenia pomnikow.W kilka sekund znika cały syf,aż bylem pod wrazeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Do czyszczenia zaciskow nalezy uzyc srodka, ktory do tego celu sluzy i jest plynem do czyszczenia hamulcow, lub po angielsku brake cleaner.Inne wynalazki mozliwe ze i dobrze dzialaja ale uzywa sie ich na wlasna odpowiedzialnosc. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Wurth, niemiecki szpraj, brake cleaner, pod cisnieniem, 500 ml. koszt 10-12 zl.idealny do tego, jak i do czyszczenia gaznikow, bo nie niszczy membran Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi