mmatteuszz Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) ja bym polecał virago 535 :icon_exclaim: mam nawet taką na sprzedaż ;) myśle ze dla Ciebie byłaby idealna. a z Torunia do Złotnik masz niedaleko ;) Edytowane 25 Czerwca 2007 przez mmatteuszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 względnie Yamaha ER 5, :biggrin: Bandit 400???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ręce opadają. Nie mów, że się upierasz na cokolwiek nie mając pojęcia o motocyklach ( jak sama twierdzisz) bo Cię tu zlinczują .... :biggrin: EEeee a gdzie to niby stwierdziłam, że nie mam kompletnie pojęcia?? Dobra Maleństwa, dzięki za wszystkie podpowiedzi :icon_biggrin:Co będzie to będzie, kupię co kupię :icon_biggrin: Może w ogóle zrezygnuję i będę plecakiem...Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Yamaha ER 5, a nie Kawasaki ER 5 ? Proponuje kurs prawka jeśli jeszcze nie masz - tak na początek, a potem... cóż, chyba jeszua kiedyś stwierdził, że niestety pierwszy motocykl kupuje się oczami :biggrin: Edytowane 25 Czerwca 2007 przez dlamichala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Powiedz jeszcze czy podobają Ci sie sporty czy może naked???Hmmm... Jesli z naked to Bandita 600 bym Ci polecił, a jeśli sport to CBR600 :biggrin: Bo GS to jednak nudny i po tygodniu bedziesz niezadowolona... Ja z ETZ 150 przesiadłem sie na FZR1000(150KM) i uważam, ze to naprawdę nic strasznego :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) :biggrin: hejka, sorki za błędy. Od rana siedzę na słońcu i jakoś tak mnie zaćmiło...kawa er 5 i racja, pisałaś że pojęcie masz.... już siedzę cicho. :icon_biggrin: Fajnie, że w ogóle kobitki się udzielają. OBY JAK NAJWIęCEJ :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :cool: A w zasadzie to jaki problem pojeździć trochę na tym , trochę na tamtym; W takim pułapie cenowym możesz sobie popróbować wszystkiego ... w sensie kupić-sprzedać jak się nie spodoba. :smile: Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Powiedz jeszcze czy podobają Ci sie sporty czy może naked??? Zdecydowanie sporty, ale wiesz chodzi o to, żebym sobie dała radę. Nigdy nie prowadziłam (przynajmniej sama) sporta... Także nie wiem czy 600 na początek to dobry pomysł... A w zasadzie to jaki problem pojeździć trochę na tym , trochę na tamtym; W takim pułapie cenowym możesz sobie popróbować wszystkiego ... :biggrin:hehe znajomi mi napewno nie dadzą, bo dobrze wiedzą, że mam zamiłowanie do szybkiej jazdy :icon_biggrin:Dlatego nie chcę kupować 100-konnego motóra (chociaż nie powiem, że mnie ciągnie) zanim nie zdobędę wyczucia, bo inaczej zaliczę pierwsze drzewo po prawej (albo jak mnie zniesie to po lewej :icon_biggrin::P), zwłaszcza, że mieszkam w środku lasu to z drzewami nie będzie problemu - ślepy by trafił :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stazi na Janku Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wiesz co myslę że byłabyś zadowolona z hondy shadow 600. Chyba że nie lubisz czoperków ale uważam że jest dobry dla kobiety. Bo ani wyrywny ani ciężki. Osobiście swojej kobiecie kupiłbym takie moto gdyby miała prawko:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja z sentymentu do mojego poprzedniego (i również pierwszego) motocykla polecam Kawasaki GPZ500. Motocykl 7-8 letni możesz już dostać za 7000-8000zł. Można nim pośmigać i się pokazać a jednocześnie dużo się nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) zwłaszcza, że mieszkam w środku lasu to z drzewami nie będzie problemu - ślepy by trafił :icon_twisted: To może kup sobie jakiego leśnego popierd*lacza :banghead: Fajnie tak zaczynać przygodę z motocyklami, że się problemów z kasą nie ma ... Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wiesz co myslę że byłabyś zadowolona z hondy shadow 600. No nie powiem, że nie lubię chopperów :icon_mrgreen: W niedzielę miałam okazję śmignąć Suzuki Intruderem 1800 220km/h :icon_evil::D:D Cuuuudo :buttrock: :banghead: Jechałam na VT500 i całkiem wygodnie mi się prowadziło, całkiem przyjemnie i bezstresowo.Także qrcze cały czas się waham, bo jednak sporty mnie bardzo pociągają :banghead: Co do enduro, to jeździłam, co prawda jako pasażer, ale naprawdę świetna sprawa :flesje: Tylko ja niestety mogę sobie pomarzyć ze względu na chore kolana :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Od rana siedzę na słońcu i jakoś tak mnie zaćmiło... Taka to pozyje :banghead: Ja bym sie zastanowil nad topowymi 500tkami:cb500 (stereotypowo najtrwalsza i najporzadniej wykonana), gpz500 (najbardziej sportowy design), gs 500 (najbardziej popularny, ogromny rynek wtorny czesci) oraz er 5 (prawie gpz'cik bez owiewek w wersji naked).Tutaj trzeba podejmowac decyzja majac konkretne egzemplarze przed soba, ich stan, walory estetyczne... Z mocniejszych to mozna by zaryzykowac bandziora 600, gsx600f albo wspominana juz XJ600 (najlzejsza chyba z tej trojki). Sa to juz czterotakty, niestety troszeczke ciezsze... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zdecydowanie sporty, ale wiesz chodzi o to, żebym sobie dała radę. Nigdy nie prowadziłam (przynajmniej sama) sporta... Także nie wiem czy 600 na początek to dobry pomysł... złytypy masz, er5, gs500, cb500, gpz500, ewentualnie xj600motocykl na początek powinien być nie za mocny i w miarę możności lekki; na 150KM i inne takie przyjemności jeszcze będziesz miała czas - najpierw trzeba się nauczyć podstawpoza tym poszukaj tematów typu "pierwszy motocykl" - większość uwag będzie pasowała do każdego żółtodzioba :banghead: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 NA PIERWSZE MOTO NIE KUPUJ 500tki ani nic podobnego !!!!!!!! pierwsze moto to tylko 80 albo 125 cm3. Przynajmniej nauczysz się podstaw, co i jak... :lapad: :lapad: :lapad:80 za duzo, wg mnie 50! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 80 za duzo, wg mnie 50!O matko nie obrażaj mnie z łaski swojej :lapad:Ehhh niektórzy to mają pomysły... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi