siara_1990 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mi juz pare razy dystrybutor wylaczyli, ja kasku raczej nie zdejmuje nigdy... zdazylo sie tez pare razy ze tankowalem rano gdzie byla ekspedientka i nikogo wiecej i jak wszedlem w kasu tez sie przestraszyla... nie zdejmuje kasku od momentu kiedy polozylem go na ladzie przy placeniu a jakis ch*j z obslugi popchnol stojak z gumami prezerwatywami i jeszcze innymi smiecmi .... garnek polecial na ziemie i zlamal mi sie daszek ten na gorze kasku (mowie o crossowym)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBAR1 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 skad biora sie tematy z cyklu : kaska z glowy, czy jazda po spiasku uszkodzi moj motor, czy stawianie motory na nuzce centralne powoduje uszkodzenia , opsikal mni egosc spryskiwaczem... itp?????????????????? bo za hu*a nie czaje???!?!!?!?!!!!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Sezon w pelni ludziom sie nudzi niewidziec czemu i zamiast jezdzic na moto dziela sie roznymi ciekawymi sprawami zyciowymi na forum :] Co w tym takiego dziwnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acy Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Sezon w pełni, ale deszcz pada. A ja w deszczu nie lubię jeździć :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 oh, jej. normalnie spopieliłem się ze wstydu. zapomniałem dodać :) moi wspaniali doktorzy etycznego i moralnego wychowania, znawcy dobrego smaku i savoir-vivre czy bon-ton. biję się w pierś, moja wina, a gupiiii Jasne. O ty najmądrzejsza, wszystkowiedząca wyrocznio. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) no i chociaż w jednym się zgadzamy :icon_question: :icon_mrgreen: pozdrawiam palesatan - cholera, jak znam siebie, to pewnie tak powiem ;) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez bartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elvis_mt Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ja to wcale nie zakładam kasku bo jest niewygodny i poważnie mi utrudnia prowadzenie motoru, mnie tam muszki i komary nie przeszkadzają wolno jeżdże raczej turystycznie na stacji zawsze dzień dobry dowidzenia kasku nie zdejmuje bo nie mam hehe tylko trochę przez to policja mnie nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) To ja dzisiaj tankowałem w kasku a kolega kolo mnie tankował w kasku motocyklem bez blach ... i po zatankowaniu musial odjechać pod budynek stacji bo nie miał nóżki i musial opszeć o mur.. Zaraz jak podjechaliśmy pracownik stacji wyszedł i patrzył co robimy... Mi to tam nie przeszkadzało, a to chyba normalne, że się bali ze gość bez blach odjedzie.. Edytowane 1 Lipca 2007 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Tankując zazwyczaj nie zdejmuje kasku bo.....mi sie nie chce a dostęp do kaski mam swobodny. Płacąc też kasku nie ściągam...no chyba ,że za kasą stoi wyjątkowej urody pracownica stacji paliw, do której od razu nabieram ogromnego szacunku :)....sama wymiana uprzejmości na linii sprzedawca -klient już nie wystarcza :biggrin:Acha...no i jeszcze nikt mi przed nosem dystrybutora nie wyłączył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Acha...no i jeszcze nikt mi przed nosem dystrybutora nie wyłączył. Bo to zależy od sprzętu, jakbyś podjechał prawdziwym motocyklem, (czyt. sportem :) ) a nie jakimś turystycznym emerytowozem, to by od razu po AT dzwonili :notworthy: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 mi tam też nigdy niczego nie wyłączali przed nosem :clap: i nikt też nigdy sie nie czepiał jak nie ściągałam kasku :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 W Sobote tankowalem o 06:30 rano, w kominiarce i z kaskiem na głowie, tylko szczęka była otwarta. Dystrybutor działał :clap: Miałem jeszcze zatyczki w uszach i nie bardzo słyszałem co Pan do mnie mówi :wink: Aha, rękawiczek też nie zdjołem :clap: Bardzo żałuje swojego zachowania i prosze o rozgrzeszenie :clap: ......ale w sumie z Warszafki jezdem :lalag: :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ale w sumie z Warszafki jezdem :icon_mrgreen: :crossy: I to wszystko wyjaśnia....... Oj nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bo to zależy od sprzętu, jakbyś podjechał prawdziwym motocyklem, (czyt. sportem icon_razz.gif ) a nie jakimś turystycznym emerytowozem, to by od razu po AT dzwonili icon_twisted.gif mrugacz.gifNo to dopiero jakbym sportem podjechał na którąkolwiek ze stacji na Naszym Targówku ,kaska zdjął i jakby okazało się żem łysy to dopiero by mnie AT zglebili.......nie łatwo być łysym i śmigać na moto....dlatego Klaudiusz garnuszka z głowy nie zdejmuje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madzia 6 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 ja tam prawie zawsze zdejmuje kultura też tego wymaga. wyjatek jak jest upał a mnie sie spieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi