Quba Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 witamod miesiecy nasuwa mi sie pytanie o to czy do skuterka mozna zalozyc instalacje gazowa ? a jesli tak to czy do 2t czy 4t?. aha i jeszcze jedno widzialem projekt w ktorym koles wlozyl 2x100ccm do skuterka i nitro zamontowalo no2(podtlenek azotu)mozna takie cus zalozyc do zwyklego skuterka 50ccm3 ,80ccm3 ? ? ?? ?? pozdrawiam i licze na odpowiedzi ;) ale MĄDRE :] ;) (aha i jeszcze powiedzcie mi czy taki skuterek http://www.allegro.pl/item204602210_italje...ter_2000r_.htmljest dobry? witamod miesiecy nasuwa mi sie pytanie o to czy do skuterka mozna zalozyc instalacje gazowa ? a jesli tak to czy do 2t czy 4t?.aha i jeszcze jedno widzialem projekt w ktorym koles wlozyl 2x100ccm do skuterka i nitro zamontowalo no2(podtlenek azotu)mozna takie cus zalozyc do zwyklego skuterka 50ccm3 ,80ccm3 ? ? ?? ?? pozdrawiam i licze na odpowiedzi ;) ale MĄDRE :] ;) (aha i jeszcze powiedzcie mi czy taki skuterek http://www.allegro.pl/item204602210_italje...ter_2000r_.htmljest dobry? (tzn czy dobrze jezdi jaki v-max , dobre przyspieszenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Nitro w skuterze :|... <lol2>I jak byś zamontował nitro do skuterka i w czasie jazdy użył to silnik by ci sie rozleciał :banghead:Proste że można założyć, ale nikt w to się nie bawi tylko po prostu się kupuje lepszą maszynę!! Edytowane 22 Czerwca 2007 przez ozi159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Chyba masz dużo kasy i nie masz co z nia zrobic...Jesli chcesz gaz to 4t. Tylko po co gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Gaz da się założyć, ale tylko w 4T. Jest w Polsce jakiś tam skuter z gazem - chińszczyzna jakaś. Jeżeli chodzi o NOS to obojętnie czy 2T czy 4T. Tyle, że instalacje podtlenku azotu trochę kosztują:Nitro Express Piranha Kit NX Nitro Express Incognito Kit NX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Da się nitro i ma to sens jak w skuter chcesz włożyc kupe kasy i miec go na całe życie - na pokazy itp. Projekt kumpla w Italjet'cie :cool:http://sqtery.com/modules.php?name=Forums&...der=asc&start=0 Tego Dragstera bym nie kupił, ale Italjet'a Forumle jak najbardziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 a nie taniej kupić gilere runner 180cc w 2T i do niej sportowy wydech ??? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 aha to italjet formula.aha macie moze jakies inne propozycje co do zakupu skutera tak do MAXX 3000zl??pozdrawiam zalezy mi aby mial dobrego "kopa" :] pozdrawiam bardzo prosze o odopowiedz bardzo wazne!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 hahahahaha 3000 masz do wydania i chcesz z nitro? :biggrin: :bigrazz: :crossy: :eek: :D :D poplakalem sie :Dza 3000 zl to masz nowke chujoczęga albo siakieś używane normalne skutery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie ni czlowiek mnie rozbroil. gdzie ja napisalem ze chce skuter z nitro . ecchh ludzie jak oni was z tej szkoly wypuscili bez umijętności czytania tekstu ze zrozmieniem.............. to bylo tylko pytanie :biggrin: :bigrazz: :crossy: :eek: :D :D :D :clap: a wiec ma ktos jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nie ni czlowiek mnie rozbroil. gdzie ja napisalem ze chce skuter z nitro . ecchh ludzie jak oni was z tej szkoly wypuscili bez umijętności czytania tekstu ze zrozmieniem.............. to bylo tylko pytanie :icon_rolleyes: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: a wiec ma ktos jakies propozycje? ha i jeszcze jedno widzialem projekt w ktorym koles wlozyl 2x100ccm do skuterka i nitro zamontowalo no2(podtlenek azotu)mozna takie cus zalozyc do zwyklego skuterka 50ccm3 ,80ccm3 ? ? ?? ?? każdy myślący człowiek wywnoskuje z tego że jednak chcesz założyć do gównianego skutera nitro!!Ale widac ty chyba nie myslisz PZDR!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Żeby założyc dwa razy po 100 cm3 musisz miec dwucylindrówke - czyli np. Italjet Formula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 :icon_mrgreen: :banghead: :banghead: :biggrin: :flesje: kurna pisze ze chce kupic skuter do 3000tys.skad ja ma niby kase na nitro za 1700zł?pytalem sie z ciekawosci bo moze jak nazbieram kase to sobie zaloze (ale to juz bedzie na pewno lepszy skut/ pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 :icon_eek: :) :banghead: :banghead: :banghead: kurna pisze ze chce kupic skuter do 3000tys.skad ja ma niby kase na nitro za 1700zł?pytalem sie z ciekawosci bo moze jak nazbieram kase to sobie zaloze (ale to juz bedzie na pewno lepszy skut/pzdr. najdroższy skut na allegro jest za 37,5 tys zł więc za 3000tys zł kupisz sobie takich 80 :bigrazz: http://moto.allegro.pl/item206557424_giler..._sp_125ccm.html tu masz dobrego skuta za 3500 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 mi raczej chodzilo cos na motokarte :] nie chce mi sie walic z a1 bo to strasznie duzo czekania zalezy mi na jakims skucie 50/80 ccm3 ;] pozdrawiammoze ma ktos jakiegos na sprzedaz z forum/? pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi