Z3US Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Mam pytanko, czy w jawce jest cewka ładowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 :?: jaka cewka ładowania , napisz cos więcej bo nie wiem o co chodzi :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Dokładnie niewiem, ale chodzi mi o taką co potrzebna jest do ładowania akumolatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Przecież jawka oryginalnie nie posiada akumulatora.Są tam trzy cewki, jedna zasilająca cewkę zapłonowa , i dwie zasilające światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 dokladnie bo co by niby mialo sie tam ladowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Jak chcesz ladowanie to pokombinuj z magnetem od wueski :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Można dokładniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Można dokładniej :) No ale co ty chcesz ładowac ???Przecież w jawce nie ma akumulatora, chyba że ty masz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Hehe a ja sobie wlasnie kupuje nowy akumulatorek do mojego simaka :) Teraz mam jakas baterie tylko po to by obwod zamykala (ta bateria ma ponad 100 ampero godzin (napisalem tak bo nie wiem jak skrutem :wink:)). A w jawie akumulator ? Chyba ze se sam dorobisz chociaz nie wiem gdzie go wsadzisz (chyba ze w jawie pod siedzeniem schowek jest) :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 8 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Hehe a ja sobie wlasnie kupuje nowy akumulatorek do mojego simaka :) Teraz mam jakas baterie tylko po to by obwod zamykala (ta bateria ma ponad 100 ampero godzin (napisalem tak bo nie wiem jak skrutem :wink:)). A w jawie akumulator ? Chyba ze se sam dorobisz chociaz nie wiem gdzie go wsadzisz (chyba ze w jawie pod siedzeniem schowek jest) :) 100 Ah ? 8O Jesteś pewien? Skąd żeś Ty to wymontował?? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Ze Stara albo innego ciezarowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Hehe a ja sobie wlasnie kupuje nowy akumulatorek do mojego simaka :) Teraz mam jakas baterie tylko po to by obwod zamykala (ta bateria ma ponad 100 ampero godzin (napisalem tak bo nie wiem jak skrutem :wink:)). A w jawie akumulator ? Chyba ze se sam dorobisz chociaz nie wiem gdzie go wsadzisz (chyba ze w jawie pod siedzeniem schowek jest) :)-wystarczy połączyć przewody od akumulatora i nic w instalacji się nie spali Co to za bateria ?, napewno 100 Ah ? może się pomyliłes przynajmniej o jedno zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Nie, nie pomylilem sie. Naprawde tyle ma 8O Sam sie zdziwilem. To jest jakas taka bateria akumulatorowa czy jakos tak a nie zwykly akumulator chyba :) Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Przerabiam instalacje na "akumulatorową" a aku to już wiem gdzie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi