marcello Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak obstawiacie? Trudna sprawa co? Nie umiem inaczej... stawiam na Valentino Rossiego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Ja tez nie umiem inaczej i nie stawiam na Rossiego :) Stoner do boju :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mam nadzieję że Kawa będzie wysoko, a wygra Hopper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 (edytowane) Standardowo, Rossi :wink: PS. Niezapomniana akcja Mistrza:http://www.youtube.com/watch?v=cTFi1e3VM00;):D:D Edytowane 20 Czerwca 2007 przez ukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ukasz: czy ten filmik to nie jest odpowiedz Rossiego na probe wypchniecia go z toru przez Biaggiego kilka kolek wczesniej? autor filmu sugeruje, ze Rossi pokazal fucka, ale cos mi sie nie widzi taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ukasz: czy ten filmik to nie jest odpowiedz Rossiego na probe wypchniecia go z toru przez Biaggiego kilka kolek wczesniej? autor filmu sugeruje, ze Rossi pokazal fucka, ale cos mi sie nie widzi taka opcja. Dokładnie tak :icon_twisted:Szkoda,że nie ma nigdzie wersji z polskiego eurosportu - komentator najpierw stwierdził, że to taki ładny gest ze strony Rossiego, że przeprosił Maxa machnięciem ręki, za to, że tak się wepchnął przed niego, po czym realizator pokazał powtórkę, w zwolnionym tempie i ze zbliżeniem na rossiego i wystawiony środkowy palec. "A nie, to jednak był inny gest" - stwierdził speszony nieco komentator :icon_twisted: pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) nie wiedzialem a propos Donington - czy ktos ma moze ten wyscig w mega deszczu, chyba z 2005, kiedy Doctor tak wszystkich wydymal, a na finiszu zagral sobie solo na skrzypcach? :icon_eek: Chodzi mi o ten wyscig: http://www.youtube.com/watch?v=iOVDtq5x4Y0 Ladnie tu widac, jak Max wstydu nie ma jezdzac w repsolu :) Edytowane 22 Czerwca 2007 przez marcello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Bo Stonerka wtedy nie bylo :clap: :crossy: Kolejnosc: Stoner na Ducati potem dlugo, dlugo nic, wreszcie Edwards, potem Vermulen, no i 4- Wasz ulubiony Tłinkiłinki.Brawo JockerStoner :bigrazz: Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 cos Rossiemu teraz nie idzie i nie wydaje sie mi ze to wina motocykla, wyglada to troche jakby mu kochones brakowalo! kiedys jezdzil na maxa a teraz czesto odpuszcza ! ale i tak jest najlepszy! i ta akcja z fakiem do Biagiego(komentarz w eurosporcie byl boski) :crossy: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Stoner do bojuNoo miałem nosa :icon_mrgreen: I dobrze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Haydena szkoda... W końcu ładnie jechać,w pierwszej 5 - 6 i nagle bam... Bez sensu ;PPowinni zdjąć z anteny tą jego reklamę `miszelinów` ;P Coś mu nie pomagają ;P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Capirosiego szkoda- ale na wlasna prosbe sie wylozyl- mogl nie przeginac...A Hayden musi zmienic team nie pasuje do tej krotkiej hondy za bardzo mu leb i ramiona wystają...Ciekawe czy po polaczeniu Harleya i Ducati( o czym sie mowi..)- bedzie wyscigowy team Harleya i tam powinien trafic Hayden- amerykan na amerykanskim sprzecie- to by dopiero sie dzialo...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Właśnie - dziwne zadupki mają te Hondy, takie krótkie i cienkie, beznadziejnie to wygląda :bigrazz: Po co to ? Chodzi tylko o wagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Era Rossiego dobiega końca... objawia sie nowy miszcz a bedzie nim Stoner... drugi sezon w królewskiej klasie i aż bije profesjonalizmem i klasą ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 eh, smutno bylo to ogladac......... no ale ja sobie idola nie wybieralem, Pan mi go zeslal kiedys, wiec dopoki lata w gp, ma moje wsparcie :notworthy: jedyne, co wzbudzalo jeszcze wiekszy smutek to obecny sklad repsol hondy szacun dla Stonera, pieknie lata chlopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi