wrath Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Czytam o roznych opiniach na temat kupna motocykla. I jak na razie doradzacie mi Honde CB albo Suzuki GS. W takim razie moze powiecie mi ktory z tych dwoch motocykli jest lepszy???? Rozumiem ze mowimy o GS 500 i CB 400 (chyba ze jest 500). Prosze o KAZDA sugestie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Lepsza jest honda CB 500, ale jest i drozsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Heh...ja tam bym polecał CB 600 czyli Hondę Hornet :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Heh...ja tam bym polecał CB 600 czyli Hondę Hornet :D ...ale na poczatek to chyba nie dokonca dobry motocykl, lepiej uczyc sie na czyms slabszym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 CB500 na pierwszy motocykl jest jednym slowem idealny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 CB500 na pierwszy motocykl jest jednym slowem idealny Pozdrawiam to samo można powiedzieć o GS, ja tam wole suzi :D pozdro:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 GS jest trochę mały, CB mimo tej samej pojemności sprawia wrażenie bardziej dorosłe, poza tym CB 500 jest chłodzona cieczą. Przysiadłem ostatnio na chwilę na CB 450 - bardzo fajny naked sporo tańszy (wiek) od CB 500 a jednak Honda - ta praca silnika - mniodziooo!.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 CB będzie w tym przypadku lepszy i wygodniejszy do nauki...zresztą najlepiej jak spróbujesz przejechać się na jednym i na drugim modelu i będziesz wiedział co tak naprawdę będzie Ci odpowiadało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Lepsza jest honda CB 500' date=' ale jest i drozsza.[/quote'] Dokładnie. jest tez szybsza - vmax hondy to chyba 210, a gsa "tylko" 180 :DJak masz kasę, kupuj CB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Honda CB 500 - moc 57 KM, chłodzenie cieczą, niezła już do turystyki i drogie części oryginalne. GS 500 - moc 46 KM, chłodzenie powietrzem, prosta konstrukcja, tańsze części i serwis, mniej wygodna (dla mnie - co nie znaczy, że jest niewygodna). Gdybym miał kasę, kupił bym Hondę, ale to wcale nie znaczy, że GS jest zły - to sprawdzona, trwała maszyna za bardzo rozsądne pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 Ja jestem za CB 450S. Nawet nie brzybkie i "nie za drogie", podobno bardzo trwałe i lepiej się prowadzi od CB 400N. Tylko trzeba uwazać na wersje z Niemiec są dławione do 27GS 500E jest duzo młodszy produkowany od 89 a Honda do 89. Lepsze hamulce i troche mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 WitamJa ujeżdżam GS500.To jest mój pierwszy moto i uważam że na tą rolę jest b. dobry.Gdy szukałem sprzęta do kupna też rozglądałem się za CB500.Cóż Honda to jednak Honda jednak ceny były wyższe niż GS (chodzi o moto z tych samych lat).Natomiast co do cb 450 to uważam to za bardzo dobry sprzęt i dosyć tani, jednak coś za coś.Jego produkcja została zakończona w 1986 roku.Czyli są to juz stare modele i trzeba uważać, żeby się nie wpakować w jakieś gówno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 5 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2003 czeja tam bym kupil GS 500E ,jakos mi sie podoba bardziejpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemas Opublikowano 7 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2003 ja jako wlasciwiel hondy cb450 radzilbym ci troche wybierac pod wzrost bo cb jest wieksza ( choc niewiele) od gs i jesli jestes nizszy to wez gs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrath Opublikowano 8 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2003 Jestem raczej wysoki : 189... GS bardzo mi sie podoba ale z tych dwoch wybralbym CB. W koncu Honda to Honda... Tylko nie wiem jak ja mam na to zarobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi