XaVery Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Mało dostepny :icon_razz: :icon_razz: Jezeli chodzi Ci o xj 600 diversion to zobacz ile tego jest na allegro:http://www.allegro.pl/search.php?string=di...n&category=5557 Może nieprecyzyjnie się wyraziłem, chodziło mi o mało dostępny w mojej okolicy.Raczej nie będę po Polsce jeździł żeby kupic moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Może nieprecyzyjnie się wyraziłem, chodziło mi o mało dostępny w mojej okolicy.Raczej nie będę po Polsce jeździł żeby kupic moto.Zapraszam na forum.yamahaxj.pl. Jest tam od groma poznaniakow. Moze cos dla ciebie wynajda :). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaVery Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Zapraszam na forum.yamahaxj.pl. Jest tam od groma poznaniakow. Moze cos dla ciebie wynajda :). Dzięki za link. Na pewno przejrzę to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ktoś w innym temacie zasugerował - mając większą ilość kasy (tutaj 12kpln) można kupić używanego GS'a za 7-8kpln oraz porządne ciuchy, po czym za rok sprzedać GS'a z niewielką stratą i zanabyć drogą kupna jakąś 600. Według mnie nie jest to głupie posunięcie, a małe suzuki pozwoli liznąć trochę sportu, trochę turystyki... Będziesz wiedział czego szukasz w motocyklach :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikun Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Malo dostepny?? XJ to jeden z najpopularniejszych motocykli i nie powinienes miec problemow ze znalezieniem czegos ciekawego. choc w tej chwili rzeczywiscie nie ma zbyt wielu ogloszen ale sam niedawno szukalem czegos dla siebie i bylo ich dosyc sporo wiec wystarczy troche poczekac a pewnie cos sie znajdzie ogloszenia z wlkp. http://moto.allegro.pl/item211358105_yamah..._diversion.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M466672 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M466223 http://moto.allegro.pl/item211348034_yamah...5_r_xj600s.html http://moto.allegro.pl/item211313872_yamah..._sprzedam_.html i do tego jeszcze kilka XJ 600N sa to raczej starsze roczniki ale moze ktorys okaze sie warty uwagi no i niestety zeby kupic zadbany motocykl to zwykle trzeba sie troche najezdzic wiec nie warto ograniczac sie do najblizszej okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbirAs Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Ja także rozglądam się szeroko, za motocyklem. Również nie dawno zrobiłem prawko kat. A , a w przeszłości Komarki, WSK'i, MZ , itp. Miałem również okazje trochę dosiadać starego GS500 i wiem, ze szybko bym szukał czegoś innego, wiec może BANDIT 600 ? Czy to za wiele ? Edytowane 4 Maja 2010 przez ZbirAs Cytuj www.MotoManiacy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Aleś kolego kotleta odgrzał :biggrin: Nawiasem mówiąc, jeśli GS 500 tak szybko przestał by Ci wystarczać, to albo jesteś następcą Rossiego, albo kolejnym mistrzem prostej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 hm.. czyli bandit Ci po sezonie tez sie znudzi?! moja rada. zacznij od miejszych pojemnosci i stopniowo przesiadaj sie na wieksze. W ten sposob nauczysz sie bardzo dobrze jezdzic na motorze wykorzystujac jego osiagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbirAs Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 hm.. czyli bandit Ci po sezonie tez sie znudzi?! moja rada. zacznij od miejszych pojemnosci i stopniowo przesiadaj sie na wieksze. W ten sposob nauczysz sie bardzo dobrze jezdzic na motorze wykorzystujac jego osiagi. Ja tego nie powiedziałem ... Ale miedzy BANDITEM a GS500 chyba jest znacząca różnica więc czemu ma mi się znudzić. Myślałem nad tym w ten sposób, aby nie stracić za dużo kasy i trochę pośmigać na jednej maszynie (nie jeden sezon)... Ale ok jako młody motocyklista biorę wszelkie uwagi i rady pod uwagę od bardziej doświadczonych jeźdźców... :icon_twisted: Cytuj www.MotoManiacy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja tego nie powiedziałem ... Ale miedzy BANDITEM a GS500 chyba jest znacząca różnica więc czemu ma mi się znudzić. Myślałem nad tym w ten sposób, aby nie stracić za dużo kasy i trochę pośmigać na jednej maszynie (nie jeden sezon)... Ale ok jako młody motocyklista biorę wszelkie uwagi i rady pod uwagę od bardziej doświadczonych jeźdźców... :icon_twisted: Ja sądziłam, że mi się GS znudzi po jednym sezonie, że nauczę się wystarczająco dużo, żeby się przesiąść na sportową 600-tke. A tu mam w planach przejeździć kolejny na moim suzuku. Wdzięczne moto do nauki. Jeśli nie planujesz często robić jakichś dłuższych trasek, to do kręcenia się po mieście rewelacyjny sprzęt. Pewnie, że momentami brakuje mocy, zwłaszcza jak ma gonić większych kolegów, jest jej jednak wystarczająco dużo, żeby sprawnie wyprzedzać samochody w ruchu miejskim. A jak chcesz trochę więcej to kup GPZ500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 (edytowane) A jak chcesz trochę więcej to kup GPZ500. Co On Ci zrobił że pchasz go w GPZ? :icon_mrgreen: Panowie..i Panie... Ci którzy twierdzą że GS500 się nudzi po sezonie na pewno nie mieli styczności z tym motocyklem. :biggrin: Ja przesiadłem się na GS500 ze sportowej 600-tki, nastukałem nią kilkaset tys km w ciągu 3 lat i nigdy mnie się nie znudziła, a jeździłem od rana do nocy po 13h dziennie, 6 dni w tygodniu, przez cały rok, lato czy zima, jako kurier moto. I żałuję że ją sprzedałem. :banghead: Nigdy nie zawiodła, mało paliła, prowadziła się jak rower, była zwinna i zgrabna. A co do prowadzenia - pośród dziesiątek różnych motocykli którymi miałem okazję jeździć, najlepiej prowadziła się GS500E. Nawet w swojej klasie 500ccm ma najlepsze prowadzenie i bardzo dobre zawieszenia. Do tego prosta budowa czyli łatwe i tanie naprawy, trwałość i niskie ceny części oraz utrzymania. A na pierwsze moto jest idealna. Ave GS500. :buttrock: Edytowane 5 Maja 2010 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja tego nie powiedziałem ... Ale miedzy BANDITEM a GS500 chyba jest znacząca różnica więc czemu ma mi się znudzić. Myślałem nad tym w ten sposób, aby nie stracić za dużo kasy i trochę pośmigać na jednej maszynie (nie jeden sezon)... Pewnie, że jest różnica. Ale skoro dopiero co zrobiłeś prawko a GS500 już Ci się znudził to i pewnie bandit Ci sie szybko znudzi Ale ok jako młody motocyklista biorę wszelkie uwagi i rady pod uwagę od bardziej doświadczonych jeźdźców... :icon_twisted: I tego się trzymaj Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k o b 22 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja tego nie powiedziałem ... Ale miedzy BANDITEM a GS500 chyba jest znacząca różnica więc czemu ma mi się znudzić. Myślałem nad tym w ten sposób, aby nie stracić za dużo kasy i trochę pośmigać na jednej maszynie (nie jeden sezon)... Ale ok jako młody motocyklista biorę wszelkie uwagi i rady pod uwagę od bardziej doświadczonych jeźdźców... :icon_twisted: Stracisz zdecydowanie więcej jak nie opanujesz bandita. Ja brałem pod uwagę tylko gs500, po oglądnięciu kilku sztuk, odpuściłem konkretnie ten model. Pojechałem oglądnąć brzydką na każdym zdjęciu cb500, ale w realu całkiem inaczej wygląda :). Jest piękna, lekko ekonomiczniejsza i mocniejsza od suzuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbirAs Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dziękuje za dobre rady, naprawdę doceniam pomoc... Będę szukał dobrego GS'a , a czas pokaże co dalej ... Pzdr! :icon_evil: Cytuj www.MotoManiacy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobber Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Stracisz zdecydowanie więcej jak nie opanujesz bandita. Ja brałem pod uwagę tylko gs500, po oglądnięciu kilku sztuk, odpuściłem konkretnie ten model. Pojechałem oglądnąć brzydką na każdym zdjęciu cb500, ale w realu całkiem inaczej wygląda :). Jest piękna, lekko ekonomiczniejsza i mocniejsza od suzuki. a co Cie zniechecilo w GS'sie?;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi